Φωτογραφία με αγγελάκια στο Άγιον Όρος
Συντονιστής: Συντονιστές
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Φωτογραφία με αγγελάκια στο Άγιον Όρος
Εσείς γνωρίζετεται τίποτα για την φωτογραφία που βγήκε μια παρέα στο αγιον Ορος και όταν την έμφάνισαν με έκπληξη διαπίστωσαν οτι στο χωρο γύρο διακρίνονταν μικρά αγγελάκια. Η φωτογραφία κυκλοφορεί ευρέως στο διαδύκτιο αλλα καποιοι που τόλμησαν να την εμφανίσουν σε άλλα forum έφαγαν πολύ ειρωνεία και "κράξιμο", χώρια δε που κάποιοι πολέμιοι της εκκλησίας βρήκαν πάλι την ευκαιρία να "ξεράσουν" το μίσος και το μένος τους κατά της εκκλησίας και του μοναχισμού.
- Byzantine_Spirit
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Φωτογραφία με αγγελάκια στο αγιον Ορος
Λοιπόν...τη φώτο αυτή την έχω δεί.
Επειδή γνωρίζω απο Photoshop και γραφιστική γενικότερα,
μπορώ να σου φτιάξω πολλές φωτογραφίες σαν κι αυτή.
Παρόλο που την έχω δεί όμως τη φώτο και ξέρω ότι μπορεί να κατασκευαστεί, εν τούτοις, εγω προσωπικά πιστεύω, πως πρόκειται για αγγελούδια.
Άρα το θέμα εστιάζεται αλλού...και όχι στο αν η φώτο είναι αληθινή ή ψεύτικη.
Επειδή γνωρίζω απο Photoshop και γραφιστική γενικότερα,
μπορώ να σου φτιάξω πολλές φωτογραφίες σαν κι αυτή.
Παρόλο που την έχω δεί όμως τη φώτο και ξέρω ότι μπορεί να κατασκευαστεί, εν τούτοις, εγω προσωπικά πιστεύω, πως πρόκειται για αγγελούδια.
Άρα το θέμα εστιάζεται αλλού...και όχι στο αν η φώτο είναι αληθινή ή ψεύτικη.
«Ο λύχνος του σώματος εστίν ο οφθαλμός· εάν ουν ο οφθαλμός σου απλούς η, όλον το σώμα σου φωτεινόν έσται.»
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Καλώς, απλά ηθελα να δω αν γνωρίζεται κάτι επ' αυτού. Ξέρω οτι είναι εύκολο να φτιαχτεί μια τετοια φωτο με τα μέσα που υπάρχουν σήμερα. Ευχαριστώ για την απάντηση.
Γεια σας, με αναζήτηση βρήκα τη φωτογραφία, σε δύο μορφές, μία θολή και μία πιο καθαρή. Σας στέλνω την πρώτη. Όταν πήγα να μπώ στην δεύτερη κόλλησε ο υπολογιστής.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Εδώ παραθέτω τη δεύτερη εικόνα, φαίνεται πιο "καθαρισμένη" με Photoshop.theodosis79 έγραψε:Ξέρω οτι είναι εύκολο να φτιαχτεί μια τετοια φωτο με τα μέσα που υπάρχουν σήμερα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Στη συνάντηση στον τάφο του γέροντος Παϊσίου (18/10/2008) είχαμε τη χαρά να βρίσκεται μαζί μας ένας από τους εικονιζόμενους κυρίους! Η φωτογραφία είναι πέρα για πέρα αληθινή, την είδα με τα μάτια μου και άκουσα από πρώτο χέρι το πώς τραβήχτηκε και πώς ο κτήτορας της φωτογραφικής μηχανής έμεινε έκπληκτος όταν πήρε τις εκτυπωμένες φωτογραφίες!
Τα αγγελάκια είναι παντού παιδιά! Στο δρόμο, στα δέντρα, στο χιόνι....παντού!!! Είναι εκπληκτικό!
