Θεραπεία λευχαιμίας απο τον Όσιο Νήφωνα τον Αγιορείτη-2004

Συζητήστε με τα μέλη μας για τύχον θαύματα που είδατε, αισθανθήκατε ή σας τα εξιστόρησαν φίλοι και γνωστοί σας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
efthumhs
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 1547
Εγγραφή: Δευ Δεκ 18, 2006 9:00 am
Τοποθεσία: Στερεά Ελλάδα

Θεραπεία λευχαιμίας απο τον Όσιο Νήφωνα τον Αγιορείτη-2004

Δημοσίευση από efthumhs » Πέμ Ιουν 14, 2012 4:05 pm

Διηγείται κάποια γυναίκα για ένα θαύμα θεραπείας απο λευχαιμία απο τον Οσίο Νήφωνα τον Αγιορείτη που εορτάζει σήμερα (14 Ιουνίου). Το θαύμα έγινε το 2004:

Επειδή δεν ξέρω πού αλλού να το κοινοποιήσω, θα το γράψω σε σας και ίσως εσείς ξέρετε πώς να το διαδόσετε. Στην Θεσσαλονίκη πριν 8 περίπου χρόνια ένα παιδί 14 ετών προσβλήθηκε από λευχαιμία σπάνιας μορφής, η οποία εμφανίζεται σε ανθρώπους πάνω από 60 ετών. Οι γιατροί ήταν παντελώς απογοητευτικοί. Οι πιθανότητες ζωής ελάχιστες. Μέχρι και που είπαν στην μητέρα να...ετοιμάσει τα ρούχα του παιδιού. Κάθε φορά που ρωτούσαν τους γιατρούς για την πορεία της υγείας του παιδιού τους...τους παρέπεμπαν σε ψυχολόγο, ο οποίος μόνιμα προσπαθούσε να τους βοηθήσει να αποδεχτούν το...γεγονός ότι θα χάσουν το παιδί τους.

Οι γονείς εκτός από τους γιατρούς, έτρξαν και στην Εκκλησία μας, στον Θεό μας , στην Παναγία μας την σκέπη και την καταφυγή όλων μας. Βρήκαν και έναν καλό πνευματικό νατους στηρίζει και πορευόταν τον δύσκολο αγώνα τους. Η κατάσταση της υγείας του παιδιού ήταν σε ένα σχετικά καλό επίπεδο. Κάποια νύχτα η μητέρα είδε ένα όνειρο παράξενο. Βρισκόταν σε ένα μοναστήρι- το οποίο δεν γνώριζε ποιο ήταν- και από μία πλευρά του μοναστηριού έβγαινε ένας γέροντας με καλοκαιρικό σκούφο - τον οποίο επίσης δεν γνώριζε. Ήταν κόσμος μαζεμένος και κάποιοι αναφωνούσαν "Ο Άγιος της Σκιάθου, ο Άγιος της Σκιάθου" !!!

Ο γέροντας στο διάβα του χάιδευε τα κεφαλάκια κάποιων μικρών παιδιών. Τρέχει και η ίδια πίσω του και του λέει τον πόνο της, ότι έχει το παιδί της άρρωστο. Τότε ο Γέροντας γύρισε και την κοίταξε καταπρόσωπο -κι έτσι η μητέρα είδε καθαρά και το πρόσωπό του- και την ρώτησε : "Τώρα πώς είναι το παιδί" ? Εκείνη απάντησε ότι αυτή την περίοδο είναι καλά. Τότε ο Γέροντας της είπε ¨ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ" !!!
Μετά από αυτό το όνειρο αρχίσαμε να ψάχνουμε ποος είναι ο Άγιος της Σκιάθου... Ρωτήσαμε μέχρι και στην Μητρόπολη της Χαλκίδας, όπου κάποιος κύριος μας απάντησε τηλεφωνικά ότι δεν γνωρίζει κάποιον Άγιο της Σκιάθου... Ενθυμούμενοι τον Παπαδιαμάντη, σκεφτήκαμε ως ύστατη λύση, να επικοινωνήσουμε με την Μονή της Ευαγγελίστριας της Σκιάθου. Όντως ο Ηγούμενος της Μονής- με τον οποίο μας συνέδεσαν- μας είπε : " Εδώ και 2 χρόνια ο κτήτορας αυτής της Μονής και πολλών άλλων στο Άγιο Όρος έχει ανακηρυχθεί σε Όσιο και είναι ο Όσιο Νήφων " Του ζητήσαμε αν μπορεί να μας στείλει με κούριερ λίγο λαδάκι και αγίασμα και αν υπάρχει κάποιο εγχειρίδιο του Αγίου και θα στείλουμε εμείς τα χρήματα. Μας απάντησε πως είχε μικρό χρονικό διάστημα που εκδόθηκε ένα μικρό εγχειρίδιο και θα μας το στείλει μαζί με λαδάκι και αγίασμα , αλλά δεν τίθεται θέμα χρημάτων, Όντως πολύ σύντομα τα παρέλαβαν οι γονείς, μα...φανταστείτε πόσο συγκλονίστηκε η μητέρα όταν μέσα στο εγχειρίδιο είδε ΟΛΟΪΔΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ καθώς και την πλευρά του μονής , όπως την είχε ονειρευτεί!!! Θαυμαστός ο Θεός εν τοις Αγίοις Αυτου!!!!!!!!!

Βέβαια η οικογένεια επισκέφθηκε την Μονή και μίλησε με τον ίδιο τον Ηγούμενο.
Το παιδί σήμερα είναι καλά και σπουδάζει Φαρμακευτική!!! Μέχρι και μία πσίγνωστη Αγγλίδα γιατρός ανέφερε την περίπτωση του παιδιού αυτού σε παγκόσμιο Συνέδριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στον Καναδά.
Eγώ είμαι πολύ φίλη της οικογένειας και έζησα από πολύ κοντά όλη την περιπέτεια αυτή, ωστόσο,δεν θέλω να δημοσιοποιηθεί το όνομά μου. Όσα σας γράφω είναι απολύτως αληθινά και προς Δόξαν του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος και των Αγίων Αυτού. Σαφώς και προς παρηγορία και τόνωση της πίστης όλων μας.


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/06/blog-post_8313.html

Απάντηση

Επιστροφή στο “Θαύματα”