Ένα ζευγάρι, δυο πνευματικοί, δυο κατευθύνσεις...
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ένα ζευγάρι, δυο πνευματικοί, δυο κατευθύνσεις...
Νομίζω ότι το να δίνουν δύο πνευματικοί διαφορετικές κατευθύνσεις στο ζευγάρι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο ένας από τους δύο κάνει λάθος, γιατί δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι έχει πει ο καθένας τους στον δικό του πνευματικό, ούτε και την δυνατότητα του καθενός να αντιστέκεται στον πονηρό.
Αν πχ ο ένας είπε στον πνευματικό του : "Μια εκδρομή θα πάμε πάτερ, για να γνωριστούμε καλύτερα και να διαπιστώσουμε αν ταιριάζουμε", πιθανόν εκείνος ο πνευματικός να έδωσε την έγκρισή του.
Αν ο άλλος έχει ομολογήσει στον πνευματικό του ότι το άλλο του μισό τον ελκύει πολύ και ότι θα κοιμηθούν στο ίδιο δωμάτιο, αλλά ότι θα προσπαθήσει κατά την εκδρομή να μην συμβεί τίποτε , τότε ο πνευματικός, εφόσον είναι λογικό να μήν έδωσε την έγκριση.
Αν πχ ο ένας είπε στον πνευματικό του : "Μια εκδρομή θα πάμε πάτερ, για να γνωριστούμε καλύτερα και να διαπιστώσουμε αν ταιριάζουμε", πιθανόν εκείνος ο πνευματικός να έδωσε την έγκρισή του.
Αν ο άλλος έχει ομολογήσει στον πνευματικό του ότι το άλλο του μισό τον ελκύει πολύ και ότι θα κοιμηθούν στο ίδιο δωμάτιο, αλλά ότι θα προσπαθήσει κατά την εκδρομή να μην συμβεί τίποτε , τότε ο πνευματικός, εφόσον είναι λογικό να μήν έδωσε την έγκριση.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- LOCKHEART
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Συγνώμη αδέρφοι μου αλλά δεν το βρίσκω σωστό και σαν ερώτηση περι εκδρομής αλλά και σαν απαντηση απο την πλευρά του πνευματικού .
Προσωπικά με τον πνευματικό μου μιλάμε για πνευματικά θέματα όχι αν θα βγώ για ένα ποτό το βράδυ ή αν πάω εκδρομή η κοιμηθώ με την κοπέλα μου προς θεου.
Δεν κατηγορώ προς θεού ουτε την Ξένια που την σέβομαι ουτε φυσικά και τον πνευματικό της ...
Αλλα παραθέτω οτι θεωρώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ανούσιο και την ερώτηση και την απάντηση.....
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ:
Ωραια το να κοιμηθεις η ο ερωτας ειναι πορνεια....πχ το ΧΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ; ΤΟ ΦΙΛΙ ΕΙΝΑΙ ; Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ; οταν λεμε περι πορνειας ειναι η συνουσια τα προαναφερθεντα ειναι πορνεία ; ρωτω επηδει δεν γνωριζω..
Δηλαδή αν κάνω εγκράτεια δεν πρέπει να αγκαλιάζω την σύντροφο μου; να μην την φιλάω; να μην πχ της κανω μασαζ το βραδυ ;
Αν κοιτάξω με παθος την συντροφο μου της χαιδεψω τα μαλλια την φιλήσω και την αγκαλιασω ειναι πορνεία;
ευχαριστω
Προσωπικά με τον πνευματικό μου μιλάμε για πνευματικά θέματα όχι αν θα βγώ για ένα ποτό το βράδυ ή αν πάω εκδρομή η κοιμηθώ με την κοπέλα μου προς θεου.
Δεν κατηγορώ προς θεού ουτε την Ξένια που την σέβομαι ουτε φυσικά και τον πνευματικό της ...
Αλλα παραθέτω οτι θεωρώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ανούσιο και την ερώτηση και την απάντηση.....
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ:
Ωραια το να κοιμηθεις η ο ερωτας ειναι πορνεια....πχ το ΧΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ; ΤΟ ΦΙΛΙ ΕΙΝΑΙ ; Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ; οταν λεμε περι πορνειας ειναι η συνουσια τα προαναφερθεντα ειναι πορνεία ; ρωτω επηδει δεν γνωριζω..
Δηλαδή αν κάνω εγκράτεια δεν πρέπει να αγκαλιάζω την σύντροφο μου; να μην την φιλάω; να μην πχ της κανω μασαζ το βραδυ ;
Αν κοιτάξω με παθος την συντροφο μου της χαιδεψω τα μαλλια την φιλήσω και την αγκαλιασω ειναι πορνεία;
ευχαριστω
I prefer nothing than something bad
Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται
Σωστός ο Aposal! Απλώς πιστεύω πως οι δυο πνευματικοί καταλαβαίνουν ότι η έλξη είναι
δεδομένη και από τις δύο πλευρές...
δεδομένη και από τις δύο πλευρές...
Σπύρο η βόμβα μόλις έσκασε!!!
