Προσοχή διαβάστε το! (περί διαδικτυακών ιών)

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 1253
Εγγραφή: Δευ Μάιος 15, 2006 8:00 am

Προσοχή διαβάστε το! (περί διαδικτυακών ιών)

Δημοσίευση από paroikos »

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΙΟΣ !!!!! Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην ανοίξετε κανένα μήνυμα με τον τίτλο "invitation", ανεξάρτητα με το ποιος το στέλνει, πρόκειται για ένα ιό ο οποίος "ανάβει" μια ολυμπιακή δάδα που καίει το σκληρό δίσκο του Pc. ** * Αυτός ο ιός θα σας σταλεί από ένα άτομο που έχετε ήδη στη λίστα επαφών σας, για αυτό θα πρέπει να ενημερώσετε όσο το δυνατό περισσότερους. Είναι προτιμότερο να λάβετ! ε αυτό το μήνυμα 25 φορές από το να λάβετε τον ιό και να τον ανοίξετε. Εάν λάβετε μήνυμα με τον τίτλο "invitation" μην το ανοίξετε και κλείστε αμέσως το Pc.* Είναι ο χειρότερος ιός που ανακοινώθηκε από το CNN και αξιολογήθηκε από τη Microsoft ως ο πιο καταστροφικός ιός που έχει υπάρξει ποτέ.* Ο συγκεκριμένος ιός ανακαλύφθηκε εχτές από το MCAfee και δεν υπάρχει ακόμα λύση" για αυτόν. Απλά καταστρέφει τον Τομέα Zero του σκληρού δίσκου όπου βρίσκονται οι σημαντικότερες πληροφορίες. Αποστείλετε αυτό το mail σε όσους γνωρίζετε, στους φίλους και γνωστούς σας και θυμηθείτε πως αν το αποστείλετε σε όλους αυτούς, θα επωφεληθούμε όλοι............!!!! *

Άβαταρ μέλους
umarth
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 76
Εγγραφή: Τετ Μαρ 22, 2006 9:00 am
Τοποθεσία: ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δημοσίευση από umarth »

Τώρα να πω για την παραπληροφόρηση...
Τώρα να πω για την άγνοια....

Σίγουρα πάντως δεν θα πω για την βλακεία, γιατί στο τέλος πάντα εγώ είμαι ο κακός φανατικός και κολλημένος που δεν ψάχνω τα πράγματα και τα τρώω όπως μου τα σερβίρουν... ε δεν είμαι και κάνας ειδήμονας ντε! (πάλι καλά και Δόξα τω Θεώ)

http://www.noc.ntua.gr/index.php?name=N ... cle&sid=94

Το Κέντρο Δικτύων ενημερώνει τους χρήστες του Δικτύου Δεδομένων του Ε.Μ.Π, ότι διακινούνται παραπλανητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (hoax) με φημολογίες για επικείμενο κίνδυνο από καταστροφικούς ιούς. Το Κέντρο Δικτύων συστήνει στους χρήστες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην προωθούν τέτοιου τύπου μηνύματα που δημιουργούν πανικό και φημολογίες. Ενημερώσεις για σημαντικά θέματα ασφάλειας παρέχονται μέσα από τον δικτυακό τόπο του ΚΕΔ http://www.noc.ntua.gr/

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιου μηνύματος (ελληνική έκδοση του Olympic Torch hoax http://www.symantec.com/)
φαίνεται παρακάτω:

""Subject: ΠΡΟΣΟΧΗ ΙΟΣ
*_ΙΟΣ_*
Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην ανοίξετε μήνυμα με τον τίτλο "invitation", ανεξάρτητα με το ποιος το στέλνει. Πρόκειται για ένα ιό ο οποίος "ανάβει" μια ολυμπιακή δάδα που καίει το σκληρό δίσκο του Pc.
Αυτός ο ιός θα σας σταλεί από ένα άτομο που έχετε ήδη στη λίστα επαφών σας, για αυτό θα πρέπει να ενημερώσετε όσο το δυνατό περισσότερους. Είναι προτιμότερο να λάβετε αυτό το μήνυμα 25 φορές από το να λάβετε τον ιό και να τον ανοίξετε. Εάν λάβετε μήνυμα με τον τίτλο "invitation" μην το ανοίξετε και κλείστε αμέσως το Pc. Είναι ο χειρότερος ιός που ανακοινώθηκε από το CNN και αξιολογήθηκε από τη Microsoft ως ο πιο καταστροφικός ιός που έχει υπάρξει ποτέ.

Ο συγκεκριμένος ιός ανακαλύφθηκε εχτές από το MCAfee και δεν υπάρχει ακόμα λύση" για αυτόν. Απλά καταστρέφει τον Τομέα Zero του σκληρού δίσκου όπου βρίσκονται οι σημαντικότερες πληροφορίες.

Αποστείλετε αυτό το mail σε όσους γνωρίζετε, στους φίλους και γνωστούς σας και θυμηθείτε πως αν το αποστείλετε σε όλους αυτούς, θα επωφεληθούμε όλοι.!!!! ""Για το ΚΕΔ-ΕΜΠ
Τεχνική Υποστήριξη Δικτύου Δεδομένων ΕΜΠ
πεσούνται οι είκοσι τέσσαρες πρεσβύτεροι ενώπιον του καθημένου επί του θρόνου, και προσκυνήσουσι τω ζώντι εις τους αιώνας των αιώνων.
Αποκάλυψις Ιωάννου Κεφάλαιον Δ' 10

Άβαταρ μέλους
kostas8888
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 373
Εγγραφή: Τετ Σεπ 20, 2006 8:00 am
Τοποθεσία: AΘΗΝΑ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kostas8888 »

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΣΕ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ !!!!!!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΜΜΕΣΑ

ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ ..

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”