Η διαφθορά των αθώων παιδιών από βιβλία & την TV

Καθημερινά πνευματικά μηνύματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
fotis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 4712
Εγγραφή: Δευ Σεπ 12, 2011 10:01 am
Τοποθεσία: ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

Η διαφθορά των αθώων παιδιών από βιβλία & την TV

Δημοσίευση από fotis »

ΒΙΒΛΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

Μικρά αγόρια και κορίτσια που επισκέπτονται τις σχολικές τους βιβλι-
οθήκες μπορούν σήμερα να βρουν στα ράφια τους ένα μεγάλο αριθμό
βιβλίων που έχουν σκοπό να κατηχήσουν τα παιδιά στις αξίες και τον τρόπο σκέψης της Νέας Εποχής .Παρακάτω περιγράφω μερικά από τα
πιό δημοφιλή παιδικά βιβλία που έχουν προστεθεί τελευταία στις συλλο-
γές των σχολικών και δημοτικών βιβλιοθηκών:

Οι Δράκοι του Βορείου Chittehdon της Sousan Fromberg Schaeffer.Μία
φανταστική ιστορία για ένα κόσμο που βρίσκεται διαρκώς σε κατάστα-
ση πολέμου εξαιτίας της εχθρότητας που υπάρχει ανάμεσα σε ανθρώπους
και δράκους.Ο ήρωας είναι ο Άρθρουρ ένας ειρηνικός δράκος.ο Αρ-
θρουρ προστατεύει ένα νεαρό άντρα,τον Πάτρικ μέσα από οραματισμό.
Ο Πάτρικ,που επικοινωνεί με τον δράκο στα όνειρά του,ποθεί μία Νέα
Εποχή όπου οι δράκοι και οι άνθρωποι θα ζουν μαζί με ειρήνη και αρμο-
νία.

Η Αναζήτηση του Δράκου ABC της Loreen Leedy.Για παιδιά ηλικίας τρι-
ών ετών.Παρουσιάζει τους δράκους σαν διασκεδαστικά πρόσχαρα ανθ-
ρωπόμορφα όντα,που τους αξίζει αγάπη και σεβασμός από τους ανθρώ-
πους.

Μυστικά Ξόρκια και Περίεργα Μάγια,της Monika Beisner.Το βιβλίο αυτό
είναι όλο εικονογραφημένο με Σατανικούς κύκλους,τρίγωνα και τετρά-
γωνα.Περιέχει πολλά ξόρκια και μαγικές φράσεις που μπορούν να χρησι-
μοποιηθούν από τα μικρά παιδιά.

Ο Χορός των Δράκων του John Christopher.Δύο μικρά αγόρια βρίσκο-
νται ξαφνικά σε ένα διαφορετικό κόσμο.Επισκέπτονται μία αποκρυφι-
στική αίρεση Ανατολικών θρησκειών στα βουνά Bei-Kun,όπου οι ιερείς
έχουν παράξενες ψυχικές δυνάμεις.

Η μάγισσα του Πορτομπέλο του Πάουλο Κοέλο.Ο βραζιλιάνος συγγρα-
φέας ουσιαστικά προτείνει την μαγεία ως την μόνη λύση για να βρεί ο
άνθρωπος την χαρά και την ευτυχία στη ζωή του.Δεν πρόκειται για απλή
ενασχόληση με το θέμα,αλλά για μέθοδο διδασκαλίας της μαγείας,την ο-
ποία εμφανίζει ως παραδοσιακό μυστικό τρόπο θεώσεως του ανθρώπου.
Μάλιστα μέσα από το βιβλίο προβάλλεται η θηλυκή πλευρά του Θεού,
όπως την ονομάζει,την οποία ταυτίζει με την Γαία (γη) των αρχαίων και
την αποκαλεί Μητέρα.

Υπάρχει καμία αμφιβολία για το ότι οι εκδοτικές επιχειρήσεις υποβοη-
θούν και υποκινούν τη συνωμοσία της Νέας εποχής;
Τα μηνύματα στα βιβλία που ανάφερα δεν είναι ούτε έμμεσα,ούτε καλυ-
μένα.Ανοιχτά και με τρόπο δυναμικό στρέφουν την προσοχή του παιδιού
στη διεφθαρμένη προ-σατανική θεολογία της Νέας Εποχής και του Κο-
σμικού Ανθρωπισμού.Για παράδειγμα σε ορισμένα από αυτά τα βιβλία,ο
δράκος,η νυχτερίδα και το φίδι που συμβολίζουν τον Εωσφόρο,είναι τα
καλά πλάσματα,ενώ ο Χριστιανός ιερεύς είναι αξιοθρήνητος.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ;

Ο Χάρι Πότερ, ο μικρός ήρωας - μάγος των παιδικών βιβλίων που κυκλοφορούν τελευταίως, είναι ένα αγόρι γύρω στα 11, με μυωπικά γυαλιά και ένα κεραυνό στο μέτωπο που φοιτά σε σχολείο μαγείας.

Έχει καταντήσει μανία, που έχει καταλάβει τις χώρες της Δύσης.
Γίνονται χίλιες δύο προσπάθειες, με όλα ανεξαιρέτως τα σύγχρονα μέσα, για να εξαπλωθεί το πρόσωπο του σε όλο τον πλανήτη. Τα ποσά που ξοδεύονται είναι "αστρονομικά".


ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ" είναι και ο βασικός τίτλος των βιβλίων

Πρόκειται για πέντε μέχρι στιγμής βιβλία και δύο κινηματογραφικές ταινίες υπέρ παραγωγές ($120.000,000), βασισμένες με απόλυτη ακρίβεια στα εν λόγω βιβλία. Είναι χαρακτηριστική η συμφωνία που έκανε η συγγραφέας με τη "Warner".
"Εάν δεν είναι όπως το θέλω εγώ το έργο, πιστό στο πνεύμα των βιβλίων μου, δε βγαίνει στις αίθουσες!!!" Έτσι, ο σκηνοθέτης και κάθε ηθοποιός, που έλαβε μέρος στην ταινία, "πέρασε από το κόσκινο" της δασκάλας Τζόαν Ρόουλινγκ.


Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ"

