Αυτό το θέμα το είχα στείλει στην εδώ Ελληνική εφημερίδα και δημοσιεύθηκε. Εδώ όμως ακόμη δεν έχω μάθει μέχρι ποιου σημείου φτάνει ο έλεχος γιαυτό το αφίνω σε εσάς.
Μας έχετε κουράσει με την αθεϊα σας και την μυθολογία=ίσον παραμύθι. ¨Ετσι ερμηνεύεται στο λεξικό. Εγώ αν ήμουν στην ομάδα σας θα προτιμούσα να είμαι οπαδός του θεού της μπάλας του θεού Δομάζου, αφού είναι έλληνας. Κατηγορείται ασταμάτητα τον χριστιανισμό ότι έβλαψε τους έλληνες. Κατ' αρχήν πρέπει να ξεχωρίζουμε χριστιανούς από χριστιανούς γιατί η ιστορία θα γράψει ότι τα δεινά που έφερε ο G BOYS χριστιανός. ¨Εχει καμία σχέση με τον χριστιανισμό ο Mπούς;...Πίσω από τον χριστιανισμό γίνονται πάντοτε τα μεγαλύτερα εγκλήματα. Και χωρίς ντροπή λέει ότι μιλάει με τον Θεό. Όμως δεν μας είπατε ποτέ για τις ανθρωποθυσίες των θεών σας ότι θυσίαζαν τα παιδιά τους ως ολοκαύτωμα εις τα είδωλα, και επιδίδοντο εις μαγείες και μαντείες πριν ενεργίσουν κάτι. Στην κοιλάδα του Εννόμ όπου εγίνοντο ανθρωποθυσίες, μέσα σε αυτήν την κοιλάδα εκαίοντο όλες οι ακαθαρσίες και όλα τα ψόφια ζώα έκαναν θυσίες στους θεούς τους (δαίμονες), τα ίδια τα παιδιά τους και ακολουθούσαν όργια και μαγείες. Εις τον τόπον αυτό έκαιε συνεχώς ασταμάτητα φωτιά. Δι' αυτό ο τόπος ωνομάσθη γέενα του πυρός, όνομα, το οποίον εδόθη κατόπιν και εις τον τόπον του Άδου όπου η τιμωρία των αμαρτωλών θα είναι αιώνια. Θυμηθείται πριν λίγο καιρό την σπείρα στην Ελλάδα (Μ) και ακόμη είναι μέσα στη φυλακή, αν είναι. Οι Ισραηλίτες όπως λες είναι εχχθροί του έθνους μας. Ναι είναι, και περισσότερο κατά των Ορθοδόξων χριστιανών το οποίο ποναει και σε πολλές άλλες θρησκείες, και γιαυτό πολεμείτε λυσαλέα από παντού. Εμείς οι Ορθόδοξοι δεν κάνουμε προσευχές στο Θεό να προστατεύσει το έθνος του Ισραήλ αλλά δίνουμε τιμή και υμνούμε τους Αγίους που βγήκαν από τον λαό αυτόν, και από τον λαόν αυτόν είναι και ο αρχηγός της χριστιανοσύνης ο Κύριος μας Ιησού Χριστόςη Μητέρα Του Παναγία και όλοι οι μεγαλύτεροι ¨Αγιοι. Οι 12 σου δεν έχουν τίποτα το σοφό να μας επιδείξουν αλλά εσείς από μονοι σας τους μπερδεύεται με τους αρχαίους σοφούς για να θολώνεται τα νερά. Τίποτα άλλο από ανωμαλίες και κάθε είδος πορνείας που θα έπρεπε να ντρέπεστε για τα είδωλα σας. Άν