Το ιδιόχειρο σημείωμα του 19χρονου αυτόχειρα ...
Συντονιστής: Συντονιστές
Το ιδιόχειρο σημείωμα του 19χρονου αυτόχειρα ...
αποδεικνύει την όψη της σημερινής Κοινωνίας, χωρίς Χριστό και ηθικές αξίες ... Άλλο ένα θύμα της ( και δυστυχώς δεν θα είναι το τελευταίο ... Περιμένω τα κροκοδείλεια δάκρυα των ΜΜΕ που θα ψάξουν να βρουν τους ηθικούς αυτουργούς !!! ). Δεν ξέρω, αλλά νοιώθω την ανάγκη να προσευχηθώ για τη ψυχούλα του να βρει έλεος και συγχώρεση από το Θεό ...
Το ιδιόχειρο σημείωμα του δράστη του επεισοδίου στον ΟΑΕΔ
"Δεν έχω λόγο να συνεχίσω να ζω. Είμαι πολύ εγωιστής για να πεθάνω και να σας αφήσω να ζήσετε. Πριν πεθάνω, θα σας στερήσω ότι πολυτιμότερο έχετε. Δεν έχω σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή. Όποιος βρεθεί μπροστά μου το πρωί της 10ης Απριλίου 2009, θα πεθάνει χωρίς διάκριση. Μέχρι στιγμής δεν έχω γνωρίσει τίποτε άλλο, παρά την απόρριψη. Έχω γνωρίσει μόνο ένα άτομο που αξίζει σαν άνθρωπος και με την οποία νόμιζα πως είχα ερωτευτεί. Νοιώθω πολύ άσχημα που με απέρριψε και ελπίζω πως με ό,τι κάνω την Παρασκευή θα αλλάξει γνώμη για μένα».
Τα παραπάνω ανέφερε ο δράστης του αιματηρού περιστατικού στο ΟΑΕΔ σε σημείωμα που βρέθηκε στην τσάντα του.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο 19χρονος είχε προσχεδιάσει τις πράξεις του και ότι είχε σκοπό να μπει στην τάξη πυροβολώντας, γεγονός που θα σήμαινε εκτεταμένο μακελειό. Πιθανότατα, όμως, εκτονώθηκε όταν πυροβόλησε το 18χρονο συμμαθητή του, τον οποίο συνάντησε συμπτωματικά στη σκάλα του σχολείου, μόνο του. Γι΄αυτό και έφυγε από το σχολείο, και αφού πυροβόλησε τους δύο εργαζόμενους στην κοντινή εταιρεία, αυτοκτόνησε.
( http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 652066.htm )
Το ιδιόχειρο σημείωμα του δράστη του επεισοδίου στον ΟΑΕΔ
"Δεν έχω λόγο να συνεχίσω να ζω. Είμαι πολύ εγωιστής για να πεθάνω και να σας αφήσω να ζήσετε. Πριν πεθάνω, θα σας στερήσω ότι πολυτιμότερο έχετε. Δεν έχω σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή. Όποιος βρεθεί μπροστά μου το πρωί της 10ης Απριλίου 2009, θα πεθάνει χωρίς διάκριση. Μέχρι στιγμής δεν έχω γνωρίσει τίποτε άλλο, παρά την απόρριψη. Έχω γνωρίσει μόνο ένα άτομο που αξίζει σαν άνθρωπος και με την οποία νόμιζα πως είχα ερωτευτεί. Νοιώθω πολύ άσχημα που με απέρριψε και ελπίζω πως με ό,τι κάνω την Παρασκευή θα αλλάξει γνώμη για μένα».
Τα παραπάνω ανέφερε ο δράστης του αιματηρού περιστατικού στο ΟΑΕΔ σε σημείωμα που βρέθηκε στην τσάντα του.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο 19χρονος είχε προσχεδιάσει τις πράξεις του και ότι είχε σκοπό να μπει στην τάξη πυροβολώντας, γεγονός που θα σήμαινε εκτεταμένο μακελειό. Πιθανότατα, όμως, εκτονώθηκε όταν πυροβόλησε το 18χρονο συμμαθητή του, τον οποίο συνάντησε συμπτωματικά στη σκάλα του σχολείου, μόνο του. Γι΄αυτό και έφυγε από το σχολείο, και αφού πυροβόλησε τους δύο εργαζόμενους στην κοντινή εταιρεία, αυτοκτόνησε.
( http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 652066.htm )
Και πάνω σε αυτή την πέτρα θα οικοδομήσω την Εκκλησία μου και δεν θα την κατανικήσουν ΠΟΤΕ οι δυνάμεις του Άδη ( Ματθ, 16:18 )
( http://clubs.pathfinder.gr/xristianos )
( http://clubs.pathfinder.gr/xristianos )
-
frouteboras
- Έμπειρος Αποστολέας

Re: Το ιδιόχειρο σημείωμα του 19χρονου αυτόχειρα ...
