"Ο Αντίχριστος ήλθεν 1983 - 2013"

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
God_Send
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 103
Εγγραφή: Σάβ Αύγ 11, 2007 5:00 am
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από God_Send »

tomR έγραψε:Ο Ιερέας Π. Μάξιμος που έγραψε αυτό το βιβλίο , ( νομίζω ) συνεχίζει τις σπουδές του στο ΑΠΘ. Προφανώς αυτό τα λέει όλα , σκοπός του δεν ήταν να τρομάξει , αλλά να ενημερώσει ,επίσης δεν νομίζω πως είναι λογική να λέμε Α! άμα είναι έτσι να πάρουμε τα βουνά ,ή τι θα τρώμε κτλ , αλλά νομίζω πως καλύτερα ενήμεροι παρά να μας βρει ( όταν έρθει ) στην άγνοια.

Δεν λέω ότι ο Π. Μάξιμο είναι αληθινός ή ψεύτης , ΑΛΛΑ ,μόνο αυτό, ας είμαστε ενήμεροι και προσεκτικοί .

Ετσι πες τα, σκοπος του π. Μαξιμου ειναι να ενημερωσει. Βεβαια προς το παρον η ανυσηχια μας δεν ειναι ο Αντιχριστος αλλα αν τα οσα γινονται αυτες τις ημερες με τις φωτιες ειναι αφετηρια του γενικου πολεμου που θα ξεσπασει. Ας παρατηρουμε τα γεγονοτα. Σκοπος των προφητειων και οποιουδηποτε μιλαει για αυτα, ειναι να μην μας φρει στον υπνο. Πρεπει ολα αυτα να τα εχουμε υποψη μας και να βρισκομαστε σε εγρηγορση.

Αυτο το καλοκαιρι εγιναν πολλα αντιφατικα και καταστροφικα καιρικα φαινομενα που η ενταση και η συχνοτητα τους ηταν και ειναι παραξενη. Αυτα σε συνδιασμο με πληροφοριες για πολεμικο εξοπλισμο των χωρων μας κανουν να υποπτευομαστε οτι οι καιροι ισως να εχουν ερθει. Δηλαδη τι αλλο πρεπει να δουμε για να καταλαβουμε οτι κατι συμβαινει. Το πληθος των νεκρων σε ολες τις χωρες του κοσμου απο ακραια καιρικα φαινομενα το εχουμε μετρησει ? Το κακο με την αποκαλυψη ειναι οτι επειδη οι εικονες ειναι πολυ γλαφηρες, μας δινεται η εντυπωση οτι ξαφνικα θα βλεπουμε στις τηλεορασεις να γινεται πολεμος παντου, να πεφτουν πυρηνικα...Δεν ειναι ετσι, τα πραγματα γινονται σιγα σιγα με υπουλο τροπο. Φανταστειτε δηλαδη να εβγαινε ο Καραμανλης τωρα και να ελεγε οτι δεχομαστε επιθεση. Καταλαβαινετε τον πανικο που θα επικρατουσε? Ασχετα με το γεγονος οτι πολλοι θα ελεγαν "Πολεμος το 2007 ? Σιγα μην ειναι αληθεια"

Φιλοι μου Ελληνες, ας μην περιμενουμε κανεναν να μας ενημερωσει. Ολοι εχουμε μυαλο, ας τα σκεφτουμε μονοι μας, ας διαβασουμε τις γραφες, ας ακουσουμε και κανενα π. Μαξιμο και ας βγαλουμε τα συμπερασματα μας. Οπως με το Ευρωσυνταγμα, που στην χωρα μας δεν εγινε καν δημοψηφισμα και αν ψηφιζονταν ουτε καν θα καταλαβαιναμε τι εγινε, ετσι και τωρα...Ανοιχτα τα ματια μας!

Ενα ειναι το σιγουρο...Η Ελλαδα δεχτηκε επιθεση αυτες τις ημερες! Απλα οι περισσοτεροι ουτε το πηραν ειδηση αλλα και ουτε θα το καταλαβουν ποτε. Δηλαδη τι επρεπε να δουμε, να ανατιναζουν την βουλη ? Κανενα κομα δεν συμφερει να καψει ολη την Ελλαδα γιατι πολυ απλα οποια κυβερνηση και να βγει θα εχει μεγαλο χαος να αντιμετωπισει. Ειναι 100% σιγουρο οτι δεχτηκαμε επιθεση που σχεδιαζονταν εδω και καιρο γιατι ειναι καλα οργανωμενο το σχεδιο.

Δεν εχω λογια να πω για αυτα που βλεπω και για την θλιψη που νιωθω να ακουω ανρθωπουε να κλαινε, να καιγονται ζωντανοι και καμπανες να χτυπανε για να εγκαταλειψουν οι ανθρωποι τα χωρια τους. Ετσι δεν γινεται σε εναν πολεμο ? Απλα οι καιροι εχουν αλλαξει και οι τακτικες πλεον εχουν αλλαξει μορφη. Ξυπνειστε Χριστιανοι και Ελληνες ανα τον κοσμο. Ολα γινονται βαση σχεδιου!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προφητείες-Σημεία των Καιρών”