max1 έγραψε:
Φτου να πάρει και σε είχα και σε μεγάλη εκτίμηση βρε Σμαρώ. !!!
Από τη Σκύλα στη Χάρυβδη πέσαμε
Μία είναι η ομάδα που έχει τα χρώματα της ελληνικής σημαίας, που έβγαλε έναν Χ''Παναγή, μία Πατουλίδου και τόσους άλλους.....
ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!
Να 'σαι καλά ρε Μάξιμε!
Μου θυμίζεις τον τελευταίο των Μοϊκανών!
Έλα εσύ στην Εύβοια και θα τα βρούμε! Αν σου αρέσουν και τα ψητά...
Θα είναι και πιο νόστιμα, μετά την ευλογία που θα πάρουμε από τον Άγιο!
(την ευλογία του να έχουμε, πάντοτε).
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
1.Κων/νος (heart). Η καρδιά (ψυχή) της εκδρομής.
2.Ελπίδα (eleimon).
3.Eυθέρπη (pepiixthis).
4.Βασιλική (vasilikirimp).
5.Σμαραγδή (smarti).
6.Νίκος (agiooros).
7.Ηλίας (ilasgr).
10.Απόστολος (aposal) με την Μαρία και πιθανόν και με την Νότα.
11.Ηλίας (digenis)
12.Χριστίνα
13.Στέφανος (φίλος και συνάδελφος του Απoστόλη)
14.Κων/να (ntinoula)
15.Ξένια (xenia)
16.Γιώργος (yiorgos31)
17.Ανδρέας (avvas)
19.Μάξιμος και οι συν αυτώ (τουλάχιστον 2άτομα;)
Ο φίλος μου ο Διονύσης θα έρθει;
Ο ΝΙΚΟSΖ;
Ο καπετάνιος (captainYannis) θα πλεύσει;
Ο Λάζαρος (lazarr) που έχουμε τόσα κοινά;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
aposal έγραψε:Εκκρεμεί η απάντηση του :
1. Λάζαρου (lazarr)
Αν η συνάντηση γίνει στο σβ/κο 13-14/6 ή και αργότερα, υπάρχει ισχυρότατο ενδεχόμενο να είμαι παρών
(μετά της συζύγου και των δυο εκ των τριών καμαριών μου) και θα το χαρώ πολύ
εχει κανονιστη και ο καφες,και το παρκιν.αν θελετε θαλασινα εχει δεν το σηζηταμε.
συναντηση στην υψηλη γεφυρα της χαλκιδας(που φανταζωμε ολοι ξερουν)οπιος δεν ξερει θα των παραλαβω εγω.ας μου στηλει πμ.
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
heart έγραψε:εχει κανονιστη και ο καφες,και το παρκιν.αν θελετε θαλασινα εχει δεν το σηζηταμε.
συναντηση στην υψηλη γεφυρα της χαλκιδας(που φανταζωμε ολοι ξερουν)οπιος δεν ξερει θα των παραλαβω εγω.ας μου στηλει πμ.
Καλα δε θα τα χαλασουμε τωρα στα θαλασσινα....για αλλο λογο γινεται η συναντηση το φαγητο ειναι το τελευταιο
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
ολα ενταξει? πειρε κανεις τηλ να κλησει στη μονη?
παρτε τηλ απο τωρα,θα εχει πολυ κοσμο πανο.
"Κάθε πρωΐ ο Θεός ευλογεί τον κόσμο με το ένα χέρι, άλλ' όταν ιδή κανέναν ταπεινό άνθρωπο, τον ευλογεί με τα δυο Του χέρια. εκείνος πού έχει μεγαλύτερη ταπείνωση, είναι ο μεγαλύτερος από όλους." παπά Τύχων
υπαρχει καπιος/ια που δεν γνωριζει πως να ερθει στην γεφυρα την υψηλη της
χαλκιδας? 10 η ωρα το σαββατο στην γεφυρα,εχει ενα μεγαλο χωρο πριν την γεφυρα ακριβος δεξια.θα
συναντηθουμε ολοι εκει πριν παμε για καφε. ολα ενταξει?ουτε απωριες?ωρεα....
βγαλτε μια κολλα χαρτι να γραψουμε τεστ..
heart έγραψε:υπαρχει καπιος/ια που δεν γνωριζει πως να ερθει στην γεφυρα την υψηλη της
χαλκιδας? 10 η ωρα το σαββατο στην γεφυρα,εχει ενα μεγαλο χωρο πριν την γεφυρα ακριβος δεξια.θα
Βρε όλοι άριστα θα πάρουμε!!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
heart έγραψε:υπαρχει καπιος/ια που δεν γνωριζει πως να ερθει στην γεφυρα την υψηλη της
Kosta kafe pou tha pioume exeis kata nou kapia kafeteria?
Kosta kafe pou tha pioume exeis kata nou kapia kafeteria?
εκει που ηπιαμε μαζι.εχει παρκιν απο κατο απο την παραλια