Θα απαγορευτούν οι ιδιωτικοί.......λαχανόκηποι;!!

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
ψυχουλα
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Θα απαγορευτούν οι ιδιωτικοί.......λαχανόκηποι;!!

Δημοσίευση από ψυχουλα »

Πλησιάζει ο καιρός που θα απαγορευτούν οι ιδιωτικοί κήποι και στην Ελλάδα

Ηδη στην Αμερική έχει ξεκινήσει η εφαρμογή του νόμου που έχει κατατεθεί στο Κογκρέσο και αφορά την απαγόρευση καλλιέργειας οργανικών τροφών.
Με λίγα λόγια την απαγόρευση του σπιτικού κήπου για την επιβίωση της οικογένειας.

΄Oποιος λοιπόν δεν θέλει να ενταχθεί στους κανόνες της Παγκοσμιοποίησης και θα θελήσει να κάνει ένα μικρό κήπο για να ζεί αυτός και η οικογένειά του, θα χαρακτηρίζεται επικίνδυνος και θα δέχεται πρόστιμα και κατασχέσεις προϊόντων καθώς αυτά θα αποτελούν «κίνδυνο για την δημόσια υγεία».

Το όνομα του νόμου αυτού είναι «Νόμος Συγκλήτου S 510 Εκσυγχρονισμός Ασφάλειας Τροφίμων», σύμφωνα με τον οποίο χαρακτηρίζεται παράνομη η καλλιέργεια και αποθήκευση σπόρων.
Ο νόμος της Συγκλήτου «510» για τον εκσυγχρονισμό της ασφάλειας των τροφίμων έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο επικίνδυνος νόμος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ο νόμος θα δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ να απαγορεύει ή να νομιμοποιεί το μέχρι τώρα δικαίωμα όλων για την καλλιέργεια, το εμπόριο και την μεταφορά όλων των τροφίμων.
Ο νόμος δίνει το δικαίωμα στον «Μεγάλο Αδερφό» να ρυθμίζει μέχρι και την καλλιέργεια ντοματών στην αυλή του σπιτιού μας.

Δίνει το δικαίωμα στην κυβέρνηση να συλλαμβάνει και να φυλακίζει ανθρώπους που πωλούν αγγούρια στην λαϊκή. Θα ποινικοποιεί την μεταφορά οργανικών τροφών αν δεν συμμορφώνεται κάποιος με τους κανόνες των αρχών.

http://anavaseis.blogspot.com/2010/11/b ... .html#more

Καλα εγω δε βλεπω πως επειδη το κανουν στην Αμερικη θα μας το επιβαλλουν κι εδω...να δω την αστυνομια να μαζευει τις πιπεριες απ τη βεραντα μου κι ας πεθανω........... :lol: :lol: :lol:
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Θα απαγορευτούν οι ιδιωτικοί.......λαχανόκηποι;!!

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

Θα χαρακτήριζα κινδυνολογία την όλη δημοσίευση , αν και έχει χιουμοριστική διάθεση η γράφουσα.
Και το λέω αυτό διότι, δεν μπορεί κανένας να ξέρει τι λέει αυτός ο νόμος ή ότι άλλο είναι.
Μπορεί π.χ. να λέει ότι αυτό θα εφαρμόζετε στα κέντρα των πόλεων, ή μέσα στις αυλές των βαρέων βιομηχανιών, λέω , π.χ.
Αν είναι ευλογημένο.
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stathis73 »

Η Γυναικα μου εχει δυο μικρους λαχανοκηπους που δεν θα τους βρει κανεις και ποτε οσο και εαν ψαξει :mrgreen: :mrgreen:

Οταν παιρνω το αυτοκινητο της για νατο πληνω βλεπω κατο απο τα πατακια πατατες, πιπερια, και οτι αλλο φανταστει ο ανθρωπινος νους, γι αυτο και εγω δεν το καθαριζω απλως αλλαζω το χωμα. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

stathisgrh έγραψε:Η Γυναικα μου εχει δυο μικρους λαχανοκηπους που δεν θα τους βρει κανεις και ποτε οσο και εαν ψαξει :mrgreen: :mrgreen:

