Συμπτώσεις ή ....

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

dora gian
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Συμπτώσεις ή ....

Δημοσίευση από dora gian »

Αγαπητα μελη, εδω και 2 μηνες εχω παθει τοσες πολλες ζημιες που εχω αρχισει να φοβαμαι ,με αποκορυφομα χθες το μεσημερι να μουσπασει ο εξωτερικος καθρεφτης του αυτοκινητου τα γιαλια να ερθουν στο προσωπο μου ,απο αλλον διερχομενο οδηγο....δεν θα εδινα σημασια αν..ηταν η μοναδικη φορα. Δηλ τον τελευταοι μηνα , μου εχουν χαλασει σχεδον ολες οι ηλεκτρικες συσκευες , ο καθρεπτης του συνογηγου τοιδιο μονο τοτε εφταιφα εγω , το κινητο μου τηλ 2 φορες εγινε 5 διαφορετικα κοματια και η λιστα συνεχιζετε φοβαναι τη θα μου συμβει αυριο. Ξερετε τη πρεπει να κανω απο εκκλησιαστικης αποψης για τις κακοτυχιες μου.Δεν ειμαι προληπτικη ουτε πιστευω στις δυσειδαιμονιες ,αλλα ολα αυτα ειναι too much.
fotios
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ Η ....

Δημοσίευση από fotios »

Αγαπητό μου μέλος Doragian,
μη δίνεις σημασία στις ζημιές! Αλλά να αυξήσεις την προσοχή σου και την προσευχή σου! Χρειάζεται και δική μας προσοχή σε όλες τις πράξεις μας, για να μη βάζουμε τον εαυτό μας οι ίδιοι σε πειρασμό. Τώρα αν κάποια γεγονότα είναι πειρασμικά όπως συμβαίνει σε πολλούς, περιφρόνησε αυτές τις καταστάσεις, περιφρόνησε τον πειρασμό. Κατάθεσέ τα στον πνευματικό και θα φύγουν! Δεν πειραζόμαστε ποτέ πάνω από τις δυνάμεις μας!
Εκτός και αν έχεις πολλές ακόμη ηλεκτρικές συσκευές!!!!! :wink:
dora gian
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dora gian »

ΝΑΙ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΠΑΙΞΕ ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ,ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΗΡΑ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΚΛΟΝΙΣΜΟΥ. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Προφανώς τον έχεις εκνευρίσει πολύ!
Λέγε "Δόξα τω Θεώ" μετά από κάθε πρόβλημα, για να τον σκάσεις και να φύγει! Και όπως είπε και ο Φώτης, συβουλέψου τον πνευματικό σου (σίγουρα πράγματα)!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
zafeiris
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ 'Η ....

Δημοσίευση από zafeiris »

να ευχέλαιο και ένας αγιασμός δεν θα ήταν κακό... :mrgreen: :mrgreen:
πέρα απο το χιουμοριστικό της κατάστασης δεν θα ήταν άσχημη ιδέα ένα ευχέλαιο
ο καιρός γαρ εγγυς
Άβαταρ μέλους
panos0
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panos0 »

Δεν ειναι απαραιτητο να συνδεονται τα περιστατικα με κατι υπερφυσικο η οτιδηποτε αλλο, μπορει αυτα τα γεγονοτα να ειναι αποτελεσμα φυσιολογικης φθορας, απροσεξιας ή....στατιστικης.
Μπορει πχ οι συσκευες σου να ειναι παλιες και να χαλασαν απο φυσιολογικη φθορα, η να ειναι κακης ποιοτητας (κινεζικες) :10, οι ηλεκτρικες και ειδικα οι ηλεκτρονικες συσκευες μπορουν να χαλασουν γρηγορα, ποσες φορες δεν εχουμε ακουσει για αντικειμενα που ειναι DOA*.
Επισεις στον δρομο εαν προσεξεις οι μισοι καθρεπτες των αυτοκινητων ειναι σπασμενοι, οποτε στατιστικα εχεις μεγαλη πιθανοτητα να την πατησεις και εσυ καποτε.
Λες οτι για τον αριστερο καθρεπτη φταις εσυ, ισως χτυπησες τον καθρεπτη σου σε εναν αλλον καθρεπτη συνηθως ετσι γινεται, και τωρα να εγινε το αντιθετο, πραγμα λογικο το οποιο δεν οφειλεται σε "παραξενη κακοτυχια".
Ισως εδω να εισαι και τυχερη στην ατυχια σου αφου μπορει να στον πληρωσουν ενω καποιος που θα δει τον καθρεπτη του να κρεμεται το πρωι που ξεκινα για δουλεια θα τον πληρωσει απο την τσεπη του...
Οσο για το κινητο και εμενα εγιναν 3 κινητα 5 κομματια αλλα μετα που τα ειχα πεταξει στον....τοιχο :mrgreen: :mrgreen: μηπως πχ σου επεσαν κατω απο απροσεξια?
Λες "το κινητο μου τηλ 2 φορες εγινε 5 διαφορετικα κοματια" αυτο θα ειναι παραξενο εαν εκραγηκε το κινητο σου μονο του, εγινε ετσι? Δεν νομιζω αφου ειμαι σιγουρος οτι θα το ανεφερες.
Εαν πχ το βαλω καπου απροσεκτα στο σιδερο του μπαλκονιου και αυτο πεσει απο τον 3ο οροφο κατω τοτε δεν μπορω να μιλησω για "παραξενη κακοτυχια" αλλα για φυσιολογικη απροσεξια.

