Η ζωή των ιερέων
Συντονιστής: Συντονιστές
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Η ζωή των ιερέων
Πως το γυρισατε το θεμα ετσι στο ποδοσφαιρικο???????? λιγο ελειψα και πηρε αλλη ροη το θεμα

«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
-
Katerina
- Βασικός Αποστολέας

Χριστός Ανέστη.Θάθελα να σας ρωτήσω αν είδατε ας πούμε με κακό μάτι τον π.Αντώνιο από την Κιβωτό να
παίζει μπάσκετ με τα παιδιά.Εγώ όχι.¨Ομως δεν μπορώ να καταλάβω τόσοι πολλοί ιερείς μα και μοναχοί
τι ρόλο παίζουν στο facebook.Ειλικρινά δεν γνωρίζω και σας παρακαλώ δώστε μου μία απάντηση γιατί έχω
μείνει με την απορία.Ευχαριστώ.
παίζει μπάσκετ με τα παιδιά.Εγώ όχι.¨Ομως δεν μπορώ να καταλάβω τόσοι πολλοί ιερείς μα και μοναχοί
τι ρόλο παίζουν στο facebook.Ειλικρινά δεν γνωρίζω και σας παρακαλώ δώστε μου μία απάντηση γιατί έχω
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ζαφείρη αν σου βρίσκεται, για ανέβασε το άρθρο στο οποίο αναφέρεται όπου ο Πατριάρχης βραβεύει τον ΠΑΟΚ.zafeiris έγραψε:οι ιερείς είναι άνθρωποι και αυτοί... και στο γήπεδο πάνε... και για τσίπουρο με την παπαδιά και τα τέκνα πάνε... και σε εκδηλώσεις μουσικές ή και σε διάφορες εκθέσεις πάνε...![]()
![]()
![]()
![]()
..... και τώρα μερικές διευκρηνήσεις όσο αφορά λίγο τις ομάδες.......
η ομάδα με όνομα ολυμπιακός βόλου ( ή αλλιώς ακατανόμαστοι) δεν υπάρχει πλέον....
πουλήθηκε στη δόξα δράμας. υπάρχει μια και μοναδική ομάδα στο βόλο και αυτή είναι η νικάρα...
είναι βέβαια και ο ασκ ολυμπιακός αλλά δεν είναι ομάδα του βόλου απλά παίζει εκεί... είναι η ομάδα της κασσάνδρας και οναμάστηκε ολυμπιακός ασκ. δηλαδή αθλητικός σύλλογος κασσάνδρασ "ολυμπιακός".
.....και φυσικά μια είναι η ομαδάρα στην super league που υποστηρίζει και ο οικουμενικός πατριάρχης....
ο ΠΑΟΚ
Εμείς Βασιλική δεν θέλουμε εξουσία απολυταρχική στο πρωτάθλημα που να θυμίζει ανατολικό μπλοκ. Αγαπάμε την ομάδα μας και ας έχει να πάρει πρωτάθλημα 25 χρόνια.
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
φιλιά Βασιλική
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΜΕΣΑ!ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:αν είναι και παοκτσης διακιολογημένα αφου υπερασπίζεται το δικέφαλο αετό...theodosis79 έγραψε:Πάντως να πηγαίνει στο γήπεδο και να φωνάζει το έχω ακούσει.panos0 έγραψε:Ρε συ Λοκχαρτ εξυπνο παιδι εισαι, φυσικα υπαρχουν κανονες, οσο για το που μπορουν να πανε, ανθρωποι ειναι και οι ιερεις, οι υπερβολες πρεπει να αποφευγονται, αλλο να παει σε ενα ταβερνακι ο παπας με την οικογενεια και αλλο να παει να σπαει πιατα σε σκυλαδικο, επισεις αλλο ο εγγαμος αλλο ο μοναχος, εχει γυναικα και παιδια ο εγγαμος. Θα τα φυλακισει η θα τα δινει σε αλλον να τα πηγαινει μπανιο?![]()
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ο ΔΡΑΚΟΣ (;;;)vasilikirimp έγραψε:ΣΠΥΡΑΚΟ ΠΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ...ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ...ΑΠΟ ..Ο ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΕ .....ΑΚΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!!!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
θα μπορούσε να είναι ....δεν είναι όμως μια λέξη !aposal έγραψε:Ο ΔΡΑΚΟΣ (;;;)vasilikirimp έγραψε:ΣΠΥΡΑΚΟ ΠΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ...ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ...ΑΠΟ ..Ο ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΕ .....ΑΚΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!!!
Χριστός Ανέστη Απόστολε ......τα τηλέφωνα το Πάσχα δε τα έχουν κλειστά.......ούτε βρίσκονται πάντα σε σημείο που δεν είναι εφικτή η σύνδεση.........
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πεστα πεστα....γιατι μετα αποκλειεται να μη βλεπει τις κλησεις που τον πηραν.....vasilikirimp έγραψε:θα μπορούσε να είναι ....δεν είναι όμως μια λέξη !aposal έγραψε:Ο ΔΡΑΚΟΣ (;;;)vasilikirimp έγραψε:ΣΠΥΡΑΚΟ ΠΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΩΣ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ...ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ...ΑΠΟ ..Ο ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΕ .....ΑΚΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!!!
Χριστός Ανέστη Απόστολε ......τα τηλέφωνα το Πάσχα δε τα έχουν κλειστά.......ούτε βρίσκονται πάντα σε σημείο που δεν είναι εφικτή η σύνδεση.........
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αληθώς Ανέστη!vasilikirimp έγραψε: Χριστός Ανέστη Απόστολε ......τα τηλέφωνα το Πάσχα δε τα έχουν κλειστά.......ούτε βρίσκονται πάντα σε σημείο που δεν είναι εφικτή η σύνδεση.........
Το κινητό μου το έκλεισα ΜΟΝΟΝ το απόγευμα της Κυραικής του Πάσχα, γιατί πήγαμε να κοιμηθούμε, εξαντλημένοι, και δεν θέλαμε να μας ξυπνήσει κανείς.
Ο πατήρ Αντώνιος είναι ένας ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ιερέας και πολύ καλά κάνει και παίζει μαζί με τα παιδιά! Κάτι αντίστοιχο έκαναν και οι ιερείς μας, της ιεραποστολής, στο Καμερούν, όπου παίζανε ποδόσφαιρό μαζί με τα - ξυπόλητα ως επί το πλείστον - παιδιά της Αφρικανικής αυτής χώρας!Katerina έγραψε:Χριστός Ανέστη.Θάθελα να σας ρωτήσω αν είδατε ας πούμε με κακό μάτι τον π.Αντώνιο από την Κιβωτό να
Για μένα αυτό είναι ένα μήνυμα αγάπης και οκειότητας!
Οι μοναχοί, έχω την άποψη, εφόσον έχουν την έγκριση του καθηγουμένου τους, μπορούν να εκφράζονται μέσω Η/Υ, όπως θα μπορούσαν να συνομιλούν με τους επισκέπτες του μοναστηριού.
Το - αγιασμένο - ράσο είναι τιμή για έναν ιερέα να το φοράει, έτσι το βλέπω εγώ. Τώρα αν κάποιος το βλέπει αλλιώς, ο Μητροπολίτης του ας τον κρίνει.