Είναι η δασκάλα Τζοάν Ρόουλινγκ. Ήταν τάχα μια άπορη δασκάλα που καθόταν σ' ένα καφενείο και παράγγειλε καφέ, Χρήματα να παραγγείλει και δεύτερο καφέ δεν είχε και άρχισε να σκέπτεται πού να βρει χρήματα να πληρώσει το ενοίκιο και ένα δεύτερο καφέ!!!
Ο Χάρι Πότερ εμφανίστηκε μπροστά της και της έδειξε τον τρόπο. Τον χάιδεψε και άρχισε να γράφει για αυτόν ένα βιβλίο, για όλα τα τρελά και παλαβά που έκανε μαζί με την παρέα του στο σχολείο της μαγείας που φοιτούσε.
Της άρεσε ο καινούριος της φίλος και πίστεψε ότι μπορεί να αρέσει και σε άλλους (έστω λίγους). Έστειλε το χειρόγραφο σε ένα εκδοτικό οίκο. Τελικά την έκανε πιο πλούσια και από τη βασίλισσα της Αγγλίας!!!
Μέχρι εδώ όλα τα συμπαθητικά! Η συνέχεια όμως προβληματίζει. Έγινε γνωστό και κυκλοφόρησε ευρύτατα τόσο στο εξωτερικό όσο και στη χώρα μας ότι η Ρόουλινγκ είναι μέλος της "εκκλησίας του Σατανά" και πως τα μισά έσοδα από τη "χαριποτερομανία", (βιβλία, ταινίες, προϊόντα), θα δοθούν στην εκκλησία αυτή!!! (Μαθήματα μαγείας και σατανισμού από το Χάρι Πότερ, σελ. 11)
Στις 17 Ιουλίου 2000 η Ρόουλινγκ δήλωσε στους "Τάιμς" του Λονδίνου: "Νομίζω ότι είναι τελείως βλακεία να διαμαρτύρονται για τα παιδικά βιβλία με το επιχείρημα ότι δελεάζουν τα παιδιά προς το σατανισμό. Έπρεπε να με επαινούν για αυτό! Τα βιβλία αυτά οδηγούν τα παιδιά να καταλάβουν ότι ο αδύναμος, μωρός Υιός του Θεού είναι μια επιζώσα απάτη, που θα ταπεινωθεί, όταν έλθει η βροχή της φωτιάς..."
Η ίδια δήλωσε ακόμη σε ραδιοφωνική συνέντευξη (The Diane Radio, October 20.1999): "...έκανα έρευνα σε πρακτικές μαγείας και παγανισμού, ώστε τα βιβλία μου να είναι πιο ρεαλιστικά".
Η Τζοάν Ρόουλινγκ έχει αρκετή εμπειρία από τις διδασκαλίες των Wicca, που είναι μια Οργάνωση Μάγων και Μαγισσών, σε διεθνές επίπεδο, με στόχο την προβολή και διάδοση της λατρείας και των διδασκαλιών και πρακτικών του αποκρυφισμού.


ΔΕΙΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ "ΟΙΣΤΡΟΥ"

Η Warner έκανε αποκλειστική συμφωνία με την Coca Cola ύψους 150.000.000 δολαρίων, ώστε ο Χάρι Πότερ να εμφανίζεται στη συσκευασία και διαφήμιση των προϊόντων της (http://www.saveharry.com/thefullstory.html).
Κάποιοι όμως είναι έτοιμοι να θυσιαστούν παρά να θυσιάσουν!!! Μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, η "Entertainer", απαγόρευσε τα εμπορεύματα του Χάρι Πότερ από τα ράφια της. Ο Gary Grant, ο ιδιοκτήτης, ομολόγησε ότι πιθανόν να χάσει κέρδη $1.000.000, άλλα ανησυχεί για την ανεξέλεγκτη κατάσταση στην οποία οδηγούνται τα παιδιά.
Υπάρχουν και κάποιοι που σκέφτονται τα παιδιά, μιας και μερικοί γονείς... που εν αγνοία τους λένε,..αφού του αρέσει εγώ τι θα κάνω;


Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Μέσα σε τέσσερα χρόνια πουλήθηκαν 116,000.000 αντίτυπα σε 200 χώρες και μεταφράστηκαν σε 47 γλώσσες. Για να συνειδητοποιήσουμε καλύτερα τους αριθμούς, ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τα "Άπαντα" του Σαίξπηρ πούλησαν λιγότερα σε τέσσερις αιώνες!!!
Όμως δε σημαίνει πως ό,τι αρέσει είναι και ωφέλιμο. Κάποια αποτελέσματα της "Χαριποτερομανίας" είναι:
α) Η εξάχρονη Τζέσικα Λέμαν είπε: "Η Ερμιόνη είναι η καλύτερη μου φίλη... Ο Ιησούς πέθανε γιατί ήταν αδύνατος και κουτός!!!".
β) Ο "αρχιερέας" Ήγκαν της πρώτης "εκκλησίας" του Σατανά στο Σαμέλ είπε: "Ο Χάρι Πότερ είναι απολύτως θεόσταλτος για το έργο μας. Μια οργάνωση σαν τη δική μας προκόβει με νέο αίμα - δεν κάνω λογοπαίγνιο. Έχουμε περισσότερες αιτήσεις από αυτές που μπορούμε να δεχθούμε. Και φυσικά όλοι αυτοί είναι παρθένοι, πράγμα που είναι θαυμάσιο!!!"
γ) Τα μέλη σατανικών ναών έχουν φτάσει σε κρίσιμους αριθμούς και πολλά παιδιά αναγκάστηκαν να κάνουν δική τους "οργάνωση", για να λατρεύουν το Σατανά.
δ) Ο Μπράντλεξ Γουίντερς, 11 ετών (Χιούστον) οργάνωσε τη δική του λέσχη για τους "Ποτερίτες για την καταστροφή του Ιησού" με τα γειτονόπουλα. Συνδρομή 6.66(!) δολάρια...
ε) Υπάρχουν και "Δάσκαλοι" που επαινούν τα βιβλία, γιατί έκαναν τα παιδιά να δείξουν ενδιαφέρον για το διάβασμα. Διευθυντής Γυμνασίου είπε:"Είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις βιβλίο που να συναγωνίζεται τα παιχνίδια του πλέϋ-στέϊσιον, αλλά ο Χάρι Πότερ το κατάφερε!!! Έχω μαθητή που δε διάβασε ποτέ βιβλίο. Τώρα έχει διαβάσει όλα τα βιβλία του Χάρι Πότερ, καθώς και το "Νεκρονομικόν" και τη "Σατανική Βίβλο".
στ) Γράφουν ειδικοί παιδαγωγοί, ψυχολόγοι, θεολόγοι, ιερείς, παιδοψυχίατροι επικλήσεις. "Το φυσικό, διαισθητικό πήδημα από το διάβασμα ενός βιβλίου του Χάρυ Πότερ στο να στραφεί εναντίον του Θεού και να λατρέψει το Σατανά είναι πολύ εύκολο για ένα παιδί όπως έχουν δείξει οι αριθμοί." Αυτά τα βιβλία γράφουν πραγματικά για τη μαγεία με "ωραίο", "παραπλανητικό", συμπαθητικό τρόπο, για αυτό είναι και επικίνδυνα.
ζ) Ενδεικτικοί αριθμοί αποκαλύπτουν: Το 1996 η εκκλησία του Σατανά της Αμερικής είχε 100.000 μέλη. Το 2000 η ίδια εκκλησία αριθμούσε πάνω από 14.000.000 παιδιά ηλικίας 9-14 χρονών και αυτό είναι μόνο η αρχή. Υπάρχει και συνέχεια.


ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΕΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ

Η κλίμακα που κατεβάζει παιδιά και νέους στο περιβάλλον του εωσφόρου.

Στο σχολείο Χόγκουαρτς (Μάγων), γιορτές όπως τα Χριστούγεννα, το Πάσχα απογυμνώνονται από το Χριστό, προβάλλονται ως κοινωνικά έθιμα και απορροφούνται από το "ευρύτερο" περιβάλλον της αποκρυφιστικής συμβολικής κοσμολογίας.
Αντίθετα, το Χαλοουγουίν (Halloween) είναι η μεγάλη γιορτή του έτους.
Το Χαλοουγουίν είναι γιορτή παγανιστικής προέλευσης, με έντονο μαγικό και εωσφορικό στοιχείο, που έχει μεγάλη εξάπλωση στη Δύση, κυρίως στις ΗΠΑ και γιορτάζεται στις 31 Οκτωβρίου.


ΜΗΝΥΜΑ
Αγαπητοί γονείς,
Είναι εμφανές ότι η Τζόαν Ρόουλινγκ δεν ανήκει στο χριστιανικό χώρο. Είναι ακόλουθος της γραμμής του μεγαλύτερου μάγου, εωσφοριστή του 20ου αιώνα Άλιστερ Κράουλι. Ο ήρωας της, ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ, έχει πολλά κοινά με τον ίδιο αυτό μάγο που ονόμαζε τον εαυτό του "το θηρίο της Αποκάλυψεως, 666". Γράφει τα βιβλία με βάση την κοσμοθεωρία των Wicca. θα μπορούσε να είναι ειλικρινής, δηλώνοντας την πραγματική της ταυτότητα, χωρίς να παγιδεύει το κοινό με ωραίο τρόπο. Ασκεί προσηλυτισμό και μάλιστα στις τρυφερές ηλικίες, παρουσιάζοντας ύπουλα τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις με μανδύα παιδικού μυθιστορήματος. Δεν είμαστε ούτε "μεσαιωνικοί" ούτε "σκοταδιστές" ούτε απορριπτικοί. Πονούμε γιατί ξέρουμε τη συνέχεια του "έργου"... αυτών των ρευμάτων. Τα βιβλία αυτά με όλη την πομπή τους κατάφεραν, προβάλλοντας το "Σατανά" με ωραίο τρόπο, να αγαπηθεί, από τα παιδιά!!! Αυτός είναι ο απώτερος στόχος της εωσφορικής κίνησης της Νέας Εποχής. Ας σώσουμε λοιπόν τα παιδιά μας από τη μύηση πους τους γίνεται από το Χάρι Πάτερ πριν είναι αργά. Ο δρόμος του εωσφόρου είναι στρωμένος με ναρκωτικά, όργια, αντίδραση, παραλογία, κακία, ρατσισμούς, δουλεία..!!! θα μπορούσαμε να γράφαμε πολύ περισσότερα και συγκλονιστικότερα. Νομίζουμε όμως πως από το λίγο μπορεί ο σοφός να συμπεράνει και το υπόλοιπο. Οι καιροί είναι χαλεποί.
Ο υπομείνας,εις τέλος ούτος,σωθήσεται.

Άβαταρ μέλους
fotis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 4712
Εγγραφή: Δευ Σεπ 12, 2011 10:01 am
Τοποθεσία: ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

Re: Η διαφθορά των αθώων παιδιών από βιβλία

Δημοσίευση από fotis »

ΚΩΔΙΚΑΣ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ

Επιβεβλημένες επισημάνσεις
του Πρεσβυτέρου Βασιλείου Ά. Γεωργοπούλου (Μ.Τh.)

Το 2004 μεταφράστηκε και κυκλοφορήθηκε και στην πατρίδα μας το έργο τουDAN BROWN «Κώδικας DA VINCI ». Το εν λόγω βιβλίο έχει μέχρι σήμερα πουληθεί παγκοσμίως σε εκατομμύρια αντίτυπα και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 30 γλώσσες.

Ή εκδοτική επιτυχία έχει γίνει αφορμή για να αποσιωπηθεί το γεγονός, ότι το εν λόγω βιβλίο αποτελεί μία κλασική νεοεποχίτικη σύνθεση, μια ακόμα συγκεκαλυμμένη προσπάθεια με το μανδύα του μυθιστορήματος, για να παραμορφωθεί ή αληθινή και ιστορική εικόνα του προσώπου του Θεανθρώπου.

Παραβλέπεται το γεγονός ότι πλήθος αποκρυφιστικών, καβαλιστικών, ταοιστικών, νεογνωστικών και νεοπαγανιστικών αντιλήψεων διαπλέκονται και επαναλαμβάνονται στα πλαίσια της αφηγηματικής διάρθρωσης και της διαπλοκής προσώπων, γεγονότων και μυστικιστικών ομάδων.
Επιπλέον, στο κείμενο διατυπώνονται από τον συγγραφέα κατά τρόπο ανιστόρητο, αντιεπιστημονικό και βλάσφημο, θέσεις πού προσβάλλουν το πρόσωπο του Κυρίου.
Ή αναφορά του συγγραφέα στην αρχή του βιβλίου του, ότι τα γραφόμενα αποτελούν «φανταστικό δημιούργημα» είναι κατ' ουσία παραπλανητική, καθώς ό ίδιος σε συνέντευξη του έχει παραδεχθεί, ότι τα ιστορικά στοιχεία πού αναφέρει στο έργο του «Κώδικας DA VINCI » τα θεωρεί ακριβή (Βλ WWW.BORDERSSTORES.COM Πρβλ. και σελ. 11 βιβλίου).

Μέσα στο βιβλίο, λοιπόν, του DAN BROWN υπάρχουν:
Βλάσφημες, αντιεπιστημονικές και ανιστόρητες απόψεις.
Αναφέρουμε ενδεικτικώς τα έξης:

• ότι ό Χριστός «θεωρούνταν από τους οπαδούς Τον ένας θνητός προφήτης, ένας σπουδαίος και Ισχυρός άνθρωπος φυσικά, αλλά άνθρωπος. Θνητός» (σελ. 318)
• ότι ή θεώρηση του Ιησού ως Θεού έγινε για πρώτη φορά, «επίσημα και ψηφίστηκε κατά τη διάρκεια της Οικουμενικής Συνόδου της Νίκαιας». Μάλιστα ήταν αποτέλεσμα «αμφίρροπης ψηφοφορίας» και μέρος του πολιτικού σχεδιασμού του Μεγ. Κωνσταντίνου, ό οποίος ήταν «ένας πολύ πονηρός και ικανός πολιτικός», (σελ. 318-316)
• ότι «ή Καινή Διαθήκη είναι ένα σύνολο από ψευδείς μαρτυρίες» και «ότι στηρίζεται σε μυθεύματα και κατασκευασμένα στοιχεία» (σελ. 460).
• ότι ή σημερινή Καινή Διαθήκη είναι αυτή πού δημιούργησε ό Μέγας Κωνσταντίνος καθώς «παρήγγειλε και χρηματοδότησε μια νέα Βίβλο», από την οποία αφαίρεσε δήθεν τα απόκρυφα και ότι τα τωρινά Ευαγγέλια εμπλουτίστηκαν με στοιχεία «πού Τον παρουσίαζαν ως Θεό» (σελ. 320).
• ότι ή χριστιανική Εκκλησία απέκρυψε, ότι ό Χριστός είχε παντρευτεί την Μαρία την
Μαγδαληνή και ότι απέκτησε μαζί της παιδιά, (σελ. 344-345)
• ότι στο Ναό του Σολομώντος ασκούνταν στα χρόνια της Παλαιάς Διαθήκης «τελετουργικό σεξ», (σελ. 418-419)


Επιπλέον μέσα στο βιβλίο συναντά κάποιος αναφορές:

• σε αποκρυφιστικές πρακτικές, όπως π.χ. τίς κάρτες Ταρό (σελ. 130) και την αριθμολογία (σελ. 68-69,101,132-133),
• στην Ταοιστική θεωρία περί Γίν και Γιάνγκ (σελ. 59,410),
κατά κόρον χρήση νεοπαγανιστικής διδαχής και ορολογίας σχετικά με το ιερό θηλυκό (σελ. 411), την μεγάλη θεά (σελ. 577), τη Γουικα πού είναι σύγχρονη μορφή νεοπαγανισμού και αποκρυφισμού (σελ. 40).
• Επιπλέον το όλο έργο συσχετίζεται με το λεγόμενο «άγιο Δισκοπότηρο» ένα αποκρυφιστικού χαρακτήρα μεσαιωνικό μύθευμα διαφόρων παραλλαγών, πού κάνει αισθητή τη παρουσία του σε ποικίλους αποκρυφιστικούς χώρους μέχρι σήμερα. Κατά τον Ντάν Μπράουν ό πίνακας του Μυστικού Δείπνου του Ντά Βίντσι είναι μια απόδειξη πού κωδικοποιεί και φανερώνει την αλήθεια και για το λεγόμενο «άγιο δισκοπότηρο» του Μυστικού Δείπνου του Ιησού. Αυτό σημαίνει ότι κατά τον συγγραφέα το «άγιο δισκοπότηρο» είναι ή Μαρία ή Μαγδαληνή πού αισθητοποιεί το αγνοημένο «ιερό Θηλυκό», το όποιο ταυτίζεται με τη «θέα μητέρα» στοιχείο υπαρκτό «σε πολλές θρησκείες» και πού ή χριστιανική εκκλησία επιμελώς και σκοπίμως απέκρυψε, (σελ. 347-349).

Νομίζουμε, ότι εξ όσων επισημάναμε, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε, ότι τα όσα αναφέρει εν προκειμένω ό Ν. Μπράουν αποτελούν ιδεοληπτικές φαντασιώσεις, βλάσφημο και βέβηλο λόγο με μυθιστομηματικό μανδύα, ό οποίος αποτελεί μια ακόμα απέλπιδα προσπάθεια νεοεποχίτικων προδιαγραφών, για να τσαλακωθεί ό αληθινός και ιστορικός χαρακτήρας του Χριστού.

Θα ολοκληρώσουμε την αναφορά μας στο θέμα αυτό υπενθυμίζοντας εν προκειμένω τον Παύλειο λόγο: «Ως ούν παρελάβετε τον Χριστόν Ιησούν τον Κύριον, εν αύτω περιπατείτε, ερριζωμένοι και εποικοδομούμενοι εν αύτω και βεβαιούμενοι εν τη πίστει καθώς εδιδάχθητε, περισσεύοντες εν αύτη εν ευχαριστία.
Βλέπετε μη τις υμάς εσται ό συλαγωγών δια της φιλοσοφίας και κενής απάτης, κατά την παράδοσιν των ανθρώπων, κατά τα στοιχεία του κόσμου και ου κατά Χριστόν». (Κολ. 2, 6-8)
• DAN BROWN. THE DA VINCI CODE – A NOVEL DOUBLEDAY, USA, 2003 , P, 454. (Οι παραπομπές στο έργο γίνονται στην ελληνική έκδοση).
Ο υπομείνας,εις τέλος ούτος,σωθήσεται.

Άβαταρ μέλους
fotis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 4712
Εγγραφή: Δευ Σεπ 12, 2011 10:01 am
Τοποθεσία: ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

Re: Η διαφθορά των αθώων παιδιών από βιβλία

Δημοσίευση από fotis »

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

Που πήγε η χαρά που βρισκόνταν στο κουτί των παιχνιδιών;Κάποτε οι
γονείς μπορούσαν να είναι βέβαιοι ότι η μόνη τους ανησυχία όταν αγό-
ραζαν παιχνίδια ήταν το άν ήταν σωματικά ασφαλή για τα παιδιά.Σήμε-
ρα όμως ένας πολύ μεγαλύτερος κίνδυνος παραμονεύει στο κουτί των παιχνιδιών.Η μεγάλη πιθανότητα ανεπανόρθωτης καταστροφής που μπο-
ρεί να προκαλέσει ο ολοφάνερος σατανισμός που υπάρχει σε αυτά.Τα
παιχνίδια έχουν γίνει αιτία πνευματικού θανάτου.Σήμερα τα παιχνίδια που αγοράζονται περισσότερο είναι κούκλες και φιγούρες γνωστών κι-
νουμένων σχεδίων,όπως η Ση-Ρα και ο Χήμαν.Όσο απίστευτο και αν
φαίνεται πολλά από αυτά τα παιχνίδια αντιπροσωπεύουν δαιμόνια.Για
παράδειγμα η σειρά κινούμενων σχεδίων Κυρίαρχοι του Σύμπαντος,
προσφέρει στα παιδιά σχετικά με το Χη-Μαν,κατασκευασμένα από το
Ματέλ.
Ένα από τα παιχνίδια αυτά είναι ο Σκέλετορ.Αν διαβάσετε τις οδηγίες
που περιέχει,θα ανακαλύψετε ότι με αυτές τα παιδιά προσκαλούν μέσα
στο μυαλό τους εφιαλτικά δαιμόνια σκότους.Το διαφημιστικό γράφει:
Όταν φοράτε το κράνος και τη στολή του Σκέλετορ,μεταμορφώνεστε σε
δύναμη του κακού.Χρησιμοποιείστε το προστατευτικό σπαθί της δύνα-
μης για να πολεμήσετε το καλό.Με το υπερφυσικό σκήπτρο με το κεφά-
λι του κριαριού,μπορείτε να καλείτε τους κατοίκους του σκότους,για να
σας βοηθήσουν να υπερνικήσετε τις δυνάμεις του καλού.
Το παιδί σας μπορεί να χρησιμοποιεί ένα μεγάλο πλήθος από τέτοιου εί-
δος επικίνδυνα παιχνίδια.Μπορεί να αγοράσει το Θεικό Κουτί και να ε-
ξασφαλίσει απ`ευθείας επικοινωνία με τον Θεό.Τα μικρά αγοράκια και
κοριτσάκια μπορούν να παίζουν με τους Κυρίαρχους της Δύναμης,ένα
παιχνίδι με πρόσωπα όπως οι Σάγια βασίλισσα της Δύναμης,Ρέυγκοθ και
Γκάμπλογκ.Η Σάγια όπως η Ση-Ρα έχει κοσμικές δυνάμεις και μπορεί να
μεταμορφώνει το σώμα της σε σώμα εξωγήινου.Η Κρύστλαρ γνωρίζει στα παιδιά ένα παράξενο κόσμο,όπου μετά από ένα κοσμικό δαιμονικό
πόλεμο,κυριαρχεί η μαγεία.
Ορισμένοι κατασκευαστές παιχνιδιών ούτε που καταβάλλουν προσπάθει-
α να καλύψουν το σατανικό μήνυμα που υπάρχει στα παιχνίδια τους.
Ωστόσο οι γονείς φαίνονται πολύ πρόθυμοι να αγοράσουν στα παιδιά τους παιχνίδια όπως ο Σκέλετορ,οι Κυρίαρχοι της Δύναμης,το Θεικό Κουτί,και η Κρύστλαρ.Η ίδια αλήθεια ισχύει και για τα παιχνίδια φαντα-
σίας που είναι πολύ αγαπητά στα παιδιά.Είναι γνωστό ότι οι Φυλακές και οι Δράκοι είναι ένα αποκρυφιστικό παιχνίδι που βάζει σε κίνδυνο την ψυχή των μικρών παικτών.Το ίδιο ισχύει και για ένα παρόμοιο παιχνίδι,
την Εισβολή των Δράκων.
Εκτός από τα παιχνίδια που κυκλοφορούν στο εμπόριο και από αυτά που
παίζονται μεταξύ των παιδιών,που είναι καθαρά αποκρυφιστικά,υπάρχει
μία ανησυχητική τάση,ανάμεσα στους κατασκευαστές παιχνιδιών και στους εκδότες παιδικών βιβλίων να παρουσιάζουν στα παιδιά σατανικά
και μαγικά σύμβολα.Για παράδειγμα ορισμένα σκέητμπορντ που πωλού-
νται τώρα από την Toys R Us,έχουν στην επιφάνειά τους αποκρουστι-
κούς δράκους.Άλλες φορές τα σύμβολα αυτά δεν είναι τόσο φανερά,έ-
τσι ώστε να έχουν μεγαλύτερη επίδραση στο υποσυνείδητο.Οι περισσό-
τεροι γονείς ωστόσο δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το ότι,το μυαλό των παιδιών τους υπόκειται σε μία κρυφή πλύση εγκεφάλου.
Ο υπομείνας,εις τέλος ούτος,σωθήσεται.

Άβαταρ μέλους
fotis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 4712
Εγγραφή: Δευ Σεπ 12, 2011 10:01 am
Τοποθεσία: ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

Re: Η διαφθορά των αθώων παιδιών από βιβλία

Δημοσίευση από fotis »

ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ.

Τι έγιναν οι καλές ταινίες και τα σωστά τηλεοπτικά προγράμματα;Ο Ντό-
ναλντ Ντακ και ο Μίκυ Μάους δεν είναι ίν στις μέρες μας.Αντίθετα η μαύρη μαγεία της Νέας Εποχής και η σατανική λατρεία είναι.Αν δεν έ-
χετε παρακολουθήσει πρόσφατα τα κινούμενα σχέδια για παιδιά που προ-
βάλλονται το πρωινό του Σαββάτου,να το κάνετε.Θα μείνετε έκπληκτοι με αυτό που θα δείτε.Ορισμένα από αυτά τα προγράμματα είναι σαν να
δημιουργήθηκαν από τον ίδιο το Σατανά.
Θα σας αναφέρω λίγα μόνο παραδείγματα παιδικών εκπομπών που προ-
βάλλονται πιο συχνά από τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα:

Θάντερκατς.Αυτή η σειρά κινούμενων σχεδίων είναι κυριολεκτικά γεμά-
τη από εικόνες παρμένες από τη μαγεία.Υπάρχει το μαγικό μάτι του Τού-
ντρα όπου αν έχεις μελετήσει τις αρχαίες θρησκείες,είναι το τρίτο μάτι των Ινδουιστών καθώς και το μάτι που παρακολουθεί τα πάντα του Αι-
γυπτιακού Βαβυλωνιακού Θεού του Ήλιου,Ώρου.
Ο βασικός ήρωας σε αυτά τα κινούμενα σχέδια,συχνά μιλάει με το πνεύ-
μα του νεκρού πατέρα του.Το μαγικό του σπαθί ανυψώνεται στο χέρι του
ένα υπερφυσικό τρυκ που συχνά γίνεται από τους αποκρυφιστές και τους
Ινδουιστές Γκουρού.

Τα Στρούμφ.Αυτές οι προσελκυστικές μπλε φιγούρες,φαίνονται με την
πρώτη ματιά ακίνδυνες.Όμως οι σεναριογράφοι,οι σκηνοθέτες και οι πα-
ραγωγοί της Νέας Εποχής έχουν καταφέρει να διαφθείρουν την ευχάρι-
στη αυτή σειρά με αποκρυφιστικά σύμβολα της Νέας Εποχής.Και εδώ
συναντά κανείς την υπερφυσική ανύψωση στον αέρα,καθώς και ύμνους μαγείας,ενώ ορισμένες φορές παρουσιάζεται το Σατανικό αστέρι.Ο μπαρ-
μπα Στρούμφ χρησιμοποιεί μαγεία για να διώξει το κακό.

Το Ουράνιο Τόξο.Το ουράνιο τόξο είναι βιβλικό σύμβολο το οποίο η
Νέα Εποχή έχει πανούργα υποκλέψει,δημιουργώντας τη λανθασμένη εν-
τύπωση ότι αντιπροσωπεύει τη γέφυρα του ανθρώπου προς το Θεό της
τον Εωσφόρο.Η εικόνα της ηρωίδας του Ουράνιου Τόξου,βρίσκεται στο
κουτί μίας γνωστής μάρκας δημητριακών.Εάν εξετάσει κανείς προσεκτι-
κά την εικόνα αυτή θα βρεί ένα μικρό αστέρι με πέντε κορυφές την πε-
ντάλφα στο πρόσωπό της.

Ση-Ρα,Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.Αυτή είναι η φανταστική ιστο-
ρία που ενσαρκώνει το Μυστήριο της Βαβυλώνας,της μητέρας των πό-
ρνων.Η Ρα είναι αρχαία Αιγυπτιακή Θεά του Ήλιου γνωστή ακόμα σαν
βασίλισσα του Ουρανού και βασίλισσα της Δύναμης.Στα κινούμενα σχέ-
δια η Ρα κινείται μέσα και ανάμεσα σε δύο πλανητικούς κόσμους τον Ε-
τέρνια και τον Εθέρια.Η Ση-Ρα ανεβαίνει σε ένα φιλικό άλογο το Πνεύμα
που έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε μονόκερο ένα σύμβολο της Νέας Εποχής για την κεράτινη δύναμη και τη σατανική εχθρότητα και έχει φτερά στα χρώματα του ουράνιου τόξου.Η Ση-Ρα παρουσιάζεται σαν θεική ύπαρξη με υπερφυσικές δυνάμεις η πιο δυνατή γυναίκα στο σύμπαν που μάχεται διαρκώς με το κακό.

Χη-Μαν,ο Κυρίαρχος του Σύμπαντος.Ο Χη-Μαν είναι επίσης ένας υπερ-
φυσικός άνθρωπος θεός.Τα παιδιά εξοικιώνονται έτσι με τα αποκρυφι-
στικά σύμβολα και τις συνήθειες της Νέας Εποχής όπως είναι η πυραμίδα και η ενέργεια των κρυστάλλων,τα φίδια,το κεφάλι του σατανικού τρά-
γου,η νεκροκεφαλή,τα μάγια και τα ξόρκια των μαγισσών.Το παιδί γνω-
ρίζει χαρακτήρες όπως ο Σκέλετορ,η Μάγισσα,ο Άνθρωπος Κτήνος,και ο
Στράτος που είναι μισός άνθρωπος και μισός πουλί.
Ο υπομείνας,εις τέλος ούτος,σωθήσεται.

Άβαταρ μέλους
fotis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 4712
Εγγραφή: Δευ Σεπ 12, 2011 10:01 am
Τοποθεσία: ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

Re: Η διαφθορά των αθώων παιδιών από βιβλία

Δημοσίευση από fotis »

ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΘΟΝΗΣ.