*Dead On Arrival Μια συσκευη καινουργια η οποια ειναι χαλασμενη "απο το εργοστασιο".
Δημοσ.: 590
Δημοσ.: 591 " Έρχομαι και εγώ...."

I'll take lives and show all no mercy that night
Attack those not knowing my force
mixail
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από mixail »

dora gian έγραψε:Αγαπητα μελη, εδω και 2 μηνες εχω παθει τοσες πολλες ζημιες που εχω αρχισει να φοβαμαι ,με αποκορυφομα χθες το μεσημερι να μουσπασει ο εξωτερικος καθρεφτης του αυτοκινητου τα γιαλια να ερθουν στο προσωπο μου ,απο αλλον διερχομενο οδηγο....δεν θα εδινα σημασια αν..ηταν η μοναδικη φορα. Δηλ τον τελευταοι μηνα , μου εχουν χαλασει σχεδον ολες οι ηλεκτρικες συσκευες , ο καθρεπτης του συνογηγου τοιδιο μονο τοτε εφταιφα εγω , το κινητο μου τηλ 2 φορες εγινε 5 διαφορετικα κοματια και η λιστα συνεχιζετε φοβαναι τη θα μου συμβει αυριο. Ξερετε τη πρεπει να κανω απο εκκλησιαστικης αποψης για τις κακοτυχιες μου.Δεν ειμαι προληπτικη ουτε πιστευω στις δυσειδαιμονιες ,αλλα ολα αυτα ειναι too much.

file dora gian se katalavenw apolita kai 3erw pos niothis kai poso ekneuristiko eine na sou simvenoun sinexia ta pramata antitheta. To idio provlima eixa kai egw kai kairo se poli kaki morfi kai meta apo parotrinsi stenou ierea me parepempse se mia ekklisia tou agiou kyprianou opou mu diavasan mian euxi.
Opote apo oso gnwrizo tha itan kalo na girepsis mia eklissia tou agiou kiprianou o opoios apo ti gnwrizo prota itan magos. Megali i xari tou. Auta pou sou simvenoun den eine simptwsis kati to kako krivete pisw kai apo prosopiki mou empiria prosexe ekinuspu eine dipla sou kai eine zilofthones.

APELASON PASAN FARMAKEIAN TON FTHONERON KAI FTHOROPION ANTHROPWN

Signwmi gia tous agglikous xaraktires alla opos sas to 3anaeipa den exw ellinikus.
<div>ihsous xristos nika kai ola ta kaka skorpa</div><br />
lazarr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lazarr »

Στη ζωή τίποτα δεν είναι συμπτωματικό.Ο Θεός μας πετροβολά για να μας επιστήσει την προσοχή και μας ρίχνει "φάπες " για να μας παιδαγωγήσει.
Να σας πω ένα δικό μου.Πηγαίνω με το αυτοκίνητο αργά και τον 12(τότε) πρωτότοκο γιο μου συνοδηγό.Μου λέει κάποια στιγμή:Μπαμπά μόνο τόσο τρέχει ;¨οχι του λέω παιδί μου, δες-και πατάω το γκάζι- σε 10'' έπεσε πάνω στο αριστερό φτερό ένα παιδί που πετάχτηκε για να αποφύγει μια χιονόμπαλα από φίλο του. Το σοκ ήταν μεγάλο, αλλά ευτυχώς δεν χτύπησε ο μικρός σοβαρά, και εκεί έληξε όλο.εμένα όμως μούμεινε η "σφαλιάρα" και κάθε φορά που πάω να "ξεφύγω" στα στενά, τη θυμάμε.. :mrgreen:
Χριστός γαρ εγήγερται, ευφροσύνη αιώνιος...
Άβαταρ μέλους
panos0
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panos0 »

Να συμπληρωσω εδω οτι ο καθε πιστος δεν πρεπει να παρεξηγει τον Χριστιανισμο και να δινει λαθος νοημα σε αυτον ειδαλλως θα περιελθει σε διαφορες ασχημες καταστασεις, πλανης, θρησκοληψιας, δεισιδαιμονιας.
Η εκκλησια μας δεν εχει ουτε μαγικα φυλακτα ουτε μαγικες ακολουθιες, τετοια εχουν μονο οι διαφοροι απατεωνες ψευτοαγιοι και ολοι οι λοιποι τσαρλατανοι που κοιτανε να κονομησουν σε βαρος των συνανθρωπων μας.
Επισεις ειναι γνωστο οτι οι δεισιδαιμονιες και οι προληψεις οδηγουν σε παραλογισμους, ποσοι αραγε δεν εχουμε ακουσει ιστοριες αφελων που τους εξαπατησαν μεντιουμ, για αλλους που εψαχναν ιερεις να τους απαλλαξουν "απο τα μαγια που τους εκανε ο ταδε" ή ορισμενους που δεν βγαινουν απο το σπιτι την 13η του μηνος.
Δεν χρειαζεται να επεκταθω διοτι πιστευω οτι ολοι καταλαβαινουμε την επικινδυνοτητα τετοιων καταστασεων οι οποιες μας απομακρυνουν απο την ορθη πιστη δινουν το κακο παραδειγμα (και μας εξευτελιζουν κιολα)
Δημοσ.: 590
Δημοσ.: 591 " Έρχομαι και εγώ...."

I'll take lives and show all no mercy that night
Attack those not knowing my force
giorgospa
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από giorgospa »

Ε καλα ,κοιτάζω να δω και ποιος τα γράφει,άσε που το προηγουμενο δεν τοχα καταλάβει,αυτο πάντως πολυ ωραίο.
Συμφωνω, απολυτως με οσα γράφεις Πάνο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”