H ΑΓΑΠΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ...Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 5982
Εγγραφή: Τετ Μαρ 29, 2006 9:00 am
Τοποθεσία: Γερμανία
Επικοινωνία:

H ΑΓΑΠΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ...Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !

Δημοσίευση από Domna » Δευ Ιαν 22, 2018 9:32 pm

Ένα κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, ώστε ενα παιδί 22 ετών να σωθεί...Ο Κυριάκος Κουδουνάς απο τη Κύπρο μας χρειάζεται !Δυστυχώς παρά τις δειγματοληψίες που έχουν πραγματοποιηθεί, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί συμβατός δότης.Οι προσπάθειες όμως συνεχίζονται και αυτό το Σάββατο στο MyMall Limassol (έξω από τα Accessorize), θα πραγματοποιηθεί νέα δειγματοληψία.Γι αυτό παρακαλούνται άτομα 18-45 που δεν έχουν δώσει μέχρι τώρα δείγμα να δώσουν το παρών ..Η διαδικασία παίρνει δυο λεπτά από τον χρόνο σας αλλά μπορεί να δώσει ζωή στον Κυριάκο ή σε κάποιον άλλο συνάνθρωπο μας...Εμεις απο Αθήνα μπορούμε να δώσουμε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο εδω αναφέροντας τη περίπτωση...Μπορείτε να φανταστείτε σε τι αγωνία βρίσκονται οι γονείς αυτού του παιδιού ,να βλέπεις ενα κομμάτι του εαυτού σου , στο κρεβάτι του πόνου να δίνει μάχη με το χρόνο να κρατηθεί στη ζωή και να ξέρεις πως κάποιος εκει εξω μπορεί να βοηθήσει αλλά δε το κάνει ;;; Μόνο αν μπούμε στη θέση τους μπορούμε να κατανοήσουμε το πόνο τους...
Η εθελοντική προσφορά μυελού των οστών αποτελεί το κορύφωμα της δωρεάς του ανθρώπου προς τον άνθρωπο, χαρίζοντας ζωή. Ένας μεγάλος αριθμός συνανθρώπων μας, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά, πεθαίνουν κάθε χρόνο γιατί ο μυελός των οστών τους, το "εργοστάσιο" που φτιάχνει το αίμα τους, είναι ανεπαρκής, έχει καταστραφεί ή έχει διηθηθεί από κακοήθη κύτταρα. Η εξέλιξη τα επιστήμης δίνει σήμερα τη δυνατότητα σε εμάς να σώσουμε αυτούς τους ανθρώπους, προσφέροντας κάτι από τον εαυτό μας...
Δίνοντας λίγο αίμα, ο καθένας από εμάς μπορεί να γίνει μελλοντικός δότης μυελού των οστών. Αυτό το δείγμα αίματος εξετάζεται στο ειδικό εργαστήριο κι έτσι προσδιορίζεται η "ιστική ταυτότητά" του, η οποία καταχωρείται στα αντίστοιχα αρχεία.
Όταν βρεθεί ένας εθελοντής που είναι συμβατός με έναν υποψήφιο λήπτη, ειδοποιείται, ενημερώνεται και ερωτάται αν εξακολουθεί να επιθυμεί να δώσει μυελό των οστών του στον πάσχοντα. Αν ναι, ακολουθεί μία απλή και σύντομη διαδικασία, της οποίας το αποτέλεσμα είναι η αρχή της σωτηρίας ενός συνανθρώπου μας.Δυστυχώς αδέλφια ,το 70% των ασθενών που χρειάζονται μεταμόσχευση δεν διαθέτουν ιστοσυμβατό αδελφό κι αναζητούν κατάλληλο μόσχευμα από μη συγγενή δότη από το Παγκόσμιο Μητρώο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών..
Περίπου 100 Έλληνες ασθενείς, οι μισοί από τους οποίους είναι παιδιά, θα μπορούσαν να σώζονται κάθε χρόνο από μία μεταμόσχευση μυελού των οστών...αν υπήρχε προσφορά αγάπης ..Είναι στο χέρι μας να τους σώσουμε ...Κοιτάξτε τα μάτια αυτού του παιδιού...μπορούμε να το αφήσουμε να φύγει ,ετσι απλά χωρίς να έχουμε κάνει τα πάντα να το βοηθήσουμε ,να το κρατήσουμε ζωντανό ? Η αγάπη για ολα ελπίζει..δίνει ζωή εκεί που πρέπει και κάνει τη γη μας να γυρίζει...Παρακαλώ πολύ να βοηθήσουμε το Κυριάκο !!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=KjLHQ1I6W7M
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”