Οι ταινίες της μεγάλης οθόνης δεν προσφέρουν μεγαλύτερο όφελος στα
παιδιά.Οι κινηματογραφικοί παραγωγοί φαίνεται ότι έχουν την τάση να
γυρίζουν την μία αποκρυφιστική ταινία φαντασίας μετά την άλλη.Συνδυ-
άζοντας με έξυπνο τρόπο το καλό και το κακό στους ήρωες και τα θέμα-
τά τους,οι αντι- χριστιανικές ταινίες έχουν καταφέρει να παραπλανήσουν
τα παιδιά ώστε να μην μπορούν πλέον να διακρίνουν το αληθινό από το
φανταστικό,το σωστό από το λάθος.

Η ταινία Ε.Τ.Ο Ε.Τ ξεπέρασε σε εισπράξεις τα 619 εκατομμύρια δολάρια.
Ο Ε.Τ που έχει την εικόνα ενός δαίμονα,ήταν ένα διαστημικό ον με δυ-
νάμεις που μόνο ένας θεός θα μπορούσε να έχει.Ήταν μάλιστα ένα αντί-
γραφο του Ιησού Χριστού.Θεράπευε ανθρώπους,μπορούσε να διαβάζει την σκέψη τους και να επικοινωνεί μαζί τους χωρίς να μιλάει,ανυψώθηκε
από τη γη και αναλήφθηκε.Η ταινία περιλάμβανε ακόμη και σκηνές θανά-
του και ανάστασης.Ο Ε.Τ είναι μία από τις πολλές ταινίες που αιχμαλωτί-
ζουν το υποσυνείδητο των παιδιών.

Η ταινία Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου.Μία παραγωγή του Steven Spiel-
berg,στην οποία δυνάμεις από κάποιο μακρυνό κόσμο,επικοινωνούν με
ορισμένους ανθρώπους στη γη.Κάθε ένα από αυτά τα άτομα νιώθει μία
ακατανίκητη παρόρμηση να συναντήσει και να ενωθεί με τους ειρηνι-
κούς εξωγήινους.Πολλοί οπαδοί της Νέας Εποχής υποστηρίζουν ότι και
αυτοί επίσης αισθάνονται μέσα τους το κάλεσμα των πνευματικών Διδα-
σκάλων τους από τον αόρατο κόσμο.

Οι ταινίες Νίνζα.Αν παρακολουθήσετε μία από αυτές τις ταινίες,θα μεί-
νετε έκπληκτοι από την αγριότητα και τις συγκρούσεις που περιέχουν.
Ακόμα περιλαμβάνουν άμεση αναφορά στην μαγεία,στο διαλογισμό και
στις υπερφυσικές πνευματικές δυνάμεις.Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι
ο πολεμιστής Νίνζα έχει τιν ικανότητα να χειρίζεται ένα μοναδικό φονι-
κό όπλο,ένα κινέζικο αστέρι,το σατανικό σύμβολο με τις αιχμηρές άκρες
δηλαδή η πεντάλφα.

Η ταινία Dune.Στο Dune παρουσιάζεται στα παιδιά η εικόνα ενός νεαρού
άντρα που αποκτά θεική φύση.

Η ταινία Ο Πόλεμος των Άστρων.Σε αυτή την ταινία παρουσιάζουν μία
παγκόσμια θεότητα,που ονομάζεται αόριστα [Η Δύναμη],μία κοσμική ε-
νέργεια που ενσωματώνεται σε όλα τα έμψυχα όντα.

Στις ταινίες Ο Ναός της Χαμένης Κιβωτού και Ο Ναός της Καταστροφής
Σε αυτές τις ταινίες,τα παιδιά εκτίθενται σε δυνάμεις και μαθαίνουν πως
να παίρνουν ενεργό μέρος στην εξάσκηση τέτοιων δυνάμεων.
Ο υπομείνας,εις τέλος ούτος,σωθήσεται.

Άβαταρ μέλους
fotis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 4712
Εγγραφή: Δευ Σεπ 12, 2011 10:01 am
Τοποθεσία: ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

Re: Η διαφθορά των αθώων παιδιών από βιβλία

Δημοσίευση από fotis »

Gay Days, Σατανισμός, Υποσυνείδητα μυνήματα και η Ντισνεϋ.
O Βίνσεντ Πράις ειναι ένας από τους κυριότερους αποκρυφιστές ο οποίος εισήγαγε στο κόσμο πολύ τρόμο με τα σενάρια που έγραφε. Σχεδίασε και κάποια πράγματα για τη Ντίσνεϋ ενώ έκανε και τη φωνή του Ράντιγκαν.


Όσο αφορά τα έργα του για τους ενήλικες ,κάποια φορά η Ντίσνεϋ έμεινε χρεωμένη προς τα συνδικάτα. Για να μπορέσει να πληρώσει το χρέος άρχισε μυστικά να παράγει έργα πορνό. Ο Fritz Springmeier υποστηρίζει ότι ο διευθυντής των στούντιο Walt Disney ασχολούταν επίσης με τη διεύθυνση των στούντιο Touchstone, Miramax, Hollywood, ‘’τα οποία δημιουργήθηκαν για να καλύπτουν τη παραγωγή έργων πορνό από τη Disney’’
Mόνο αυτό; Όχι! Ο Σατανάς είναι διαφθορέας και πολύ «εφευρετικός» στο έργο του, ελπίζοντας να αρνηθούμε το Θεό. Φαίνεται απίστευτο αλλά τα κινούμενα σχέδια με τα οποία μεγαλώνουν τα παιδιά μας είναι γεμάτα υποσυνείδητα μυνήματα. Σας παρουσιάζουμε μερικά παραδείγματα για να πεισθείτε μόνοι σας. Στη «Μικρή σειρήνα» ένας από τους πύργους του κάστρου ( η Τρίτη κολώνα από τα δεξιά προς τα αριστερά) παρουσιάζει ένα ανδρικό μόριο σε στύση. Ακόμη και ο ιερέας που τελεί το γάμο έχει στύση. Πίσω από τα λόγια του τραγουδιού της «Μικρής σειρήνας» Kiss the girl…βρίσκεται ένα Τζαμαϊκανό συγκρότημα το οποίο προφέρει βλάσφημες λέξεις σε αφρικανική διάλεκτο, προς
όσους παρακολουθούν τη ταινία.


Στη ταινία «Αλαντίν» εάν το το βάλετε στο πιο αργό θα προσέξετε ότι λέει πολύ γρήγορα για να μη γίνει κατανοητό «good teenagers,take off your clothes”(«καλοί μου νεοί βγάλτε τα ρούχα σας»)

Μια άλλη διάσημη ταινία κινουμένων σχεδίων είναι η «Ποκαχόντας». Σε σχέση με την αληθινή διήγηση η Disney ξεχνάει να διευκρινίσει ότι η βασική πρωταγωνίστρια γίνεται χριστιανή. Στην ταινία «Lion King» υπάρχουν πολλά υποσυνείδητα μηνύματα που περιέχουν τη λέξη σεξ (sex) και ψέμα (lie). Αν ρολάρετε τη ταινία αργά θα δείτε ότι πολλές φορές εμφανίζεται η λέξη σεξ. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές είναι εκείνη που το λιοντάρι χτυπάει με το πόδι του τη γη. Στη μέση της σκόνης που σηκώνεται ψηλά εμφανίζεται η λέξη SEX


