Σελίδα 1 από 1

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

Δημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 04, 2017 8:44 am
από theodore
Εχθές το απόγευμα επέστρεψα από την Παναγιά της Τήνου και ακόμη δεν έχω επιστρέψει σε αυτόν το ψεύτικο κόσμο που υπάρχω.Προσκύνησα με τα δυο παιδιά μου και εκπλήρωσα ένα τάμα μου.Θυμάμαι από εχθές ότι αρκετές φορές προσπάθησα να φύγω αφού είχα ήδη προσκυνήσει αλλά δεν μπορούσα.Ναι, δεν μπορούσα.Δεν ήθελα να φύγω από την αγκαλιά της.Τα δάκρυα μου έφευγαν ασταμάτητα.Η καρδιά μου φτερούγιζε προς τον Υιό της.Κύριε, σε παρακαλώ μην μου δίνεις τόσο μεγάλο δώρο, δεν το αντέχω, μονολογούσα.Δεν θα έπρεπε να φύγω ποτέ από εκεί.Μου έχουν δοθεί τόσα από εκεί ψηλά που θα έπρεπε στην υπόλοιπη ζωή μου να μην περπατάω αλλά να είμαι γονατιστός και να προσεύχομαι στην Χάρη Της.
Παναγία μου, Σε παρακαλώ δώσε μου δύναμη να αντέχω αυτόν τον κόσμο.Από τότε που γνώρισα τον Κύριο, που δεν είναι πολλά χρόνια, κατάλαβα τη ματαιότητά του και για αυτό θέλω να έρθω εκεί ψηλά.Στον αληθινό κόσμο. Συγχώρεσε με που το λέω αυτό.Ξέρω ότι ο Κύριος αποφασίζει, αλλά μου έχεις χαρίσει όλον τον κόσμο.Η καρδιά μου ζητάει να πάει στον προορισμό της.Στον δημιουργό της και στον πλάστης της.Η ψυχή τρέχει ξοπίσω της.Η διάνοια μου τα έχει χάσει.Προσπαθεί να εξηγήσει τα ανεξήγητα για αυτήν.Μα τον Κύριο δεν τον συναντάς με την διάνοια αλλά με την καρδιά πρώτα.
Σε παρακαλώ Κύριε σταμάτα το χρόνο τώρα, τώρα που έχεις πάρεις την καρδιά μου στα χέρια σου.Τώρα που κλαίω με λυγμούς...Τώρα που κλαίω από ευτυχία, από χαρά.Τώρα Κύριε, ...Σε παρακαλώ.

Αδέρφια μου ήμουν σπίτι μου εχθές και θέλω να γυρίσω πίσω εκεί που πραγματικά ανήκω.Κουράστηκα εδώ σε αυτόν τον κόσμο να υπάρχω.
Θα ακολουθήσω όμως το θέλημα του Κυρίου.Θα υπηρετήσω την οικογένεια μου και ο Κύριος ελπίζω και εύχομαι να μου φανερώσει τον δρόμο που πρέπει να πάρω για να είμαι πάντα κοντά Του.

Καλή Παναγιά αδέρφια μου.

Re: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ

Δημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 04, 2017 9:37 am
από stathisekp
Βοήθειά σου η Παναγία μας αδελφέ.
Και μη ξεχνάς, για όπου μας έχει τάξει, αυτό ακολουθούμε θέλουμε δε θέλουμε, άσχετα με τις βουλές τις δικές μας. :wink: