Συμπτώσεις ή ....
Συντονιστής: Συντονιστές
-
giorgospa
- Συστηματικός Αποστολέας

Re: ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ 'Η ....
Ευχαριστω ολους δεν πιστευω οτι χρειζω ευχης του Αγιου Κυπριανου ,αγιασμο σιγουρα, δηλ δεν μπορω να το διανοηθω .Αγαπητα πανο οι συκευες μου δεν ειναι κινεζικες
οποτε αποκλειετε αυτο και το τηλ εγινε 6 κομματια ακριβως σαν να εγινε εκρηξη δεν το πιστευα ,ουτε αυτο ειναι φτηνο. Ελπιζω να αλλαξει η κακοτυχια μου με προσευχη .

-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Η καλύτερη προστασία είναι η ειλικρινής εξομολόγηση και η Θεία μετάληψη, μετά από την έγκριση του πνευματικού μας. Μπροστά σ' αυτά ΔΕΝ αντέχει κανένα "μάτι" και καμία μαγεία!dora gian έγραψε:Ευχαριστω ολους δεν πιστευω οτι χρειζω ευχης του Αγιου Κυπριανου ,αγιασμο σιγουρα, δηλ δεν μπορω να το διανοηθω .Αγαπητα πανο οι συκευες μου δεν ειναι κινεζικες![]()
οποτε αποκλειετε αυτο και το τηλ εγινε 6 κομματια ακριβως σαν να εγινε εκρηξη δεν το πιστευα ,ουτε αυτο ειναι φτηνο. Ελπιζω να αλλαξει η κακοτυχια μου με προσευχη .
![]()
![]()
Για την ακρίβεια ο Θεός επιτρέπει να υποστούμε κάποιες ταλαιπωρίες. Δεν τις προκαλεί ο Ίδιος, αλλά η κακία που έχουμε μέσα μας! Ο Ίδιος τις ανέχεται γιατί έτσι :lazarr έγραψε:Στη ζωή τίποτα δεν είναι συμπτωματικό.Ο Θεός μας πετροβολά για να μας επιστήσει την προσοχή και μας ρίχνει "φάπες " για να μας παιδαγωγήσει.
α. Ξοφλάμε ανεξομολόγητες αμαρτίες.
β. Καταλαβαίνουμε ότι πορευόμαστε λάθος και προστρέχουμε σ' Αυτόν, με ταπείνωση.
γ. Αντιμετωπίζοντας σωστά αυτά τα προβλήματα (σύμφωνα με τις οδηγίες του πνευματικού μας) ανεβαίνουμε πνευματικά και με τις εμπειρίες μας αυτές μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιον άλλον αδελφό μας.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Δεν υπάρχει για τους Χριστιανούς τύχη ή ατυχία, επειδή στον κόσμο τίποτε δεν είναι τυχαίο και όλα γίνονται μόνο αν το θέλει ή το επιτρέψει ο Θεός, για το δικό μας καλό.dora gian έγραψε:Αγαπητα μελη, εδω και 2 μηνες εχω παθει τοσες πολλες ζημιες που εχω αρχισει να φοβαμαι ,με αποκορυφομα χθες το μεσημερι να μουσπασει ο εξωτερικος καθρεφτης του αυτοκινητου τα γιαλια να ερθουν στο προσωπο μου ,απο αλλον διερχομενο οδηγο....δεν θα εδινα σημασια αν..ηταν η μοναδικη φορα. Δηλ τον τελευταοι μηνα , μου εχουν χαλασει σχεδον ολες οι ηλεκτρικες συσκευες , ο καθρεπτης του συνογηγου τοιδιο μονο τοτε εφταιφα εγω , το κινητο μου τηλ 2 φορες εγινε 5 διαφορετικα κοματια και η λιστα συνεχιζετε φοβαναι τη θα μου συμβει αυριο. Ξερετε τη πρεπει να κανω απο εκκλησιαστικης αποψης για τις κακοτυχιες μου.Δεν ειμαι προληπτικη ουτε πιστευω στις δυσειδαιμονιες ,αλλα ολα αυτα ειναι too much.