Οταν παιρνω το αυτοκινητο της για νατο πληνω βλεπω κατο απο τα πατακια πατατες, πιπερια, και οτι αλλο φανταστει ο ανθρωπινος νους, γι αυτο και εγω δεν το καθαριζω απλως αλλαζω το χωμα. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:24 :36 :24 :36 :24 :36
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Athanasius
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από Athanasius »

Πολύ δύσκολα να εφαρμοστή στην Ελλάδα ως αδύνατον, άντε να πάνε οι «ειδήμονες» στα χωριά και να πουν ότι απαγορεύεται να καλλιεργείται λαχανικά στους κήπους σας και να εκτρέφεται ζώα θα τους πάρουν στο κυνήγι με τα δίκαννα .
Πάντως μεγάλο ρολό θα παίξουν οι «ειδήμονες» γυμνοσάλιαγκες. οι « μεγαλο-δημοσιό – βράχοι» με την τρομολαγνία τους για τα τρόφιμα .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Το να μη γνωρίζεις είναι αμάθεια. Το να μη θέλεις, όμως, να μάθεις, είναι υπερηφάνεια"
,Άγιος Γρηγόριος
Είναι γεναιότερο και βασιλικότερο να νικάς τα πάθη και τις αδυναμίες σου, από το να νικάς στην μάχη τον εχθρό".
Μέγας Αλέξανδρος
Nickolas
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από Nickolas »

Athanasius έγραψε:Πολύ δύσκολα να εφαρμοστή στην Ελλάδα ως αδύνατον, άντε να πάνε οι «ειδήμονες» στα χωριά και να πουν ότι απαγορεύεται να καλλιεργείται λαχανικά στους κήπους σας και να εκτρέφεται ζώα θα τους πάρουν στο κυνήγι με τα δίκαννα .
Πάντως μεγάλο ρολό θα παίξουν οι «ειδήμονες» γυμνοσάλιαγκες. οι « μεγαλο-δημοσιό – βράχοι» με την τρομολαγνία τους για τα τρόφιμα .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Το να μη γνωρίζεις είναι αμάθεια. Το να μη θέλεις, όμως, να μάθεις, είναι υπερηφάνεια"
,Άγιος Γρηγόριος

Άμα καταφέρουν και το περάσουν, θα 'ναι απ' τις χειρότερες μορφές τρομοκρατίας. Όντως, με τα τωρινά δεδομένα, αδιανόητο ακούγεται για την Ελλάδα (ουδείς γνωρίζει βέβαια τι θα σκαρφισθούν οι "φιλλέληνες ηγέτες μας" τα επόμενα χρόνια). Αλλά θέλει πολυυυύ δουλειά να ξετρυπώσεις τους λαχανόκηπους απ' το κάθε χωριουδάκι. :65

Ο Θεός να μας φωτίζει ...
efadamop
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από efadamop »

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ:

http://orthodox-watch.blogspot.com/2010 ... st_17.html
Άβαταρ μέλους
marinam
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από marinam »

ρε παιδιά σας παρακαλώ ας το πει κάποιος στην μάνα μου και να μαι και εγώ μπροστά :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: το λιγοτερο που θα κάνει είναι να τον κυνηγά με κανα τσαπί στο χερι.....
Μὴ χωρίσεις μὲ τῆς δόξης τῶν μαρτύρων σου γλυκύτατε Ἰησοῦ ὅτι τέτρωμαι τῆς σῆς ἀγάπης ἐγώ ἀλλὰ ἐνίσχυσον μὲ διὰ τὸ μέγα σου ἔλεος, Χριστέ * Τίς Θεὸς μέγας ὡς ὁ Θεὸς ἡμῶν; σὺ εἶ ὁ Θεὸς ὁ ποιῶν θαυμάσια μόνος * Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με
Άβαταρ μέλους
ψυχουλα
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ψυχουλα »

marinam έγραψε:ρε παιδιά σας παρακαλώ ας το πει κάποιος στην μάνα μου και να μαι και εγώ μπροστά :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: το λιγοτερο που θα κάνει είναι να τον κυνηγά με κανα τσαπί στο χερι.....
:24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24 :24
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
Άβαταρ μέλους
marinam
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από marinam »