Αμερικανοποιειται πληρως η κοινωνια μας, ηρθαν κι εδω αυτες οι πρωτογνορες μορφες εγκληματος, τι εχει συνεχεια?
Run フォクすけ, Run

-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Κρίμα!
Η νεολαία μας είναι αυτή! Χωρίς ιδανικά, χωρίς αρχές, χωρίς αγάπη Χριστού! Καταδικασμένη να μισήσει, να αγχωθεί, να πονέσει, να δυστυχήσει, να τρελλαθεί, να σκοτώσει, να αυτοκτονήσει...
Καυαδικασμένη σε μια ζωή χωρίς Χριστό!
Καταδικασμένη να κάνει παρέα με τον διάβολο!
Ο Θεός να μας λυπηθεί!
Η νεολαία μας είναι αυτή! Χωρίς ιδανικά, χωρίς αρχές, χωρίς αγάπη Χριστού! Καταδικασμένη να μισήσει, να αγχωθεί, να πονέσει, να δυστυχήσει, να τρελλαθεί, να σκοτώσει, να αυτοκτονήσει...
Καυαδικασμένη σε μια ζωή χωρίς Χριστό!
Καταδικασμένη να κάνει παρέα με τον διάβολο!
Ο Θεός να μας λυπηθεί!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- zafeiris
- Κορυφαίος Αποστολέας

φαίνεται η μεγάλη αποσταση που είχε το παιδί απο τον Θεό και την εκκλησία...
δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά τα γραφόμενά του...
απόρριψη απο που; απο του φίλους; την οικογένεια; την κοινωνία;
ισως να μην είναι σωστό αυτό, αλλά πιστεύω πως το παλικάρι ήταν κοντα στην εκκλησία και αν είχε θέσει κάποιους απο τους προβληματισμους του σε κάποιον πνευματικό, θα εκτιμούσε την ανθρώπινη ζωή αλλιώς...
δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά τα γραφόμενά του...
απόρριψη απο που; απο του φίλους; την οικογένεια; την κοινωνία;
ισως να μην είναι σωστό αυτό, αλλά πιστεύω πως το παλικάρι ήταν κοντα στην εκκλησία και αν είχε θέσει κάποιους απο τους προβληματισμους του σε κάποιον πνευματικό, θα εκτιμούσε την ανθρώπινη ζωή αλλιώς...
ο καιρός γαρ εγγυς
Βλεποντας το ντοκυμαντερ για τον Αμερικανοκορεατη Τσο Σενγκ Χουι που παιχτηκε πριν λιγες ημερες (σκοτωσε 32 ατομα στο σχολειο του) ειπα για καλο το επαιξαν αυτο?? Εδειχνε αν δεν κανω λαθος οτι ο Χουι ειχε εμπνευστει απο τους αλλους δυο που ειχαν σκοτωσει 15 ατομα στο Κολουμπαΐν.
Ετσι εκανε ο Χουι, φωτο να σημαδευει, ελεγε με απορριπτουν, οι κοπελες δεν με θελουν....
Ο Θεος βοηθησε διπλά.
Οταν πυροβολησε τον πρωτο ατυχο νεαρο του εφυγε λιγο η μανια και ετσι πυροβολησε τους αλλους στα ακρα.
Βγηκε απο μεσα του η οποια ανθρωπια ειχε.
Χουι σκεπτικο βλεπω στο γραμμα, και θα μπορουσαν να ειχαν πεθανει αρκετοι αθωοι, να κανουν μαυρο Πασχα πολλες οικογενειες.
Ξεκαθαρα εδω ο Κυριος αθορυβα ενεργησε και εχει σωσει ατομα που δεν το ξερουν εκει περα....
Οσο γιαυτον ο Θεος να τον ελεησει...
Ετσι εκανε ο Χουι, φωτο να σημαδευει, ελεγε με απορριπτουν, οι κοπελες δεν με θελουν....
Ο Θεος βοηθησε διπλά.
Οταν πυροβολησε τον πρωτο ατυχο νεαρο του εφυγε λιγο η μανια και ετσι πυροβολησε τους αλλους στα ακρα.
Βγηκε απο μεσα του η οποια ανθρωπια ειχε.
Χουι σκεπτικο βλεπω στο γραμμα, και θα μπορουσαν να ειχαν πεθανει αρκετοι αθωοι, να κανουν μαυρο Πασχα πολλες οικογενειες.
Ξεκαθαρα εδω ο Κυριος αθορυβα ενεργησε και εχει σωσει ατομα που δεν το ξερουν εκει περα....
Οσο γιαυτον ο Θεος να τον ελεησει...
Δημοσ.: 590
Δημοσ.: 591 " Έρχομαι και εγώ...."
I'll take lives and show all no mercy that night
Attack those not knowing my force
Δημοσ.: 591 " Έρχομαι και εγώ...."
