Έργα ανάπλασης στο Άγιον Όρος

Συζήτηση σχετικά με το Αγιο Όρος γενικότερα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
ix8ys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 370
Εγγραφή: Τρί Μάιος 30, 2006 5:00 am

Έργα ανάπλασης στο Άγιον Όρος

Δημοσίευση από ix8ys »

300.000 επιπλέον ευρώ θα διατεθούν για την χρηματοδότηση των εργασιών στον Ιερό Ναό του Πρωτάτου σύμφωνα με ανακοίνωση του γ.γ. της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.Αυτό αποφασίστηκε ύστερα από τριήμερη επίσκεψη που πραγαμτοποίησε ο κ.Τσιότρας στην Αθωνική Πολιτεία κατά την οποία είχε την ευκαιρία να επιθεωρήσει τις εργασίες ανάπλασης που γίνονται σε κάποιες Ιερές Μονές.

Ο κ.Τσιότρας σε σχετικές δηλώσεις ανέφερε πως έχουν ήδη ενταχθεί στο ΠΕΠ 53 έργα στο Άγιον Όρος των οποίων ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 82εκ.ευρώ.Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρηματοδότηση του Πρωτάτου πραγματοποιείται με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου ενώ έχουν εγκριθεί και εργασίες στερέωσης και επισκευής του κτιρίου του αντιπροσωπείου στην Ι.Μ.Οσίου Γρηγορίου στις καρυές που ανέρχεται στα 813.000 ευρώ.

Πηγή: http://news.rnn.gr/gr/index.php?option= ... d=99999999
umarth
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 76
Εγγραφή: Τετ Μαρ 22, 2006 6:00 am
Τοποθεσία: ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δημοσίευση από umarth »

Τι αντίτιμο θα έχουν όλα αυτά? Τα λεφτά τα δίνουν με την καλή τους την καρδιά και για πιο λόγο? Η ιστορία τι μας διδάσκει για παρόμοιες πολιτικές κινήσεις? Μήπως σε ανύποπτο χρόνο ψηφιστεί κάποιο νομοσχέδιο ή παρθεί κάποια απόφαση από αυτούς τους «δωρητές» και βρεθούν όλοι με την πλάτη στο τοίχο... χωρίς να έχουν ούτε μισό βήμα να κάνουν πίσω?! Τα λεφτά αυτά που πάνε? Σε ηλεκτρισμό και γενικότερα σε τεχνολογία? Τα είχε πραγματικά ανάγκη ο μοναστηριακός βίος? Τώρα αγιάζουν περισσότεροι ή αγιάζουν καλύτερα?
πεσούνται οι είκοσι τέσσαρες πρεσβύτεροι ενώπιον του καθημένου επί του θρόνου, και προσκυνήσουσι τω ζώντι εις τους αιώνας των αιώνων.
Αποκάλυψις Ιωάννου Κεφάλαιον Δ' 10
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το Αγιο Όρος”