Υποσυνείδητα μηνύματα για τη λέξη σεξ υπάρχουν και στη «Πεντάμορφη και το τέρας»
Σε συνέντευξη του γιατρού James Dobson στα πλαίσια μιας τηλεοπτικής εκπομπής εμφανίζεται ο Μίκυ Μάους παρουσιάζοντας τη τελευταία παραγωγή της Disney «Μεγαλώνοντας ως ομοφυλόφιλος». Στη παρουσίαση του ο εκπρόσωπος τύπου της Disney προσκαλεί όλους τους αρσενικούς έφηβους να εξερευνήσουν τον όμορφο κόσμο της ομοφυλοφιλίας.
Σήμερα η Disney προωθεί τις ετήσιες συναντήσεις «Gay and Lesbian day at Walt Disney World» Επέτρεψε να εμφανιστούν ο Μίκυ Μάους και ο Ντόναλντ Ντοκ σαν αγαπημένοι ομοφυλόφιλοι ενώ η Μίνι Μάους και η Νταίζη Ντακ ως λεσβίες. Ο Ντίσνευ βελτίωσε τις υγειονομικές παροχές των ομοφυλόφιλων υπαλλήλων του οι οποίοι «ζουν» μαζί. Αυτό όμως δεν εφαρμόστηκε στα ετερόφυλα ζευγάρια. Ο πρόεδρος της, Μαικλ Αϊσνερ δήλωσε ότι το 40% των 63000 υπάλληλων του είναι ομοφυλόφιλοι. Ο ίδιος,ο οποίος κατέχει το 60% των μετοχών της Disney,εγκατέλειψε τη σύζυγο του και παντρεύτηκε με ένα ομοφυλόφιλο στη Disneyworld στο Ορλάντο της Φλόριντας.


…Τώρα πως πάμε με την «υστεροφημία της Disney» και τη «κληρονομιά Disney;». Αναφερόμαστε φυσικά στη Disneyland και στη Disneyworld!

Ας δούμε τι λέει σχετικά με τη λειτουργεία αυτών των «πάρκων διασκέδασης» ο διάσημος μασόνος H.G.Wells: «Ο φίλος του Γουόλντ Ντίσνεϋ, μασόνος H.G.Wells, υποστηρίζει στο βιβλίο του «Μια μοντέρνα ουτοπία» (A modern Utopia) ότι θα υπάρχουν πολλά «σόου και διασκεδάσεις» για τους ανθρώπους στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Τι συμβολίζουν όμως από απόψεως σατανιστικής λειτουργίας των πραγμάτων αυτά τα τεράστια και αλαζονικά κτίσματα; Στο βιβλίο “Deeper Insights into the Illuminati Formula” οι Fritz Spingmeier και Cisco Wheeler αναφέρουν: «Είναι γνωστό ότι η Disneyland και η Disneyworld είναι σημαντικά κέντρα όπου οι Ιλουμινάτι δημιουργούν σκλάβους. Η Disneyland είναι ένα μέρος που λαμβάνουν μέρος πολλές σατανιστικές τελετές και πορνογραφικές δραστηριότητες. Οι Ιλουμινάτι είχαν ανάγκη από ένα μέρος όπου θα έρχονταν άνθρωποι από όλο τον κόσμο χωρίς να προκαλούν υποψίες, ώστε να έχουν απόλυτη κάλυψη για τις δραστηριότητές τους.
Ένα αντικείμενο συζήτησης για τους εργαζομένους στα στούντιο της Disney ήταν η παράξενη συμπεριφορά του Walt. Κανείς δεν τον έβλεπε μέχρι αργά το απόγευμα, όταν και έβγαινε από τα υπόγεια τούνελ που σα λαβύρινθος απλώνονται κάτω από τα στούντιο. Η εξήγηση που ο ίδιος έδινε ήταν πως είχε σημαντικές συζητήσεις με τους μηχανικούς.

Σύμφωνα με πηγές της C.I.A το 1977 προσέλαβε εργάτες για να χτίσει υπόγεια τούνελ κάτω από τη Disneyland. Αυτοί οι εργάτες έπρεπε να το κρατήσουν μυστικό και δεν πήραν παρά ελάχιστες πληροφορίες για το σκοπό για τον οποίο οι μυστικές υπηρεσίες εμπλέκονται στη κατασκευή ενός πάρκου διασκέδασης. Κάτω από τη λίμνη Χάλντεϋ χτίστηκε ένα κέντρο νοητικου προγραμματισμού Αυτό βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα μακριά από τη Disneyland . Παρότι πήραν αυστηρά μέτρα για να μη γίνει γνωστή η ύπαρξη τους, κατά καιρούς έγιναν πολλές δίκες κατά τις οποίες τα θύματα θέλησαν να αποκαλύψουν την ύπαρξή αυτών των τούνελ και τον κύριο σκοπό τους.
Τελικά αυτά έκλεισαν και στο κοινό παρουσιάστηκαν δύο τούνελ «νέα», ένα του τεχνικού ελέγχου και ένα των ηθοποιών.

Στα πάρκα Disney προσέλαβαν ένα στρατό καταδοτών ντυμένους ως τουρίστες , για να παρακολουθούν τους εργαζόμενους. Πολλοί εργαζόμενοι ήθελαν να τα κάνουν γνωστά αλλά η Disney πάντοτε κατάφερνε να σταματήσει την αρνητική διαφήμιση.
Μια εξαίρεση είναι τα άρθρα που δημοσιεύτηκαν στις 4 Νοεμβρίου 1966 στο “Noppa Valley Register” υπό τον τίτλο: «Σοβαρά παράπονα των εργαζομένων στη Disneyland με τα οποία καταγγέλλουν τα κατάχρηστικά μέτρα ασφαλείας που κυριαρχούν στο μαγικό βασίλειο»
Ο καθηγητής νομικού δικαίου στο UCLA, David Sklansky,είχε πει σχετικά με τη Disney: «Ένα από τα σημαντικά προβλήματα είναι ότι δεν ξέρουμε τι πραγματικά αυτοί κάνουν –εάν ποτέ σταματούν να παρακολουθούν το προσωπικό. Η διοίκηση φυσικά δεν υφίσταται τέτοιους ελέγχους».

Ολόκληρο το παγκόσμιο σύστημα ενώθηκε για να στηρίξει τη δημόσια εικόνα της Disney, την επιθυμητή από τη μασονία εικόνα.
Όταν κάτι το οποίο όλος ο κόσμος θεωρεί νόμιμο και ηθικό δεν δέχεται επίθεση από το πάγκοσμιο σύστημα,τότε οι άνθρωποι θα πρέπει να υποπτεύονται ότι κάτι δεν πάει καλά.Γιατί την Ντίσνευ δεν την αγγίζει κανείς;
Ο υπομείνας,εις τέλος ούτος,σωθήσεται.

