Ο πόλεμος που δέχομαι . . .

Πνευματικά θέματα

Συντονιστές: pAntonios, Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ο πόλεμος που δέχομαι . . .

Δημοσίευση από eleimon »

ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΕΠΗΡΕΙΕΣ

http://orthodox-world.pblogs.gr/2008/10 ... reies.html
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Άβαταρ μέλους
LOCKHEART
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από LOCKHEART »

Nα είστε καλά παιδιά σας ευχαριστώ θερμά πραγματικά με βοηθάτε πολύ..:)

Για την μαγεία πηγα στον Αγ.Κυπριανό και μου έδωσε εκει ο πνευματικός το βιβλιαράκι με την ευχή :)
I prefer nothing than something bad
Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

LOCKHEART έγραψε:Nα είστε καλά παιδιά σας ευχαριστώ θερμά πραγματικά με βοηθάτε πολύ..:)

Για την μαγεία πηγα στον Αγ.Κυπριανό και μου έδωσε εκει ο πνευματικός το βιβλιαράκι με την ευχή :)
Καλές οι ευχές, αλλά το όπλο για τη μαγεία είναι το τρίπτυχο : Μετάνοια - εξομολόγηση - Θεία Κοινωνία. Είναι τόσο δυνατό το όπλο αυτό, που καταστρέφει οτιδήποτε κακό!
Είναι ο Ίδιος ο Χριστός!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
dora gian
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dora gian »

Tην ευχη του ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, μου ειχε πει ενας γεροντας οτι δεν πρεπει να τη διαβαζουμε εμεις ,παρα μονο ΙΕΡΕΑΣ ,εμεις λεει κατορθωνουμε το αντιθετο ,δηλ ερχονται ολα τα διαβολια στον ωμο μας και στο σπιτι μας , εσεις τη λετε? :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

Εμείς λέμε:
aposal έγραψε: Καλές οι ευχές, αλλά το όπλο για τη μαγεία είναι το τρίπτυχο : Μετάνοια - εξομολόγηση - Θεία Κοινωνία. Είναι τόσο δυνατό το όπλο αυτό, που καταστρέφει οτιδήποτε κακό!
Είναι ο Ίδιος ο Χριστός!
Άβαταρ μέλους
LOCKHEART
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από LOCKHEART »

Ναι ΑΠΟΣΤΟΛΕ έχεις δίκιο και σε ευχαριστώ πολυ :)

Για την ευχη του Αγιου Κυπριανου :

Πήγα στην ΧΑΣΙΑ που ειναι το μοναστηρι , μάλιστα εξομολογήθηκα στο εκει πνευματικό ο οποίος μου ειπε οτι την ευχή την μοιράζουν στο μοναστήρι κανονικά και μπορεί να λέγεται απο λαικους φυσικά υπάρχουν και αλλες που λέγονται μόνο απο ιερείς όπως αλλα αυτή που δίνουν εκεί σε μικρό βιβλιαράκι εξω απο το μοναστήρι μπορεί να την λέει ο καθένας. Εχω φίλο που πηγαίνει χρόνια εκει εξομολογείται και κανει πνευματικό αγώνα και μάλιστα έχει αλλαξει πολυ. Το οτι ειναι παλαιοημερολογητικο αυτό δεν αλλαζει τις πνευματικές διδαχές.
I prefer nothing than something bad
Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται
Merkourios
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από Merkourios »

LOCKHEART έγραψε:Ναι ΑΠΟΣΤΟΛΕ έχεις δίκιο και σε ευχαριστώ πολυ :)

Για την ευχη του Αγιου Κυπριανου :

Πήγα στην ΧΑΣΙΑ που ειναι το μοναστηρι , μάλιστα εξομολογήθηκα στο εκει πνευματικό ο οποίος μου ειπε οτι την ευχή την μοιράζουν στο μοναστήρι κανονικά και μπορεί να λέγεται απο λαικους φυσικά υπάρχουν και αλλες που λέγονται μόνο απο ιερείς όπως αλλα αυτή που δίνουν εκεί σε μικρό βιβλιαράκι εξω απο το μοναστήρι μπορεί να την λέει ο καθένας. Εχω φίλο που πηγαίνει χρόνια εκει εξομολογείται και κανει πνευματικό αγώνα και μάλιστα έχει αλλαξει πολυ. Το οτι ειναι παλαιοημερολογητικο αυτό δεν αλλαζει τις πνευματικές διδαχές.

Εδώ αδελφέ πρόσεξε. Στό Μοναστήρι πού πήγες υπάρχει ένα σοβαρό πνευματικό "έλειμμα ιεροσύνης" πού ίσως δέν γνωρίζεις, όπως καί πολλοί άλλοι καί άλλες πού πηγαίνουν εκεί, δέν γνωρίζουν...

