Συνάντηση στην Ι.Μονή Οσίου Δαυίδ Ευβοίας 13/06/2009
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: Συνάντηση στην Ι.Μονή Οσίου Δαυίδ Ευβοίας
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Συμφωνώ με τους προαλήσαντες! Είναι όμορφο να τρως κατσικάκι δίπλα στη θάλασσα!!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

aposal έγραψε:Συμφωνώ με τους προαλήσαντες! Είναι όμορφο να τρως κατσικάκι δίπλα στη θάλασσα!!
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Θα βαφτίσουμε το κατσικάκι συναγρίδα!!!

-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Παρακαλώ πολύ σεβαστείτε τα 47 μου έτη και μην μου γράφετε σε δυσνόητα ιερογλυφικά! όταν θέλετε να πείτε κάτι να μου το λέτε "ευθέως" και με λόγια, όχι με σκίτσα που προϋποθέτουν και μεγαλύτερο πνευματικό υπόβαθρο!eleimon έγραψε:aposal έγραψε:Συμφωνώ με τους προαλήσαντες! Είναι όμορφο να τρως κατσικάκι δίπλα στη θάλασσα!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ : Πριν από το κυρίως πιάτο των "θαλασσινών" (γουρουνόπουλο στη σούβλα, αρνάκι, κατσικάκι κλπ) επιθυμώ ΔΙΑΚΑΩΣ τυροκαυτερή! Κανόνισε καλέ μου Κώστα η ταβέρνα να διαθέτει τα απαραίτητα. Και να με συγχωρέσεις για τις γεροντικές μου παραξενιές! Εξ άλλου είμαι ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΣ με τον Ευβοιώτη Νίκο, που τυγχάνει και Διαχειριστής! Εκείνου όμως ο γιατρός του έκοψε τα "καυτερά" και τα λιπαρά, του κακομοίρη!
Αχ ρε Νίκο, πόσο χαίρομαι που θα σε (ξανα)δώ!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Έφτασεεεεε! μια τυροκαυτερη στο 4...

- iliasgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

yiorgos31 έγραψε:Θα βαφτίσουμε το κατσικάκι συναγρίδα!!!![]()
![]()
εξαλλου,ως γνωστον,το καλυτερο ψαρι ειναι το ψητο αρνι.......
ελεησον με ο Θεος
Τελικά το ραντεβού στις 10πμ του Σαββάτου για καφέ που είναι; Εκτός αν δε θέλετε άλλους στην παρέα σας 
- pepiixthis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Τα τηλέφωνα για Φερυ απο γλύφα ειναι 22380-61255 & 22380-61333
καλύτερα να πάρετε 4-5 μερες πιο νωρίς και αν κλεισουμε ομαδικά οπως είπε και ο Νικος 10 μέρες , γιατί πάνε πολλά εκδρομικά, εγώ που θα πάω στης 23-24 Μαιου είναι ηδη κλεισμένα, κανονησε heart
καλύτερα να πάρετε 4-5 μερες πιο νωρίς και αν κλεισουμε ομαδικά οπως είπε και ο Νικος 10 μέρες , γιατί πάνε πολλά εκδρομικά, εγώ που θα πάω στης 23-24 Μαιου είναι ηδη κλεισμένα, κανονησε heart
«στενή η πύλη και τεθλιμμένη οδός η απάγουσα στην ζωήν»
Πέπη μου σκέπασες την ερώτηση. Μπας και δεν πρέπει να έρθω;
max1 έγραψε:Τελικά το ραντεβού στις 10πμ του Σαββάτου για καφέ που είναι; Εκτός αν δε θέλετε άλλους στην παρέα σας