ψυχουλα έγραψε:Πλησιάζει ο καιρός που θα απαγορευτούν οι ιδιωτικοί κήποι και στην Ελλάδα

Καλα εγω δε βλεπω πως επειδη το κανουν στην Αμερικη θα μας το επιβαλλουν κι εδω...να δω την αστυνομια να μαζευει τις πιπεριες απ τη βεραντα μου κι ας πεθανω........... :lol: :lol: :lol:
Καταρχήν να πω: Ψυχούλα μου προς τι ο ΓΕΛΩΤΑΣ!??!!?? Είναι μια φυσιολογική κίνηση (ο Θεός να την κάνει φυσιολογική) ενός ανθρώπου :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (μάνα) που έχει έναν κήπο στο σπίτι που μένω με πιπεριες, μαντανο, καροτα, σελινο, λαχονικα διαφορα, κολοκυθια, και σκόρδα που δεν με αφήνει να κάνω 2 μέτρα πάρκιν και έχει έναν κήπο και εγώ δεν ξέρω πόσα τετραγωνικά μην τις χαλάσω το χώμα, έναν κήπο εκεί που μένουν τα αδέρφια μου μόνο για πατάτες και ντομάτες -είναι το έδαφος πιο έφορο κατα τα λέγομενά της :mrgreen: :mrgreen: εκεί μπαίνει και μηχάνημα και το οργώνει -, ένα κήπο στο χωριό μόνο για κρεμμύδια και πράσα, φασολακια το καλοκαίρι, και έναν άλλο κήπο σε άλλο χωριό της μανας της, γενικής καλλιέργιας εκεί ο κήπος αυτός που εννίοτε δεν βάζει τίποτα, και όλα τα παραπάνω για οικειακή χρήση. Η Αστυνομία σε ποιον να πρωτοπάει μέσα στα κατσανοχωρια και βουνά να ψάχνει κήπους? Μόνο της Πόλης αλλά δύσκολο με την μάνα μου. Ικανή την έχω να ξεσκεπάσει το σπίτι τη στέγη και να το κάνει κηπο - ταρατσα - και να κάνει και αίτηση για να ενταχθει το σπίτι ως "πράσινο σπίτι". Δε ο καιρός που έιναι για σκάλισμα, εμείς τρέχουμε και δεν φτάνουε.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

στα σοβαρά τώρα χαίρομαι που προκάλεσα γέλιο γιατι καλό μας κάνει, αλλά είναι τραγικο αυτό αν ποτέ γίνει πραγματικότητα, πέραν απο την αστεία πλευρά αδυνατώ να το δω στα σοβαρά. Ξεφτίλα τελείως όμως, μα τελείως η απαγορευση αυτή.
Μὴ χωρίσεις μὲ τῆς δόξης τῶν μαρτύρων σου γλυκύτατε Ἰησοῦ ὅτι τέτρωμαι τῆς σῆς ἀγάπης ἐγώ ἀλλὰ ἐνίσχυσον μὲ διὰ τὸ μέγα σου ἔλεος, Χριστέ * Τίς Θεὸς μέγας ὡς ὁ Θεὸς ἡμῶν; σὺ εἶ ὁ Θεὸς ὁ ποιῶν θαυμάσια μόνος * Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ Υἱὲ τοῦ Θεοῦ ἐλέησόν με
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”