Αληθεύει ?????

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Αληθεύει ?????

Δημοσίευση από smarti »

ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - A REAL PHOTO OF CHRIST

Years ago when a devotee asked Sai Baba to have a photo of Him, after expressing to Swami the fact of being a good Catholic and his desire to know the exact face of Christ, he then took some photos at Baba and after the printing Christs immage appear to the whole film. Baba as usually does, offered him a picture of the Christ real immage...

Χρόνια πρίν, όταν ένας πιστός βρέθηκε στον Σάι Μπάμπα και του ζήτησε να του βγάλει μερικές φωτογραφίες, αφού πρώτα του είπε ότι ήταν ένας πολύ καλός καθολικός και του εξέφρασε την επιθυμία να γνώριζε το πραγματικό πρόσωπο του Χριστού πήρε την άδεια από τον Σουάμι και τράβηξε φωτογραφίες. Κατά την εμφάνιση του φίλμ, μία και μοναδική φωτογραφία υπήρχε... εκείνη του Χριστού... Αργότερα ο Μπάμπα ανέφερε ότι ήταν ένα δώρο για όλους τους πιστούς Χριστιανούς, αυτή η πραγματική μορφή του Ιησού...

Εικόνα

Ξέρει κάποιος αν αληθεύει αυτή η ιστορία και αν η φωτογραφία είναι αληθινή? ΗΘΕΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΙΣΤΑΖΑ!

http://reiki.pblogs.gr/2007/09/mia-alht ... hrist.html
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Αληθεύει ?????

Δημοσίευση από dionysisgr »

Aααααχ...

Βρε Σμαρω, πως θα ηθελα να ειχα την αθωοτητα και την απλοτητα σου.. αλλα δυστυχως τα εχω χασει απο τον καιρο της πρωτης μου νιοτης.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
arxontopoulo
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από arxontopoulo »

dionysisgr έγραψε:Aααααχ...

Βρε Σμαρω, πως θα ηθελα να ειχα την αθωοτητα και την απλοτητα σου.. αλλα δυστυχως τα εχω χασει απο τον καιρο της πρωτης μου νιοτης.
:lol: :lol: :lol:
Όπως αγαπάς!
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Γιατι το λες αυτο Διονυση και εσυ γιατι γελας Βασιλη? Εκανα μηπως καμια γκαφα παλι με την ερωτηση μου? :oops: Θα μου εξηγησει καποιος?
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
arxontopoulo
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από arxontopoulo »

smarti έγραψε:Γιατι το λες αυτο Διονυση και εσυ γιατι γελας Βασιλη? Εκανα μηπως καμια γκαφα παλι με την ερωτηση μου? :oops: Θα μου εξηγησει καποιος?
Ευτυχώς που ο Διονύσης δεν θέλησε να απαντήσει επί της ουσίας... :lol: :lol: :lol:
Όπως αγαπάς!
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!
Μάλλον γκάφα έκανα πάλι...!!Συνηθισμένο φαινόμενο...!!Συγχωρέστε με, παρότι ακόμα δεν μου έχει εξηγήσει κάποιος παίρνω την απάντηση της σιωπής σας....και σιωπώ και εγώ!!Αν είναι κακό αυτό που έκανα..συγνώμη!
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Διαβασε εδω κοριτσι μου και πιστευω να καταλαβεις

http://www.egolpio.com/NEW_AGE/sai_baba.htm
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
fotios
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από fotios »

Με απλά λόγια Σμαρώ, είναι ποτέ δυνατό να ενδιαφέρεται ο αντίχριστος(αιρεσιάρχης) για το πρόσωπο του Χριστού, και να κάνει δώρα στους Χριστιανούς ο διάβολος? Ολα αυτά είναι κολπάκια του αντιθέτου για να πείσει τους πιο αφελείς (εξαιρώ βέβαια εσένα, διότι εσύ δεν τα δέχεσαι, αλλά με απορία και ταπείνωση ρωτάς, κάτι που είναι πολύ θετικό στοιχείο ενός χαρακτήρα.)
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

NIKOSZ έγραψε:Διαβασε εδω κοριτσι μου και πιστευω να καταλαβεις

http://www.egolpio.com/NEW_AGE/sai_baba.htm
ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νικο σε ευχαριστω πολυ! :oops: :oops: :oops: :oops:
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Σμαραγδή πολύ καλά έκανες και ρώτησες το συγκεκριμένο θέμα! Και σε παρακαλώ πολύ να μην σταματήσεις να ρωτάς ΠΟΤΕ!

Επί της ουσίας μη δίνεις καμία σημασία σε τέτοιες γελοιότητες. Το πρόσωπό Του, θεωρώ, θα το αντικρύσουμε κατά την Δευτέρα παρουσία, εκτός από κάτι ελάχιστους "τυχερούς" (που θα κατορθώσουν να Τον δουν πρωτύτερα)! Αυτοί, οι "τυχεροί" πρέπει να αποτελούν τα πρότυπά μας. Μεταξύ αυτών, έχω την εντύπωση, συγκαταλλέγεται και ο Γέροντας Πορφύριος που γιορτάζει σήμερα!
Την ευλογία του να έχουμε!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”