χρειαστεί λεπτομέρειες θα σας δώσω την άλλη φορά. Θα έπρεπε να είστε υπερήφανοι ότι η Αγία Γραφή και όλεςοι Οικουμενικές Σύνοδοι γράφτηκαν στη ελληνική ενώ κυριαρχούσαν παντού οι Ρωμαίοι. Ναι αλλά αυτό δεν ήταν αρεστό στον Θεό και γιαυτό είπε ότι ήρθε η ώρα να δοξαστεί ο Υιός του ανθρώπου, όταν οι έλληνες ζήτησαν να τον ιδούν, και έτσι έγινε. Η θεμελίωση του χριστιανισμού έπρεπε από κάπου να αρχ[ισει και ο λόγος που άρχισε από εκεί, ακούστετο. Ήταν γιατί ο λαός αυτός ήταν σκληροτράχηλοςκαι αποστατούσε εύκολα παρόλο τα θαύματα που έβλεπε. Οπότε ήταν απραίτητο να γίνουν θαύματα πολλά (τα οποία δεν θελίσατε να αναγνωρίσετε), για να γίνει θεμέλιο γερό να το έχουμε μέχρι σήμερα. Αν ήταν να αρχίσει από έναν εύκολο λαό όπως οι έλληνες που πίστεψαν στον παύλο και χωρίς θαύματα, τότε σήμερα δεν θα υπήρχε ο χριστιανισμός γιατί θα είχε εξατμιστεί τόσο εύκολα χωρίς τις γερές αυτές βάσεις έτσι εύκολα όπως επίστεψε. ο Χριστός και ο χριστιανισμός είναι για όλον τον κόσμο ενώ η ειδωλολατρία των θεών σας μόνο για εσάς. ¨Α! Ναι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της γης είναι ειδωλολάτρες αθεΙστές και κοίτα να καταλάβεις όλα τα είδη τα Τσουνάμι ςε αυτούς τους λαούς γίνονται, αλλά και χωρίς τσουνάμι ίσα που ζουν και υποφέρουν. Δεν σας έβαλε σε σκέψεις τι γιατί; ¨Θα απολαύσετε εκείνο που λέει η Γραφή. Αυτοί που δεν δέχτηκαν το Ευαγγέλιο μου θα καταδικαστούν χειρότερα από τα Σόδομα και Γόμορα. Αυτά όλα τα βιβλία των σοφών σας που μας αναφέρετε τα οποία και διαβάζεται, τι θέλετε να γράφουν αφού έχετε την ίδια αθεϊα με αυτούς και δεύτερον είναι και το οικονομικό στην μέση γιατί θα σας πουλίσουν τις βλακείες τους τις άσοφες σοφίες τους. Άν είχατε εσείς την δυνατότητα να γράψετε βιβλίο τι θα γράφατε ότι ο Χριστός είναι ο Θεός;Άν σήμερα γινόταν ένα δημοψήφισμα για πιο κράτος να πάρει τους ολυμπιακούς αγώνες θα ψήφιζα με τα δύο χέρια ΟΧΙ ξανά Ελλάδα γιατί από τους ολυμπιακούς της Αθήνας θέριεψε η αθεϊα σας. Μέχρι που θέλουν να την κάνουν απίσημα θρησκεία. Χίλιες φορές ΟΧΙ ξανά στην ΕΛΛΆΔΑ Να γιατί έκλεισε όλους τους ναούς και τις σχολές ο Ιουστινιανός και όχι ο Μ. Θεοσόσιος γιατί ασταμάτηταεκήρυταν τους άθεους θεούς σας, με τιςανθρωποθυσίες τους.
