stathisgrh έγραψε:Εχθες το απογευμα ηρθε ο Γεροντας Παρθενιος στην θεσσαλονικη και σημερα το πρωι εκτακτος μπηκε στο Αγιον Ορος, εμαθα ομως οτι στις 3-4 νοεμβριου πρωτα ο Θεός θα ξαναβγει.
Το λεω γιατι πολλα παιδια εκδηλωσαν την επιθυμια να ερθουν να τον δουν.
Ευλογειτε αδερφια
IΣXYEI OTI ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙ;;;
ΣΤΑΘΗ , ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ... Κ
stathisgrh έγραψε:Εχθες το απογευμα ηρθε ο Γεροντας Παρθενιος στην θεσσαλονικη και σημερα το πρωι εκτακτος μπηκε στο Αγιον Ορος, εμαθα ομως οτι στις 3-4 νοεμβριου πρωτα ο Θεός θα ξαναβγει.
Ευλογειτε αδερφια
ΣΤΑΘΗ , ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΨΥΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ... Κ
Την Κυριακη απο τι εγω γνωριζω Στεφανε η Ηγουμενη εχει Ονομαστηκη Εορτη και θα παραβρισκετε εκει με τον π.Αλεξιο
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
Ευλογειτε αδερφια
Οχι Στεφανε αφου το ακριτοχωρι εχει το δικο του σαλο τι να παει ο γεροντας να κανει;
Δεν θα παει γιατι μπηκε σημερα μεσα στο ορος, αλλα θα ξαναβγει οπως ειπα και πιο πα;νω κατα τις 3-4 Νοεμβρη.
Μακαριοι οι καθαροι τι καρδια οτι αυτοι Τον Θεο οψονται, εγω φιλε μου Στεφανε αστα και κλαφτα μαζι, ελπιζω μονο στο έλεος Του.
Ευλογειτε αδερφια
Την Κυριακη απο τι εγω γνωριζω Στεφανε η Ηγουμενη εχει Ονομαστηκη Εορτη και θα παραβρισκετε εκει με τον π.Αλεξιο
εγω λεω να παω να δω και την καλη μας μοπναχη εκει
ειναι 15 χλμ μακρια απο μενα
οποιος τολμαη ας ερθει θα τις μαζεψει...........
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
Σαλέ του Ακριτοχωρίου εντόπιε... άναψε κεράκι για εμάς τους τεχνοκράτες και απασχολούμενους σε άλλα αντί άλλων...λυπήσου μας και προσευχήσου για εμάς.
αν μαθω ότι έρχεται ο Θεωνάς έφτασα .....
stathisgrh έγραψε:
Καλα εσυ βαλε την πανοπλοια σου και ελα παρε και κανα κουτι ηρεμιστικα καλου κακου και θα σε ενημερωσουμε εμεις μονο μην στεναχωριεσε
Μα με πανοπλια ερχομαι ουτως η αλλως για καλο κ για κακο
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
stathisgrh έγραψε:
Καλα εσυ βαλε την πανοπλοια σου και ελα παρε και κανα κουτι ηρεμιστικα καλου κακου και θα σε ενημερωσουμε εμεις μονο μην στεναχωριεσε
Μα με πανοπλια ερχομαι ουτως η αλλως για καλο κ για κακο
Ελπιδακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι κανεις βρεεε; καλα εισαι; καλησπερα σου ειπα; οχι ε λοιπον καλησπεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα , οχι σαν τον παναη που του ειπα καλημερα και ουτε που απαντησε μητσοοοοοοοοοοοοοοοο θα ερθει η Ελπιδα ε ρε γλεντια μονο ο μεγας θα την σωσει, που την εχει σωσει αλλα τελος παντων