Συμπτώσεις όμως υπάρχουν. Στατιστικά όλοι οι άνθρωποι παθαίνουν ατυχήματα. Η αύξηση των ατυχημάτων πέραν των συνηθισμένων ορίων μπορεί να είναι συμπτωματική ή μπορεί να προέρχεται από έλλειψη προσοχής, επειδή το μυαλό μας είναι απασχολημένο αλλού.
Αν φίλη μου δεν είσαι αφηρημένη, επειδή σου συμβαίνει κάτι έκτακτο, που σε απασχολεί, τότε μην ανησυχείς ...μπόρα είναι θα περάσει.
-
filtor
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Σχετικά με τις συσκευές του σπιτιού μήπως έχεις κάποιο πρόβλημα με την τάση; 
- pepiixthis
- Κορυφαίος Αποστολέας

αντιμετώπιζω και εγω το ιδιο προβλημα με τις κακοτυχίες .
Έπεσα πανω σε ενα ταξιτζη ,ευτυχως χωρις να παθει κανεις τιποτε. Δεν επιασα τιμονι για δυο μέρες.Σημερα "τσουγκρισαμε αυγα" με ενα αυτοκινητο ...Όλα ξαφνικά ,απο το τίποτε .
Μετα το Πάσχα επήλθε μια χαλαρωση στην προσευχή και ίσως για εμένα να ηταν ενα "σκουντημα"
Το ευχελαιο καλο θα ηταν ,το σκεφτομαι καιρό
Έπεσα πανω σε ενα ταξιτζη ,ευτυχως χωρις να παθει κανεις τιποτε. Δεν επιασα τιμονι για δυο μέρες.Σημερα "τσουγκρισαμε αυγα" με ενα αυτοκινητο ...Όλα ξαφνικά ,απο το τίποτε .
Μετα το Πάσχα επήλθε μια χαλαρωση στην προσευχή και ίσως για εμένα να ηταν ενα "σκουντημα"
Το ευχελαιο καλο θα ηταν ,το σκεφτομαι καιρό
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αποσπάσματα από το βιβλίο «ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ – Γέροντας ΠΑΪΣΙΟΣ ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ 1924-1994» του Νικόλαου Ζουρνατζόγλου, Επισμηναγού ε.α.
Μαρτυρία Αθανασίου Άκογλου, φωτογράφου, Σέρρες (σελ. 215) :
Για την ευχή του Ιησού μας έλεγε να συνηθίζουμε να την λέμε εσωτερικά, όσο είμαστε ξύπνιοι και οτιδήποτε και αν κάνουμε. Έτσι θα πηγαίνουν κατ’ ευχήν οι δουλειές μας. Όταν δεν μιλάμε με άλλους να λέμε την ευχή.
Σχετικά με αυτό (με την νοερά προσευχή) έλεγε ο Γέροντας ότι, επειδή δεν έχουμε πνευματικότητα και δεν προσευχόμαστε, θα έλθει καιρός που θα συγκρούονται τα αυτοκίνητα και θα τραυματίζονται οι άνθρωποι χωρίς να το θέλουν, χωρίς να το καταλαβαίνουν. Δεν θα μπορούν να το αποφύγουν.
Μαρτυρία Αθανασίου Άκογλου, φωτογράφου, Σέρρες (σελ. 215) :
Για την ευχή του Ιησού μας έλεγε να συνηθίζουμε να την λέμε εσωτερικά, όσο είμαστε ξύπνιοι και οτιδήποτε και αν κάνουμε. Έτσι θα πηγαίνουν κατ’ ευχήν οι δουλειές μας. Όταν δεν μιλάμε με άλλους να λέμε την ευχή.
