Σελίδα 1 από 1

Διαμονή στο Άγιον Όρος.

Δημοσιεύτηκε: Κυρ Μάιος 29, 2016 10:52 pm
από giannis162
Καλησπέρα σας. Θα ηθελα οποίος μπορεί να μου δώσει κάποιες πληροφορίες για διαμονή στο Άγιο Όρος. Θέλω να πάω εδω και χρόνια αλλα δυστυχώς δεν μπόρεσα. Επίσης για κάποιο λόγο κανεις απο τους γνωστούς μου δεν ακολουθεί. Το μέγιστο της διαμονής ειναι 4 ημέρες και πρέπει καθε μέρα να διαμένω σε διαφορετική Μονή σωστά; Θέλετε να μου προτείνετε ποιες μόνες να επισκεφθω; Σίγουρα η μια θα ειναι το Βατοπέδι. Για περισσότερες λεπτομερείς μπήκα στο site και είδα για δρομολόγια καραβιών κλπ. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα με βοηθούσε πολυ. Ευχαριστώ.

Re: Διαμονή στο Άγιον Όρος.

Δημοσιεύτηκε: Δευ Μάιος 30, 2016 10:51 am
από ntinos
giannis162 έγραψε:Καλησπέρα σας. Θα ηθελα οποίος μπορεί να μου δώσει κάποιες πληροφορίες για διαμονή στο Άγιο Όρος. Θέλω να πάω εδω και χρόνια αλλα δυστυχώς δεν μπόρεσα. Επίσης για κάποιο λόγο κανεις απο τους γνωστούς μου δεν ακολουθεί. Το μέγιστο της διαμονής ειναι 4 ημέρες και πρέπει καθε μέρα να διαμένω σε διαφορετική Μονή σωστά; Θέλετε να μου προτείνετε ποιες μόνες να επισκεφθω; Σίγουρα η μια θα ειναι το Βατοπέδι. Για περισσότερες λεπτομερείς μπήκα στο site και είδα για δρομολόγια καραβιών κλπ. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα με βοηθούσε πολυ. Ευχαριστώ.
Υπάρχουν αρκετές πληροφορίες εδώ: viewtopic.php?f=3&t=9429
Η διαμονή πλέον είναι 3 μέρες! (πριν χρόνια ήταν 5, μετά το έκαναν 4, και πέρσι που πήγα το διαμονητήριο έγραφες 3 ημέρες :shock: )...πάνε πλέον πολλοί βαλκάνιοι...τεσπα, αν μείνεις και μία μέρα ΄παραπάνω δν τρέχει τίποτα (θέλω να πιστεύω, γιατί κ εγώ που θα ανέβω το καλοκαίρι, πρώτα ο Θεός, έκλεισα να μείνω και 4η μέρα σε μία μονή...ελπίζω να μην με διώξουν και την βγάλω κάτω από κάνα πεύκο :lol: )
μονές πολλές...Βατοπαίδι είναι ωραία αλλά έχει πολύ κόσμο! (κ που δεν έχει θα μου πεις)...βασικά παντού είναι ωραία, όχι μόνο σε μονές αλλά κ σε σκήτες...δες το παραπάνω λινκ κ ότι θες εδώ είμαστε.
(όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, πριν κανα 2 εβδομάδς που πήρα τηλ, μου είπαν ότι για 1 άτομο ή 1η διαθέσιμη ημερομηνία να μπεις ήταν 1 μήνα μετά...το λέω απλά για να έχεις μια εικόνα για το πόσο νωρίτερα πρέπει να πάρεις τηλ. να κλείσεις, αν σκέφτεσαι να πας συγκεκριμένη ημερομηνία)

Re: Διαμονή στο Άγιον Όρος.

Δημοσιεύτηκε: Δευ Μάιος 30, 2016 10:52 am
από Captain Yiannis

Re: Διαμονή στο Άγιον Όρος.

Δημοσιεύτηκε: Δευ Μάιος 30, 2016 11:00 am
από giannis162
Σας ευχαριστω και τους δύο. Θα κοιτάξω το τοπικ και θα αποφασίσω. Πάντως και εγώ για καλοκαίρι σκέφτομαι να πάω. Ημερομηνίες δεν ξέρω ακριβώς ακόμη.