Τα αγγελάκια είναι παντού παιδιά! Στο δρόμο, στα δέντρα, στο χιόνι....παντού!!! Είναι εκπληκτικό!
- Byzantine_Spirit
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χαίρομαι πάρα πολύ που μαθαίνουμε και έγκυραTeri έγραψε:Στη συνάντηση στον τάφο του γέροντος Παϊσίου (18/10/2008) είχαμε τη χαρά να βρίσκεται μαζί μας ένας από τους εικονιζόμενους κυρίους! Η φωτογραφία είναι πέρα για πέρα αληθινή, την είδα με τα μάτια μου και άκουσα από πρώτο χέρι το πώς τραβήχτηκε και πώς ο κτήτορας της φωτογραφικής μηχανής έμεινε έκπληκτος όταν πήρε τις εκτυπωμένες φωτογραφίες!
ότι η φώτο εικονίζει πραγματικούς αγγέλους.
Πάντα το πίστευα ότι ήταν αληθινά τα αγγελούδια σε αυτή τη φώτο
και χαίρομαι που μας επιβεβαιώνεται κιόλας.
Υπέροχο !
«Ο λύχνος του σώματος εστίν ο οφθαλμός· εάν ουν ο οφθαλμός σου απλούς η, όλον το σώμα σου φωτεινόν έσται.»
-
lazarr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν είμαι Θωμάς , όμως είμαι ερασιτέχνης φωτογράφος, και μάλιστα έτυχε αυτά τα Χριστούγεννα να τραβήξω αρκετά καρέ στο χιόνι μέρα ή νύχτα και με χιονόπτωση.Διαπίστωσα λοιπόν το εκνευριστικό φαινόμενο (και τη μέρα λόγω χαμηλού φωτισμού) όταν "σκάει " το φλασάκι να αντανακλά στις νιφάδες, και να καλύπτουν αυτές σημαντικά τμήματα της φωτο δημιουργώντας διάφορα σχήματα, (από κύκλους μέχρι καρδιές), πουθενά όμως αγγελάκια.Ένα το κρατούμενο.Δεύτερο, όπως καταλαβαίνεται,όσο πιο μεγάλη και όσο πιο κοντά στη μηχανή η νιφάδα, τόσο πιο μεγάλη μορφή αποτυπώνει στη φωτό.Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι τα σχήματα είναι αγγελάκια, τότε αυτά που φαίνονται πίσω είναι δυσανάλογα μεγάλα σε σχέση με αυτά που αχνοφαίνονται αριστερά και δεξιά σε πρώτο πλάνο. Δεν αμφισβητώ τη γνησιότητα της φωτό, απλά νομίζω είναι αντανάκλαση στις νιφάδες από το σχήμα και το μέγεθος των οποίων εξαρτώνται και οι μορφές..
Χριστός γαρ εγήγερται, ευφροσύνη αιώνιος...
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
-
lazarr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Φωτογραφία με αγγελάκια στο Άγιον Όρος
Παίρνω πίσω την προηγούμενη δημοσίευσή μου γιατί άλλαξα γνώμη.Μάλλον άγγελοι πρέπει να είναι , γιατί μου συνέβη σήμερα κάτι που το εξέλαβα ως μήνυμα.Συγκεκριμένα, βγαίνοντας από το ιερό αφού πήρα ευλογία για να καθήσω στο αναλόγιο για τον εξάψαλμο,χωρίς να προσέξω κούνησα το καντήλι του αρχαγγέλου Μιχαήλ και έσβησε το φυτηλάκι του.έπεσε και λίγο λάδι...τότε σκέφτηκα τη φωτογραφία και τα συνέδεσα.Είχα και κάτι απρόκλητους πειρασμούς στον ύπνο(σαν να με εγκατέλειψε ο φύλακας άγγελος) , οπότε... σβήστε παρακαλώ το ποστ, άγγελοι ήτανε σίγουρα 
Χριστός γαρ εγήγερται, ευφροσύνη αιώνιος...