Σελίδα 1 από 13

Νηστίσιμες συνταγές

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 13, 2007 9:46 am
από yparxei
ισως ειναι τραβηγμενο για καποιους το θεμα.τελος παντων δεν γραφετε καμια νηστισιμη συνταγη εσεις οι γυναικες για μας τους αντρες μπας και ξεστραβωθουμε τωρα που ρχεται και σαρακοστη?

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 13, 2007 10:00 am
από Domna
Η συνταγή να ειναι με λάδι η χωρίς λάδι ;

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 13, 2007 10:05 am
από yparxei
με λαδι ολο και κατι μπορει να γινει...στα αλαδωτα ομως εχουμε πληρη μεσανυχτα :lol:

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 13, 2007 10:29 am
από 123
Αφού νηστήσιμα με λάδι υπάρχουν πράγματι πολλά, βγάζοντας το λάδι γίνονται σηστήσιμα χωρίς λάδι :lol: :lol: :lol:

Στα σοβαρά τώρα, μπορείς να κάνεις χωρίς λάδι, φακές, φασολάκια, πατάτες ψητές (φούρνου), αρακά, αγκινάρες, φάβα, όλες οι σαλάτες, μακαρόνια, ρύζι, κριθαράκι, σπανακόρυζο, πρασόρυζο.......θες κι άλλα?
Και σε πληροφορώ χωρίς λάδι είναι υπέροχα.
Αφού τρως τα μακαρόνια χωρίς τυρί, που εκεί είναι η νοστιμιά, το λάδι θα σου λείψει?

Δεν πάω να σου βγάλω το λάδι βέβαια..... :lol:

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 13, 2007 10:32 am
από yparxei
μεχε.οχι τπτ αλλο επειδη εχω ακουσει κολανε χωρις λαδι καποια φαγητα γι αυτο ρωταω...μην νομιζεις οτιε χεις να κανεις με καναν σεφ :?

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 13, 2007 10:47 am
από 123
Ίσα ίσα με΄λίγο νεράκι (μη γίνουν και νερόβραστα) δεν κκολάνε καθόλου.
Άσε που είναι και ο πλέον υγιεινός τρόπος μαγειρέματος. :wink:

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 13, 2007 10:53 am
από yparxei
τελος παντων θα το παλεψω θα παρω καμια λαδερη συνταγη και θα της βγαλω το...λαδι

θα ναι βεβαια ενα αλμα προοδου σε σχεση με τα τιμημενα πλην οχι νηστισιμα αυγα που κανω τωρα(κανω και γεμιστα σας ειπα :lol: :lol: :lol: 8O 8O ) συγκλονιζω

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 13, 2007 10:56 am
από 123
Και γεμιστά μπορείς να φτειάξεις...νηστήσιμα... χωρίς λάδι... :lol:

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 13, 2007 10:57 am
από yparxei
σοβαρα?και για να μην κολησουν στο ταψι τι κανεις?γιατι μονο με νερο δεν γινεται....

τσελεμεντε το καναμε το σαιτ

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Ιαν 13, 2007 11:43 am
από plou73
Καλημέρα,προτείνω φασολάδα αλάδωτη με μουστάρδα!Βάζεις στην κατσαρόλα τα υλικά:φασόλια,σέλινο,μα'ι'ντανό ,κρεμμύδι και τα βράζεις σε χαμηλή φωτιά.Αφού γίνουν βάλε σε ένα μπόλ ζουμί(αλάτι στο τέλος) και πρόσθεσε 2 κουτ. της σούπας μουστάρδα(εγώ βάζω hellmans).Ανακατεύεις,προσθέτεις και αλάτι και έλα πές μου μετά.Μια ξεχωριστή συνταγή,διαφορετική δηλ. από την συνηθισμένη με την ντομάτα!Α!Αν θες βάζεις και λεμόνι.Τρόπος για να μην κολλήσουν επίσης τα αλάδωτα είναι να αλείψεις την κατσαρόλα με ταχίνι ή λάδι από ταχίνι!