Άβαταρ μέλους
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 5014
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 09, 2006 9:00 am

Re: Η διαφθορά των αθώων παιδιών από βιβλία

Δημοσίευση από lovethink »

ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΘΟΝΗΣ.
Ο Ε.Τ που έχει την εικόνα ενός δαίμονα,ήταν ένα διαστημικό ον με δυ-
νάμεις που μόνο ένας θεός θα μπορούσε να έχει.Ήταν μάλιστα ένα αντί-
γραφο του Ιησού Χριστού.Θεράπευε ανθρώπους,μπορούσε να διαβάζει την σκέψη τους και να επικοινωνεί μαζί τους χωρίς να μιλάει,ανυψώθηκε
από τη γη και αναλήφθηκε.Η ταινία περιλάμβανε ακόμη και σκηνές θανά-
του και ανάστασης.Ο Ε.Τ είναι μία από τις πολλές ταινίες που αιχμαλωτί-
ζουν το υποσυνείδητο των παιδιών.
.
o ET είχε την εικόνα δαίμονα ,τι άλλο θα ακούσουμε πια
Μια χαρά ταινιούλα είναι ,και συγκινητική
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα με την τρομολαγνεία μας
Και εμείς υπήρξαμε παιδιά ,ας μην το ξεχνάμε αυτό τώρα που μεγαλώσαμε

Οσο αφορά τα κινούμενα σχέδια δεν αντιλέγω ότι μπορεί να συμβαίνει ότιδήποτε γιατί δεν είμαι στη θέση ούτε να γνωρίζω ότι συμβαίνει ούτε ότι δεν συμβαίνει
Απλά το βρίσκω υπερβολικό να κάθομαι να βλέπω καρέ καρέ και να πατάω στοπ για να βρω υποσυνείδητα μηνύματα και πονηρά σχέδια στο κάθε τι
Καλή Σαρακοστή

Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 6424
Εγγραφή: Δευ Απρ 19, 2010 11:44 am
Τοποθεσία: Ευστάθιος-Λευκός Πύργος της Μακεδονίας.

Re: Η διαφθορά των αθώων παιδιών από βιβλία

Δημοσίευση από stathis73 »

lovethink έγραψε:

Απλά το βρίσκω υπερβολικό να κάθομαι να βλέπω καρέ καρέ και να πατάω στοπ για να βρω υποσυνείδητα μηνύματα και πονηρά σχέδια στο κάθε τι
Για αυτό υπάρχουν άνθρωποι "μανο" παιδί μου που κάθονται και "διαβάζουν"- αποκρυπτογραφούν αυτά τα μηνύματα για να τα ξέρεις εσύ και εγώ που δεν καθόμαστε με το κουμπί στο χέρι :wink:

υγ: καλή σαρακοστή :lol: :lol:
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.

vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 6150
Εγγραφή: Παρ Ιουν 19, 2009 3:19 pm

Re: Η διαφθορά των αθώων παιδιών από βιβλία

Δημοσίευση από vasilisalt »

Εχθές είδα από το γιουτιούμπ μια ενδιαφέρουσα ομιλία του γέροντα Νικων, για τον Αντίχριστο.
Υπάρχει στο φόρουμ σε σχετικό θέμα.

Λέει πως ο ΄΄τρόμος΄΄ δεν βοηθά συνήθως πουθενά.
Θυμάστε τα τραγούδια της Μαρινέλλας που αν τα άκουγες ανάποδα έβγαζαν σατανικούς ήχους;
Του Παπακωνσταντίνου;

Βλέποντας τα στρουμφάκια σου μένουν σύμβολα νεοεποχήτικα;

Δεν θέλω να είμαι κάθετος. Εδώ που ζούμε όλα πιθανά είναι.

Αλλά θυμάμαι από μικρός αντίστοιχα σενάρια για Μίκυ Μάους κλπ κλπ κλπ.

Το κορυφαίο φυσικά είναι πως ο Μπομπ σφουγγαράκης οδηγέι στην ομοφυλοφιλία!!!

Όσον αφορά συγκεκριμένα τα βιβλία, θα συμφωνήσω πως πολλά κάνουν κακό!
Δεν είναι δυνατόν να ωφεληθείς από π.χ. από βιβλίο περί μαγείας...

Άβαταρ μέλους
fotis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 4712
Εγγραφή: Δευ Σεπ 12, 2011 10:01 am
Τοποθεσία: ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

Re: Η διαφθορά των αθώων παιδιών από βιβλία & την TV

Δημοσίευση από fotis »

Η ROCK ΜΟΥΣΙΚΗ.

Αρκετοί συγγραφείς έχουν αποκαλύψει τη σχέση της ροκ μουσικής με
το σεξ,το σατανισμό και τον αποκρυφισμό.Ωστόσο πολλοί γονείς εξακο-
λοθούν να επιτρέπουν στα μικρά παιδιά τους και στους έφηβους να α-
σχολούνται με την χέβυ-μέταλ ροκ μουσική.οι γονείς είναι πια καιρός να δουν την πραγματικότητα και να αρχίσουν να ελένχουν την κατάσταση.
Παρατηρείστε τα ονόματα των πιο επιτυχημένων ροκ συγκροτημάτων
καθώς και τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.
Το συγκρότημα Judas Priest,έχει τεράστια επιτυχία στις ζωντανές εμφανί-
σεις στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν της Νέας Υόρκης.
Το βλάσφημο άλμπουμ τους Defender of the Faith έσπασε ρεκόρ πωλήσε-
ων.Επίσης μεγάλες πωλήσεις έκαναν τα άλμπουμ Hell Bent for Leather,
Point of Entry,Ynleashed in the East και Screamihg for Venfenace.Στη Νε-
βάδα το 1985 δύο έφηβοι έκαναν συμφωνία να αυτοκτονήσουν αφού ά-
κουσαν το άλμπουμ των Judas Priest Stained Glass και ενώ έπιναν οινο-
πνευματώδη και κάπνιζαν μαριχουάνα.Ο ένας σκοτώθηκε από τον πυρο-
βολισμό ο άλλος έμεινε μόνιμα παραμορφωμένος για ολόκληρη τη ζωή του.
Οι Dead Kennedys,είναι ένα άλλο ροκ συγκρότημα.Δεν είναι μόνο το ό-
νομά τους που είναι προσβλητικό.Το αποκρουστικό άλμπουμ τους Φρά-
νκεκράιστ (ένας σατανικός συνδυασμός των ονομάτων του Φρακεστάιν και του Χριστού) συμπληρώνεται με ένα πόστερ προσεκτικά διπλωμένο
μέσα στη θήκη του δίσκου.Στο πόστερ με την πρώτη ματιά φαίνονται βλαστάρια από φασόλια να ξεπετάγονται από ένα παρτέρι.Μία πιο προ-
σεκτική ματιά όμως προκαλεί απέχθεια καθώς φαίνεται ότι τα άκαμπτα
επιμήκη αντικείμενα δεν είναι φυτά,αλλά αντρικά γεννητικά όργανα.
Στο συγκρότημα Def Jam και το νέο του άλμπουμ Slayer Reign in Blood,
το πρώτο τραγούδι τους έχει ύμνους προς τον σατανά και τον Άδη.

Έχετε δίκιο αδέλφια μου για τα παραπάνω σχόλια.Εγώ απλώς ρωτώ:αν όλα αυτά γινόντουσαν από παλιά που δεν τα παίρναμε χαμπάρι,φαντάσου η σημερινή γενιά και
οι επόμενες που έρχονται τι έχουν να δουν ή και να ακούσουν.Ας προσέξουμε λίγο γιατί δεν μας χτυπά πια την εξώπορτα,αλλά το κουδούνι της κυρίας εισόδου.
Ήταν μία μικρή έρευνα που είχα κάνει για τα παραπάνω,και απλώς ήθελα να μην περάσει απαρατήρητο.
Ο υπομείνας,εις τέλος ούτος,σωθήσεται.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Μηνύματα”