Μιλάω βέβαια γιά τήν Μονή τού Αγίου Κυπριανού πού ανήκει στήν αδελφότητα τών "Ενισταμένων" τού πρώην Αρχιμανδρίτη π.Κυπριανού Κουτσούμπα καί μετέπειτα Μητροπολίτη Κυπριανού βάσει χειροτονίας από άλλη παλαιοημερολογίτικη αδελφότητα τού Εξωτερικού καί όχι τής Εκκλησίας τής Ελλάδος η οποία τόν έχει καθαιρέσει παλαιότερα...

Νά διευκρινίσω όμως ότι καθαίρεση αυτή πού έγινε από την Εκκλησία τής Ελλάδος δεν έγινε γιά ηθικά ή οικονομικά παραπτώματα αλλά γιά διαφωνία πνευματική πού όμως επέφερε τήν καθαίρεση τού π.Κυπριανού πού αρνήθηκε να υπακούσει...

Καταλαβαινεις τώρα ότι, εάν καθ΄ ένας κληρικός πρόβαλλε τίς δικές του ενστάσεις καί σήκωνε "δικό του μπαϊράκι" τί στό τέλος θα γινότανε...

Θά γινόμαστε σάν τούς Προτεστάντες μέ τίς 450 "εκλησίες"

Όπως τώρα καταλαβαίνεις υπάρχει πνευματικό πρόβλημα ιεροσύνης μέ αποτέλεσμα νά είναι υπό αμφισβήτηση κάθε ιεροπραξία, εξομολόγηση, ευχές, κλπ.πού εκεί γίνονται.

Όλα αυτά τά γράφω μόνο σάν απλή ενημέρωση.

Αγαπώ κι΄ εγώ το Παλαιό Ημερολόγιο παρ΄ όλο πού είμαι με το Νέο, οί άνθρωποι εκεί είναι πολύ καλοί καί φιλόξενοι, όμως υπάρχει αυτό πού σού είπα καί άς είμαστε προσεκτικοί μήπως με "άσφαιρα" βόλια πάμε να κτυπήσουμε τον σατανά καί τίς επιδράσεις του...

Ευχαριστώ αδελφοί γιά τον χρόνο σας.
Merkourios
batmanidou
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από batmanidou »

Μου εχει τυχη και εμενα αυτος ο πολεμος λογισμων,οταν εντελως στα ξαφνηκα αποφασησα να κρατησω μια εβδομαδα νηστεια μαζι με τον αντρα μου και να παμε να κοινωνησουμε.....Τοτε ξεκηνησε ενας αφορητος πολεμος απο κακους λογισμους ενας αδικαιολογητους φοβους οπου συνεχεια εκει επι μια εβδομαδα...την εβδομαδα της νηστειας να θελω να πιω να καπνισω και αλλα παραδοξα...Το αποτελεσμα ηταν την ιδια εκεινη εβδομαδα να παω να εξομολογηθω με τον αντρα μου...Δυσκολη εμπειρια μεν αλλα νιωθω πως ο Θεος αφησε να μου συμβει αυτο,γιατι εγω μπορει να μην ενιωθα την αναγκη να εξομολογηθω,αλλα επρεπε να γινει...Ολα γινονται για καποιο σκοπο και τα σχεδια του Θεου ειναι διαφορετικα απο τα δικα μας :P :P
NIKI
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKI »

Αγαπημένε μου αδελφέ Lockheart απο την στιγμη που αποφασισες οτι θελεις να εισαι πιο κοντα στον Θεό αυτα να ξέρεις ειναι φυσικά επακόλουθα. Θα σε παρακαλέσω πολυ μην δίνεις σημασία .Εσυ να συνεχίζεις τον ομορφο αλλα και πολυ δυσκολο δρομο που διάλεξες και ο Θεός και η Παναγία θα ειναι ΠΑΝΤΑ κοντά σου. Αν δίνεις σημασια σε "αυτους" σημαινει ότι τους υπολογιζεις και αυτο θελουν "αυτοι" .Συνέχιζε αλλα μην περιμένεις οτι ο δρόμος που διαλεξες θα ειναι γεματος ροδοπεταλα.Σιγουρα ομως θα καταλυξεις σε ενα ουρανο γεματο ροδοπέταλα. Καλο δρόμο με υπομονή και δύναμη στο δυσκολο δρομο που πήρες.
Άβαταρ μέλους
ψυχουλα
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ψυχουλα »

Ποσο σε καταλαβαινω...οι λογισμοι ειναι ο, τι χειροτερο τοσο δυσκολο να τους ελεγξεις, μετα η γλωσσα, ενω οι πραξεις ελεγχονται πιο ευκολα. νομιζω η παγιδα των λογισμων ειναι οτι σε κανουν να ντρεπεσαι τοσο σε σημείο που να ντρέπεσαι να προσευχηθεις και να απευθυνθεις στους Αγίους και στο Θεό.
κουράγιο! καλα κανεις και τα μοιραζεσαι να μη νομιζουμε οτι μονο εμεις εχουμε τοσο κακους λογισμους και να παιρνουμε θαρρος οτι ολα κατανικουνται κι οτι εχουμε συμπολεμιστες σε αυτη τη μαχη...
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά θέματα”