Διαχείριση ιστοσελίδας ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ.

Ανακοινώσεις και νέα σχετικά με την σελίδα μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 2733
Εγγραφή: Τρί Φεβ 08, 2005 6:00 am
Τοποθεσία: Νίκος@Εύβοια
Επικοινωνία:

Διαχείριση ιστοσελίδας ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ.

Δημοσίευση από agiooros »

Απευθυνόμενος προς τους επισκέπτες της σελίδας επικαλούμαι την προσοχήν των όσον αφορά τις παρεμβάσεις των με τις επιστολές, τα σχόλια και τις επικρίσεις που επιθυμούν να στείλουν. Θυμηθείτε ότι η σελίς έχει Θεολογικό χαρακτήρα και πρέπει να παραμείνει σε μία ισορροπημένη κατάσταση. Δεν θέλω μόνο να μην έχω την ευθύνη σε περίπτωση πού βρεθούν προσβλητικά-ακραία θέματα από παρασίτους, αλλά κυρίως θέλω να διατηρήσω την σελίδα μου σε ένα επίπεδο σεβασμού όπως ακριβώς αρμόζει σε οτιδήποτε το Θεόπνευστον. Σας καλώ λοιπόν να προσέχετε τι γράφετε και τι στέλνετε. Δείξατε τον σεβασμόν σας όχι σε μένα τον Διαχειριστή, αλλά στο περιεχόμενο τις σελίδας.

Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος agiooros την Πέμ Φεβ 14, 2008 3:23 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 2733
Εγγραφή: Τρί Φεβ 08, 2005 6:00 am
Τοποθεσία: Νίκος@Εύβοια
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

Επίσης θα ήθελα να επισημάνω σε όλους πως θα ήταν προτιμότερο να γράφομε Ελληνικά και όχι greeklist. Αυτό θα ήθελα να γίνει και για το Forum και το Guestbook. Ξέρω πως είναι δύσκολο για ορισμένους όπως και για εμένα αλλά ας προτιμήσομε την γλώσσα μας.

Ο Διαχειριστής του Athos.edo.gr
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 2733
Εγγραφή: Τρί Φεβ 08, 2005 6:00 am
Τοποθεσία: Νίκος@Εύβοια
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
"athos" ΕΙΝΑΙ Ο "admin"
ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΕ
Προσωπικά μηνύματα p.m. ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕΤΕ ΜΕ Προσωπικά μηνύματα p.m.
ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ TA ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΟΣ
"agiooros"
ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 2733
Εγγραφή: Τρί Φεβ 08, 2005 6:00 am
Τοποθεσία: Νίκος@Εύβοια
Επικοινωνία:

Συλλογή με Φωτογραφίες.

Δημοσίευση από agiooros »

Ξεκίνησε να λειτουργεί και η συλλογή με τις φωτογραφίες. Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως τα μέλη δεν θα μπορούν να προσθέτουν φωτογραφίες διότι υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας του site. Όποιος έχει κάποιο υλικό με φωτογραφίες θα μπορεί να το στέλνει σε .zip μορφή στο email: athos@athos.edo.gr . Θα παρακαλούσα οι φωτογραφίες που θα στέλνετε να έχουν σχέση με το Αγιο Όρος και να μας ενημερώνετε με email ή Προσωπικό μήνυμα πριν τις στείλετε.

Ευχαριστώ
Ο Διαχειριστής του Athos.edo.gr
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 1347
Εγγραφή: Σάβ Απρ 08, 2006 5:00 am
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

Αγαπητά μέλη,
παρατηρήθηκε το φαινόμενο συγγραφείς στο φόρουμ συζήτηαης να προβαίνουν σε τροποίηση της αρχικής τους δημοσίευσης εκ των υστέρων ή ακόμα και σε διαγραφή της ακυρώνοντας έτσι τις δημοσιεύσεις των υπολοίπων μελών που έσπευσαν να απαντήσουν στην αρχική δημοσίευση.

Λόγω τούτου απενεργοποιήσαμε την δυνατότητα επεξεργασίας/τροποποίησης των εκεί δημοσιευμάτων. Συνηστούμε να Προεπισκοπείτε την δημοσίευση σας διότι μετά την καταχώρηση της ουδεμία τροποποίση γίνεται
Λυπάμαι πολύ αλλά αυτή η τροποίηση της λειτουργίας του forum θα έπρεπε να συζητηθεί πριν εφαρμοστεί. Αυτός ο περιορισμός είναι απαράδεκτος για μέλη που μέσα απ΄τις εκατοντάδες δημοσιεύσεις τους, έχουν δώσει δείγμα του ήθους και του ύφους τους.

