stathisekp έγραψε:Λοιπόν, κατέθεσα κάποια περισσεύματα ( , που μου ήρθε πάλι αυτό, περισσεύματα στην εποχή μας!!! )
Κι έτσι απ΄όσους γνωστοποίησαν την προσφορά τους έχουμε : (αν έχω ξεχάσει κάποιον ας το προσθέσει εδώ)
Ntinos (Ντίνος)
trader21 (Σύμος)
nickzark (Νίκος)
vasilisalt (Άγνωστος)
aposal (ομοίως άγνωστος, κάποιος κολλητός του ανωτέρω θα είναι)
Μ.Δ.Κ. (Κυριάκος)
toula (η γνωστή Τούλα)
iliasgr (Ηλίας)
Captain Yiannis (Καπετάνιε το χαμόγελο να εκληφθεί ως κατάθεση;)
stathisekp (περαστικός...)
Άντε 10 νοματαίοι είμαστε, ας αυξηθούμε....
Απο τη χαρα μου ειναι....
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Λοιπόν. Μίλησα με τον Γέροντα και με ενημέρωσε ότι έως τις 11/1 που πήρε ενημέρωση από την τράπεζα, είχε συγκεντρωθεί το ποσό των 555 ευρώ από 13 άτομα. Πιστεύω ότι θα αυξηθεί το ποσό.
Ο Γέροντας μας ευχαριστεί θερμά όλους, και θα εύχεται για μας.
Θα ξαναμιλήσω μαζί του και θα σας ενημερώσω πάλι.
Δώρησαί μοι του όράν τα έμά πταίσματα και μη κατακρίνειν τον άδελφόν μου
Με πήρε τηλέφωνο ο Γέρων Χρυσόστομος εχθές βράδυ και με ενημέρωσε ότι λόγω της απεργίας των δικηγόρων η δίκη αναβλήθηκε.
Το ποσό που έως τώρα έχει συγκεντρωθεί φτάνει τα 625 ευρώ, δηλαδή 70 ευρώ παραπάνω από την προηγούμενη ενημέρωση που είχαμε.
Μας ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά και θα μας έχει στις προσευχές του.
Δώρησαί μοι του όράν τα έμά πταίσματα και μη κατακρίνειν τον άδελφόν μου