τώρα περιμένω και γω να δω τις απαντήσεις των μελών.
τώρα περιμένω και γω να δω τις απαντήσεις των μελών.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σαφώς και είναι αμαρτία, απλά είναι μικρότερη από να ολοκληρωθεί η πράξη!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- LOCKHEART
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
aposal έγραψε:Σαφώς και είναι αμαρτία, απλά είναι μικρότερη από να ολοκληρωθεί η πράξη!
Λοιπον βρήκα λύση ! ! ! !
ΜΠΟΥΡΓΚΑ ! ! μια χαρά και θα βλεπεις τον ανθρωπο σου και δεν θα σκανδαλίζεσαι απο το οπτικό μέρος !
και η άλλη λύση είναι μέχρι το γάμο WEB CAM ! οπότε αποφεύγεις και τον χημικό παράγοντα ! !
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
LOCKHEART έγραψε:aposal έγραψε:Σαφώς και είναι αμαρτία, απλά είναι μικρότερη από να ολοκληρωθεί η πράξη!
Λοιπον βρήκα λύση ! ! ! !
ΜΠΟΥΡΓΚΑ ! ! μια χαρά και θα βλεπεις τον ανθρωπο σου και δεν θα σκανδαλίζεσαι απο το οπτικό μέρος !
και η άλλη λύση είναι μέχρι το γάμο WEB CAM ! οπότε αποφεύγεις και τον χημικό παράγοντα ! !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΠΥΡΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Βρε παιδιά , μήπως έχουμε παρερμηνεύση την λειτουργία του πνευματικού;
Εγώ διαβάζοντας με προσοχή και πάλι όλες τις απόψεις - πρέπει να ομολογήσω ότι συμφωνώ με το Σπύρο - δηλ. θα πάω στον πνευματικό και θα του πω αν θα παω να πιω καφέ ή θα παω σε μια μουσική παράσταση κλπ;
Δηλαδή σαν άτομο είμαι άβουλη; Φοβάμαι να αναλάβω απο πριν τις πράξεις μου και εκ των προτέρων πάω για να πάρω κατευθυντήρια γραμμή;;;;
Δε ξέρω συγνώμη και πάλι αν ακούγομαι κάπως , αλλά μια σκέψη κάνω
Μπορεί να είμαι και λάθος ,διότι εγώ εκ των υστέρων βασανίζω το πνευματικό μου
Εγώ διαβάζοντας με προσοχή και πάλι όλες τις απόψεις - πρέπει να ομολογήσω ότι συμφωνώ με το Σπύρο - δηλ. θα πάω στον πνευματικό και θα του πω αν θα παω να πιω καφέ ή θα παω σε μια μουσική παράσταση κλπ;
Δηλαδή σαν άτομο είμαι άβουλη; Φοβάμαι να αναλάβω απο πριν τις πράξεις μου και εκ των προτέρων πάω για να πάρω κατευθυντήρια γραμμή;;;;
Δε ξέρω συγνώμη και πάλι αν ακούγομαι κάπως , αλλά μια σκέψη κάνω
Μπορεί να είμαι και λάθος ,διότι εγώ εκ των υστέρων βασανίζω το πνευματικό μου
Βασούλα μου, πιστεύω θα συμφωνήσεις μαζί μου αν πω το εξής,
ότι υπάρχει τεράστια διαφορά για το αν θα πάρω άδεια για να πάω καφέ ή θέατρο
με το να κοιμηθώ στο ίδιο κρεβάτι με τον σύντροφό μου πριν όμως συνδεθούμε επίσημα.
Για το πρώτο δεν τίθεται ζήτημα. Το δεύτερο όμως δεν είναι και λίγο επικύνδινο αντικειμενικά?
Επίσης, εκείνο που ήθελα να κάνω σαφές είναι ότι δεν παίρνω άδεια για τίποτα.. Απλώς είναι θέματα
που με απασχολούν, ψάχνω μέσα μου να βρω το όριο, γιαυτο και επιλέγω να τα συζητώ με τον πνευματικό
μου. Γιαυτό άλλωστε είναι και οι πνευματικοί.
με το να κοιμηθώ στο ίδιο κρεβάτι με τον σύντροφό μου πριν όμως συνδεθούμε επίσημα.
Για το πρώτο δεν τίθεται ζήτημα. Το δεύτερο όμως δεν είναι και λίγο επικύνδινο αντικειμενικά?
Επίσης, εκείνο που ήθελα να κάνω σαφές είναι ότι δεν παίρνω άδεια για τίποτα.. Απλώς είναι θέματα
που με απασχολούν, ψάχνω μέσα μου να βρω το όριο, γιαυτο και επιλέγω να τα συζητώ με τον πνευματικό
- LOCKHEART
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
xenia έγραψε:Βασούλα μου, πιστεύω θα συμφωνήσεις μαζί μου αν πω το εξής,
Δεν ειμαι πνευματικός αλλα σου βρήκα λύση....
ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ αλλά με ΠΑΡΑΒΑΝ ανάμεσα σας οπότε δεν τίθεται θέμα επικινδυνότητας ..