Ευχαριστώ για μία ακόμη φορά για την φιλοξενία σας
Και όπως πάντα ο ΧΑΡΡΗΣ ΑΠΌ ΤΟ
SYDNEY-AUSTRALIA
Της αθεΐας το ανάγνωσμα
Συντονιστές: konstantinoupolitis, Συντονιστές
- Harrys1934
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ
Ο Δομάζος ήταν ο άντρας της Μοσχολιού ( άσχετο )Harrys1934 έγραψε:του θεού της μπάλας του θεού Δομάζου,
Βρε Χάρη τι επιτίθεσε και τσακώνεσε σε εφημερίδες κτλπ
Είναι μόδα τώρα και καλά με το δωδεκάθεο
Οτι θες διάβασέ το εδώ και δίνε τους αυτό το λινκ
http://www.apologitis.com/index.html
Οσο για τους Ολυμπιακούς που λες συγνώμμη αλλά διαφωνώ
Δεν θα πούμε όχι στον αθλητισμό εξαιτίας κάποιων που το εκμεταλεύονται
Εγώ λέω όχι απλά γιατί ακόμα πληρώνουμε αλλά ΕΠΡΕΠΕ να γίνουν και στην ΕΛΛΑΔΑ μας . Ηταν ντροπή και άδικο να μη γίνουν και στη χώρα μας
!!!!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ !!!!!"Ναι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της γης είναι ειδωλολάτρες αθεΙστές και κοίτα να καταλάβεις όλα τα είδη τα Τσουνάμι ςε αυτούς τους λαούς γίνονται"
ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ ? Τόλμησες να πεις ότι τόσες αθώες ψυχές παιδιών πλήρωσαν επειδή δεν ήταν Ορθόδοξοι ?
Για δες ποιός πήρε Νόμπελ φέτος ...
Παρασκευιάτικα θα με συγχίσεις ..... ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ τέτοια λες και στο τέλος πας για καλό και θα κάνεις χειρότερο κακό όποιος σε διαβάσει
Ελπίζω η εφημερίδα να ήταν της γειτονιάς .....
Re: ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ
Φαντάζομαι λαβθινγκ ότι μιλάς για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της ντόπας, των σπονσόρων, των προσωπικών προβολών, των πλουσίων, των γκλάμουρ και των κιτς; :)lovethink έγραψε:Οσο για τους Ολυμπιακούς που λες συγνώμμη αλλά διαφωνώ
Δεν θα πούμε όχι στον αθλητισμό εξαιτίας κάποιων που το εκμεταλεύονται
Εγώ λέω όχι απλά γιατί ακόμα πληρώνουμε αλλά ΕΠΡΕΠΕ να γίνουν και στην ΕΛΛΑΔΑ μας . Ηταν ντροπή και άδικο να μη γίνουν και στη χώρα μας
Αν η Ελλάδα έπρεπε να πάρει κάποιους Ολυμπιακούς Αγώνες, ήταν αυτούς του 1996. Αλλά αυτοί «πήγαν» στην Ατλάντα (Coca – Cola).
Δυστυχώς εμείς και τα παιδιά μας (και βάλε) θα πληρώνουμε για Ολυμπιακούς Αγώνες που καμία σχέση δεν έχουν με το «Αρχαίο πνεύμα αθάνατο». Ντροπή και ξεφτίλα!
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το άγιον. Τριάς αγία, δόξα σοι.
Την πάσαν ελπίδα μου εις σε ανατίθημι, μήτηρ του Θεού, φύλαξον με
Την πάσαν ελπίδα μου εις σε ανατίθημι, μήτηρ του Θεού, φύλαξον με
-
creative256
- Τακτικό Μέλος

οι σύγχρονοι ολυμπιακοί αγώνες είναι θύματα του μαρκετινγκ - σπονσορινγκ
Επικοινωνία "καμπάνια διαφήμιση και καμμία σχέση με ιδεώδη .
Σύμφωνο προς το πνεύμα της εποχής μας μια είναι η εποδός .
χρήμα χρήμα χρήμα
και τόσα εκατομύρια ο α ποδοσφαιριστής και τόσα αγοράστηκε ο β μπασκετμπολίστας και τόσα ....
κάποτε δάφνη - δόξα και αυτό ήταν όλο
Επικοινωνία "καμπάνια διαφήμιση και καμμία σχέση με ιδεώδη .
Σύμφωνο προς το πνεύμα της εποχής μας μια είναι η εποδός .
χρήμα χρήμα χρήμα
και τόσα εκατομύρια ο α ποδοσφαιριστής και τόσα αγοράστηκε ο β μπασκετμπολίστας και τόσα ....
κάποτε δάφνη - δόξα και αυτό ήταν όλο