Θα προτείνω να μπει ban και στους δυό σας! Ακούς εκεί γείτονες και να μην μιλιούνται ...NIKOSZ έγραψε:Ντροπη μας...![]()
Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
aposal ευχαριστώ πολυ ! δεν είχα δεί το post σου και δεν σε ευχαρίστησα κι εσένα
Νάσαι καλά, αντεύχομαι ! Οντως την χρειάζομαι κι εγώ την δύναμη και την ανάπαυση της ψυχής.
Ας δίνει ο Κύριος στον καθένα κατά την ψυχήν του, κατά τα έργα του και κατά την ταπεινή και συμφέρουσα στην ψυχή του επιθυμία.
Νάσαι καλά, αντεύχομαι ! Οντως την χρειάζομαι κι εγώ την δύναμη και την ανάπαυση της ψυχής.
Ας δίνει ο Κύριος στον καθένα κατά την ψυχήν του, κατά τα έργα του και κατά την ταπεινή και συμφέρουσα στην ψυχή του επιθυμία.
Δώη σοι Κύριος κατά την καρδίαν σου, και
πάσαν την βουλήν σου πληρώσαι.
πάσαν την βουλήν σου πληρώσαι.
Μηπως υπαρχει στους κανονες του φορουμ σημειο που να λεει οτιaposal έγραψε:Θα προτείνω να μπει ban και στους δυό σας! Ακούς εκεί γείτονες και να μην μιλιούνται ...NIKOSZ έγραψε:Ντροπη μας...![]()
![]()
![]()
αυτος που προτεινει ban για αλλους ban-αρεται ο ιδιος ;
Το νου σου Αποστολε...
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Τον Θεό να ευχαριστούμε και όχι τους ανθρώπους!Meliw έγραψε:aposal ευχαριστώ πολυ ! δεν είχα δεί το post σου και δεν σε ευχαρίστησα κι εσένα![]()
Λες; Να αρχίσω να ανησυχώ; Κι έρχεται Σαββατοκύριακο...NIKOSZ έγραψε:Μηπως υπαρχει στους κανονες του φορουμ σημειο που να λεει οτιaposal έγραψε:Θα προτείνω να μπει ban και στους δυό σας! Ακούς εκεί γείτονες και να μην μιλιούνται ...NIKOSZ έγραψε:Ντροπη μας...![]()
![]()
![]()
αυτος που προτεινει ban για αλλους ban-αρεται ο ιδιος ;![]()
![]()
Το νου σου Αποστολε...
Νίκο είσαι γερό πηρούνι, ή ποτήρι;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Ο καλος ο μυλος...ολα τ'αλεθει...

Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Θα φανεί σε 16 ημέρες!NIKOSZ έγραψε:Ο καλος ο μυλος...ολα τ'αλεθει...![]()
-
andreastsa
- Κορυφαίος Αποστολέας

Παιδιά κανείς από Λέσβο ή Δομιανά Φθιώτιδας?
-
angieholi
- Συντονιστής

Χριστός Ανέστη!
Με λενε Αγγελική και ειμαι 33 χρονων απο Αθηνα.
Παρακολουθουσα εδω και πολυ καιρο το φορουμ σας ως απλος επισκεπτης αλλα αποφασισα να γινω ενεργο μελος για να μπορω να παιρνω μερος στις συζητησεις σας και να μπορω πλεον και εγω να τσακωνομαι μαζι σας.......
Φυσικα αστειευομαι!!!!
Μεσα απο τα πολλα θεματα που εχετε, διαβασα και εμαθα για πολλα πραγματα που με εκαναν να προβληματιστω, με εκαναν να γελασω, να δακρυσω, να χαρω αλλα προπαντων να αισθανθω... το Χριστο στη καρδια μου...
Καλως σας βρηκα λοιπον!
Με λενε Αγγελική και ειμαι 33 χρονων απο Αθηνα.
Παρακολουθουσα εδω και πολυ καιρο το φορουμ σας ως απλος επισκεπτης αλλα αποφασισα να γινω ενεργο μελος για να μπορω να παιρνω μερος στις συζητησεις σας και να μπορω πλεον και εγω να τσακωνομαι μαζι σας.......
Φυσικα αστειευομαι!!!!
Μεσα απο τα πολλα θεματα που εχετε, διαβασα και εμαθα για πολλα πραγματα που με εκαναν να προβληματιστω, με εκαναν να γελασω, να δακρυσω, να χαρω αλλα προπαντων να αισθανθω... το Χριστο στη καρδια μου...
Καλως σας βρηκα λοιπον!
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...