I'll take lives and show all no mercy that night
Attack those not knowing my force
έχετε δει κανενα θετικο παραδειγμα απο την τηλεοραση τις τελευταιες μερες;
εγινε και η τηλεοραση μερος των πειρασμων
εγινε και η τηλεοραση μερος των πειρασμων
Θα συμφωνήσω μαζί σας ότι τα παραδείγματα της t.v., η απομόνωση από τον Θεό και την κοινονεία δημιουργεί μίσος,όμως πιστεύω ότι όλοι όσοι καταλήγουν τελικά σε τέτοιες πράξεις είναι διαταραγμένες ψυχές!
Αλλιώς ο κάθε ένας που νοιώθει αποκομένος από τους γύρω του θα σκότωνε όποιον έβρισκε μπροστά του!
Προσοχή λοιπόν στα παιδιά μας,ώστε να μην τα κάνουμε διαταραγμένες προσωπικότητες!
Αλλιώς ο κάθε ένας που νοιώθει αποκομένος από τους γύρω του θα σκότωνε όποιον έβρισκε μπροστά του!
Προσοχή λοιπόν στα παιδιά μας,ώστε να μην τα κάνουμε διαταραγμένες προσωπικότητες!
- maralin
- Βασικός Αποστολέας

θα συμφωνησω μαζί σας για την απόσταση απο το Θεο ,τα ασχημα πρότυπα που προβάλει η τηλεόραση και ολα τα συναφη..
προσθέτω πως το παιδί αυτο ένιωθε οτι οι σημαντικοί άλλοι(φιλοι ,οικογένεια κ ευρύτερος κοινωνικός περίγυρος ) το 'εχουν αποβάλλει...δε μπορούσε να ενταχθεί...ισως να προσπαθούσε αλλα δεν έβρισκε Αγάπη πουθενά..και αυτό το γεγονός στάθηκε αιτία απομόνωσης...Μη ξεχνάμε πως όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν την ίδια δύναμη να αντέχουν στα δύσκολα..χρειάζεται Πίστη στον Κύριο,αλλα πρόφανώς του ήταν αγνωστος, διαφορετικά θα έιχε ενα σημείο αναφοράς και δε θα προέβαινε σε μια τέτοια πράξη...
ειπώθηκε πως ήταν χαμηλών τόνων..μα αυτό δε λέει τίποτα σήμερα..σήμερα που ,ας μη κρυβόμαστε,έχει χαθεί το αληθινό ενδιαφέρον προς τον πλησίον....σήμερα που οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν γνώμονα δυστυχως το ατομικό συμφέρον και έχουν χαλαρώσει.....
Ποιός αλήθεια έχει τη δύναμη ακόμα και σε έναν συμμαθητή που "αντιπαθεί" να δώσει λιγη σημασία και αξία όταν η πλειοψηφία της τάξης τον καταδικάζει κ τον στέλνει στο περιθώριο???
Καλό θα έιναι από όποια θέση κι αν βρισκόμαστε ,όποιο ρόλο και αν παίζουμε ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να πλησιάζουμε τα Παιδιά ΜΑΣ..Χρείαζονται μόνο Αγαπη και πραγματικό ενδιαφέρον και ποτέ δε ξέρεις τι μπορείς να γλιτώσεις.......
προσθέτω πως το παιδί αυτο ένιωθε οτι οι σημαντικοί άλλοι(φιλοι ,οικογένεια κ ευρύτερος κοινωνικός περίγυρος ) το 'εχουν αποβάλλει...δε μπορούσε να ενταχθεί...ισως να προσπαθούσε αλλα δεν έβρισκε Αγάπη πουθενά..και αυτό το γεγονός στάθηκε αιτία απομόνωσης...Μη ξεχνάμε πως όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν την ίδια δύναμη να αντέχουν στα δύσκολα..χρειάζεται Πίστη στον Κύριο,αλλα πρόφανώς του ήταν αγνωστος, διαφορετικά θα έιχε ενα σημείο αναφοράς και δε θα προέβαινε σε μια τέτοια πράξη...
ειπώθηκε πως ήταν χαμηλών τόνων..μα αυτό δε λέει τίποτα σήμερα..σήμερα που ,ας μη κρυβόμαστε,έχει χαθεί το αληθινό ενδιαφέρον προς τον πλησίον....σήμερα που οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν γνώμονα δυστυχως το ατομικό συμφέρον και έχουν χαλαρώσει.....
Ποιός αλήθεια έχει τη δύναμη ακόμα και σε έναν συμμαθητή που "αντιπαθεί" να δώσει λιγη σημασία και αξία όταν η πλειοψηφία της τάξης τον καταδικάζει κ τον στέλνει στο περιθώριο???
Καλό θα έιναι από όποια θέση κι αν βρισκόμαστε ,όποιο ρόλο και αν παίζουμε ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να πλησιάζουμε τα Παιδιά ΜΑΣ..Χρείαζονται μόνο Αγαπη και πραγματικό ενδιαφέρον και ποτέ δε ξέρεις τι μπορείς να γλιτώσεις.......
Ό Άνθρωπος αξίζει όσο ζυγίζει και ζυγίζει όσο αγαπά..(Ιερός Αυγουστίνος)