Συντονιστής: Συντονιστές
Νάναι ευλογημένο , .. ας το κανονίσετε παρέα με τον Νικόλαstathisekp έγραψε:Αδέλφια μου, όπως σας είχα γράψει (posting.php?mode=reply&f=31&t=2377#pr220993, στην ακριβώς προηγούμενη σελίδα με τίτλο " Ένα όμορφο Σάββατο... " ) στην τελευταία μου επίσκεψη στον Όσιο Δαυίδ σας είχα γράψει ότι είχαμε μαζέψει αρκετές "χάρες" που θέλαμε να μας κάνει ο Όσιος Δαυίδ. Μεταξύ των άλλων, η αδελφή μου έπρεπε να κάνει μια αρκετά σοβαρή γυναικολογική εγχείρηση και ο μικρός μας Παναγιώτης Δαυίδ έδινε εξετάσεις για το Lower.
Με την επιστροφή μας από την Μονή, η αδελφή μου (παρά την σιγουριά του γιατρού ότι η εγχείρηση ήταν αναπόφευκτη και περίμενε απλώς τα αποτελέσματα από μια βιοψία για να επιβεβαιωθεί) πήρε τα αποτελέσματα τα οποία έδειξαν ότι δεν υπάρχει λόγος επέμβασης, τουλάχιστον προς το παρόν, όλα εξελίσσονται καλά!!!!
Ο μικρός μας (παρ΄ελπίδα![]()
![]()
) πήρε το Lower και διάφορα άλλα θεματάκια μας διευθετήθησαν με το καλύτερο τρόπο!!!
Ο Άγιος μας συνεπής στην προστασία που παρέχει σε μας στους ανάξιους![]()
![]()
![]()
Έτσι λοπόν αυτονόητο ήταν ότι μια και οι διακοπές μας φέτος περιελάμβαναν και τη Βόρειο Εύβοια, θα πηγαίναμε στον Άγιο να του εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας!!!!
Επίσης, επισκεφθήκαμε και τη μονή του Αγίου Γεωργίου Ηλίων, ένα πανέμορφο μοναστήρι, πάνω από το χωριό Ήλια, λίγα χιλιόμετρα νοτίως της Αιδηψού.
Υ.Γ. Μια καλή ιδέα θα ήταν να κανονίσουμε ένα ημερήσιο προσκήνυμα στον Όσιο Δαυίδ, τι λέτε;