Προτείνω να επιτραπεί και πάλι η δυνατότητα τροποίησης των δημοσιεύσεων σε μέλη που έχουν το χαρακτηρισμό "Σημαντικός Αποστολέας".
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 885
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 15, 2005 6:00 am
Τοποθεσία: Αττική

Δημοσίευση από Iosif »

Όπως είπαν οι Άγιοι τής Εκκλησίας, η Ορθοδοξία είναι περπάτημα πάνω στο τεντωμένο σχοινί.
Όταν δεν θα μπορούμε να διορθώσουμε τα δημοσιεύματα μας, τότε θα ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ πριν τα δημοσιεύσουμε.
Μπορούμε λοιπόν να μεταστρέψουμε το «κακό», σε ΚΑΛΟ !
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 1086
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 17, 2006 6:00 am

Δημοσίευση από Evi_J »

Γενικότερα, ιδεολογικά συμφωνώ με τον Ιωσήφ. Η ιδέα ότι "δεν πειράζει το φτιάχνουμε/διορθώνουμε/ασχολούμαστε/κ.τλ μετά όταν θα...." δεν μου αρέσει. Έτσι μαθαίνουμε να είμαστε ανεύθυνοι.

Τώρα, ειδικά για το φόρουμ... έχω να προτείνω μια μικρή αλλαγή πάνω σε αυτον τον κανόνα. Ξέρω τι εννοεί ο agiooros γιατί το παρατήρησα και εγώ και ομολογώ δεν μου άρεσε. Όχι μόνο χαλάει το νόημα των υπολοίπων δημοσιεύσεων γιατί δεν ξέρουμε τι έγινε και δεν καταλαβαίνουμε, αλλά είναι και άδικο. Ή λες κάτι και δέχεσαι τις -θετικές ή αρνητικές... από τα γραφόμενα σου εξαρτάται- συνέπειες ή δεν μιλάς καθόλου αφού αυτό που λες είναι προφανώς ανούσιο και γι' αυτό το σβήνεις. Μην δημιουργείται(ε) μπάχαλο και χάνεται το όποιο ευλαβές νόημα υπάρχει.

Γι' αυτό όταν διάβασα την ανακοίνωση σκέφτηκα ότι ευτυχώς που μπήκε αυτή η απαγόρευση. Καιρός ήτανε!

Από την άλλη σκέφτηκα ότι υπάρχει και η περίπτωση λάθους. Όχι όμως λάθος διατύπωσης του νοήματος αλλά ορθογραφικού. Έτυχε να θυμηθώ που κάποιος, άλλο πράγμα ήθελε να γράψει και λόγο τυπογραφικού λάθους άλλο έγραψε. Αυτό το άλλο είναι σχεδόν βρισιά. Να μην μπορεί να το αλλάξει;

Η λύση που προτείνω είναι η εξής. Να μπορεί κάποιος να κάνει edit αλλά π.χ μόνο σε 5 χαρακτήρες. (Ε, πόσα ορθογραφικά λάθη θα έχει ποια; :o )

Και όταν το καλοσκέφτηκα λέω αντί για 5 (που μπορεί όλο του το ποστ να είναι τόσο μικρό) να μπορεί π.χ 5%. Έτσι ανάλογα με το πόσο μεγάλο είναι το ποστ του να αλλάζει και το ποσοστο %.

Νομίζω ότι αυτό είναι μια μέση λύση. Δεν ξέρω όμως, άμα ή πως, γίνεται μέσω php.... Αν ο admin τα καταφέρει...
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 1347
Εγγραφή: Σάβ Απρ 08, 2006 5:00 am
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

Βλέποντας τις πολλές διαγραμμένες δημοσιεύσεις του Dirfys, διαπίστωσα με τα μάτια μου το πρόβλημα. Παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι μια τέτοια συμπεριφορά δεν εκθέτει παρά μόνο αυτόν που την κάνει κι όχι ολόκληρο το forum ή τους διαχειριστές, άλλωστε διαπίστωσα ότι και τώρα υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής ολόκληρης της δημοσίευσης, άρα τι άλλαξε;

Επίσης ψάχνοντας για να δω ποιος είναι ο Dirfys είδα ότι υπάρχουν πάρα πολλά μέλη που δεν έχουν ούτε μια δημοσίευση ή έχουν μονοψήφιο αριθμό δημοσιεύσεων, ενώ είναι μέλη για δυο χρόνια. Ίσως θάπρεπε να γίνει κάτι μ΄αυτό το θέμα. Εγώ προτείνω τη διαγραφή από τον κατάλογο των μελών που είναι μέλη για περισσότερο από 6 μήνες και δεν έχουν κάνει καμιά δημοσίευση, ποου σημαίνει κατά τη γνώμη μου ότι στην πράξη δεν είναι ενεργά μέλη του forum. Το ίδιο θά 'λεγα και για θέματα που έχουν μονοψήφιο αριθμό απαντήσεων κι είναι ανενεργά για περισσότερο από 6 μήνες. Ίσως έτσι γίνει ένα συμμάζεμα στον όγκο του forum κι ανακαλύψουμε πόσοι είμαστε στην πραγματικότητα, αλλά μπορούμε κι ευκολώτερα να βρούμε αυτό που ψάχνουμε.