Σχετικά με αυτό (με την νοερά προσευχή) έλεγε ο Γέροντας ότι, επειδή δεν έχουμε πνευματικότητα και δεν προσευχόμαστε, θα έλθει καιρός που θα συγκρούονται τα αυτοκίνητα και θα τραυματίζονται οι άνθρωποι χωρίς να το θέλουν, χωρίς να το καταλαβαίνουν. Δεν θα μπορούν να το αποφύγουν.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Εντάξει, αγρίεψε λίγο ο πειρασμός και κάτι τρέχει στα γύφτικα.
«Περιφρόνηση! περιφρόνηση! διδάσκουν οι Πατέρες.» έλεγε ο μοναχός στο Άγιον Όρος.
Και μόνο που το κάνατε θέμα και ασχολούμαστε όλοι με αυτό ταΐζετε τον πειρασμό.
Άφήστε τον πειρασμό να σπάει καθρέφτες και ότι άλλο θέλει
Εμείς έχουμε έργο μας να ενωθούμε με τον Χριστό δια της ευχής και της προσευχής.
Αυτό να κάνουμε και να μην ασχολούμαστε καθόλου με τον πειρασμό.
Και όσο ο πειρασμός αγριεύει τόσο εμείς θα κάνουμε περισσότερη προσευχή.
Θα βαρεθεί και «θα πάει στους χοίρους» που τον θέλουν.
Σύν Θεώ πάντα και τα πάντα.
«Περιφρόνηση! περιφρόνηση! διδάσκουν οι Πατέρες.» έλεγε ο μοναχός στο Άγιον Όρος.
Και μόνο που το κάνατε θέμα και ασχολούμαστε όλοι με αυτό ταΐζετε τον πειρασμό.
Άφήστε τον πειρασμό να σπάει καθρέφτες και ότι άλλο θέλει
Εμείς έχουμε έργο μας να ενωθούμε με τον Χριστό δια της ευχής και της προσευχής.
Αυτό να κάνουμε και να μην ασχολούμαστε καθόλου με τον πειρασμό.
Και όσο ο πειρασμός αγριεύει τόσο εμείς θα κάνουμε περισσότερη προσευχή.
Θα βαρεθεί και «θα πάει στους χοίρους» που τον θέλουν.
Σύν Θεώ πάντα και τα πάντα.
...«σύ ούν κακοπάθησον ως καλός στρατιώτης του Χριστού.»
Διαβάζω μόνον τις παραθέσεις που επιλέγω να διαβάσω και αγνοώ τις υπόλοιπες
Μην θεωρείς λοιπόν ως δεδομένο πως ότι γράφεις εσύ το διαβάζω και εγώ..
Κατ' αρχήν η περιέργεια είναι μέγα πάθος.yiorgos31 έγραψε:Μου εξηγεις πως γραφεις ενω δε φαινεσαι συνδεδεμενος??? το ετοιμαζεις απο πριν μπαινεις και βγαινεις? ετσι απο περιεργεια ειλικρινα. να ξερουμε κι υπολοιποι αν υπαρχει κολπο!!!
Το ενδιαφέρον όμως για γνώση είναι αρετή.
Αν ψάξεις τις ρυθμίσεις σου υπάρχει δυνατότητα τέτοια.
Αν και πράγματι - όπως σωστά έγραψες - πολλές φορές γράφω
κάτι ασύνδετος, μετά συνδέομαι > ποστάρω και αποσυνδέομαι.
Αν και όλα αυτά είναι offtopic.
...«σύ ούν κακοπάθησον ως καλός στρατιώτης του Χριστού.»
Διαβάζω μόνον τις παραθέσεις που επιλέγω να διαβάσω και αγνοώ τις υπόλοιπες
Μην θεωρείς λοιπόν ως δεδομένο πως ότι γράφεις εσύ το διαβάζω και εγώ..