Ακόμη είδα στα στοιχεία των μελών, ότι υπάρχουν πολλά μέλη που δεν έχουν κανένα στοιχείο της ταυτότητας τους. Αυτή η ανωνυμία κατά τη γνώμη μου δε βοηθά στη σοβαρότητα της συμπεριφοράς τους μέσα στο forum. Ανάλογα με τα στοιχεία που είναι διατεθημένο κάποιο μέλος να δώσει για τον εαυτό του, θα μπορούσε να έχει και τον αντίστοιχο βαθμό ελευθερίας στη διαχείριση των δημοσιεύσεών του.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 1086
Εγγραφή: Κυρ Δεκ 17, 2006 6:00 am

Δημοσίευση από Evi_J »

nkope έγραψε:Βλέποντας τις πολλές διαγραμμένες δημοσιεύσεις του Dirfys, διαπίστωσα με τα μάτια μου το πρόβλημα. Παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι μια τέτοια συμπεριφορά δεν εκθέτει παρά μόνο αυτόν που την κάνει κι όχι ολόκληρο το forum ή τους διαχειριστές,
Οι διαγεγραμένες (μην ξεχνάμε και τα ελληνικά μας επειδή έτσι το θέλουν κάποιοι :) ) δημοσιεύσεις οποιουδήποτε είναι ένα πρόβλημα που αν ο admin δεν κάνει κάτι για να το διορθώσει τότε πιθανόν να παρεκτραπούμε και σε διάφορα άλλα θέματα, κάτι που δεν επιτρέπεται σε ένα φόρουμ που ο σκοπός του είναι η προσπάθεια πνευματικών θέματων προς καλυτέρευση και όχι χειροτέρευση. Έτσι παρόλο που κανείς δεν κατηγορεί τον admin για το περιεχόμενο κάποιου ποστ που το έγραψε άλλος, κατά τ' άλλα είναι συνυπεύθυνος. Λογικό λοιπόν ακούγεται να προσπαθεί τουλάχιστον ο άνθρωπος να βρει μια μέση λύση...
Ακόμη είδα στα στοιχεία των μελών, ότι υπάρχουν πολλά μέλη που δεν έχουν κανένα στοιχείο της ταυτότητας τους. Αυτή η ανωνυμία κατά τη γνώμη μου δε βοηθά στη σοβαρότητα της συμπεριφοράς τους μέσα στο forum.
Δυστυχώς το internet δεν έχει μόνο την εκκλησιαστική πλευρά της ζωής. Έχει και τις άλλες η οποίες δεν ειναι τόσο αγαθές όπως π.χ την παρακολούθηση. Και θες να βάλουμε και στοιχεία; Εγώ δεν έχω όρεξη να παίξω με την κάθε μαφία και την τρέλα του καθενός στον πλανήτη. Έξι δις άνθρωποι VS εναντίων μου είναι πολλοί και δεν λέει.

Εξάλλου ο άνθρωπος δεν κρίνεται από χαρτιά της ταυτότητας του αλλά από την ταυτότητα της ψυχής του. Δεν θα έδινα ΠΟΤΕ οποιοδήποτε στοιχείο μου στο internet. Ακόμα και μία φωτογραφία μου από όταν ήμουν μωρό. (Ειδικά εκεί που υπάρχει και αναγνώριση DNA και ανακαλύπτουν το πως θα μοιάζεις σε π.χ 15 χρόνια από την στιγμή της φωτογραφίας). Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ ώστε περισσότερο σε τρομάζει παρά σε βοηθάει. Κυρίως όταν είναι σε χέρια ξένων τύπου Bush...
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 2330
Εγγραφή: Δευ Απρ 07, 2008 5:00 am
Τοποθεσία: Αικατερίνα@Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από Teri »

agiooros έγραψε:Επίσης θα ήθελα να επισημάνω σε όλους πως θα ήταν προτιμότερο να γράφομε Ελληνικά και όχι greeklist. Αυτό θα ήθελα να γίνει και για το Forum και το Guestbook. Ξέρω πως είναι δύσκολο για ορισμένους όπως και για εμένα αλλά ας προτιμήσομε την γλώσσα μας.

Ο Διαχειριστής του Athos.edo.gr
Θα συμφωνήσω και με όλο το θάρρος θα ήθελα να παρακαλέσω αν είναι εύκολο να γράφετε με μικρά γράμματα: Τα κεφαλαία χρησιμοποιούνται όταν θέλουμε να τονίσουμε κάτι. Αν κάποιος παραθέτει όλο το κείμενο του με κεφαλαία είναι σαν να φωνάζει...
Και πάλι συγγνώμη αν φέρνω κάποιους σε δύσκολη θέση.
Ευχαριστώ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις του agiooros.net”