Γέροντας Ευσέβιος Σιδηρόκαστρο Σερρών

Εδώ μπορείτε να συζητήσετε σχετικά με τους Αγιορείτες Πατέρες που έχετε επισκεφθεί στο Αγιον Όρος

Συντονιστής: Συντονιστές

balloo
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Γέροντας Ευσέβιος Σιδηρόκαστρο Σερρών

Δημοσίευση από balloo »

καλησπερα. θα ηθελα να σας ευχαριστησω γιατι καπου μεσα στη σελιδα διαβασα γιαυτον τον γεροντα πουχε μια μικρη αναφορα. ημουν σε δυσκολη κατασταση και ειχα αναγκη να τον βρω γιατι πιστευω μονο ενας τετοιος θα με βοηθουσε. πιστευω ειμαι υποχρεωμενη να δημοσιευσω το συμβαν αυτο οχι εγωιστικα αλλα επειδη πιστευω οτι οπως βοηθηθηκα εγω ετσι πρεπει κιαλλοι ανθρωποι να βοηθηθουν.
αυτοσ ο γεροντας καταρχας δε μενει αγιο ορος αλλα το βαλα σαυτο το θεμα επειδη δεν εβρισκα που αλλου ειναι σωστο να το βαλω.
Ο γεροντας αυτος εχει προορατικο χαρισμα 100% βασικα εχω γνωρισει πολλους διορατικους αλλα τελικα πολλοι απ αυτους δεν ειναι συγνωμη που θα το πω αλλα πολλεσ φορεσ εχω απογοητευτει απο κατι τετοιους τεσπα.λοιπον ακουστε. ξεκινησα απο β.ευβοια και μεσα μου σκεφτομουν οτι μονο ενας τετοιος μπορουσε να με βοηθησει. πηγα με λεωφορια αλλαξα ενα σωρο λεωφορια και δε φανταζομουν να χαλασω τοσα λεφτα .μετα εφτασα σιδηροκαστρο και δεν ειχα κα8ολου λεφτα. εντωμεταξυ δεν ηξερα που ακριβως θα βρω το γεροντα αυτο. ουτε που να απευθινθω να τηλεφωνισω το κινητο μου ειχε 1 ευρω περιπου μοναδεσ και ειχα λεφτα μονο για εισιτηρια να επιστρεψω στο μερος μου ουτε γοα ξενοδοχειο ουτε για τιποτα. αλλα πιστευα οτι ο γεροντας με εβλεπε και αυτος θα με καθοδηγουσε στο δρομο του. με τα χιλια ζορια βρηκα ενα παπα και μουπε να τηλεφωνισω με το κινητο σε κατι μοναστηρια να τον ψαξω και ειχα ενα ανχος γιατι δεν ειχα κα8ολου καρτα τρομαξα να μαθω τελικα που θα τον βρω.οταν πηγα περιττο να πω πρωτη φορα και αυτοσ φυσικα υποτιθετε δε με γνωριζε καν ηταν σα να με περιμενε.ξεχασα να σας πω κατιτελευταιο στοδρομο που πηγενα σκεφτηκα οτι δεν ηχα καθολου λεφτα να φαω κατι στην επιστροφη ουτε για ταξι ουτε για ξενοδοχειο ειχα ενα ανχοσ μη δε μου φτασουν και τα λεφτα στα κτελ τεικα δε ταχα υπολογιζει καλα.σκεφτηκα αμα ειναι αναγκη θα ζητησω απ αυτον να μου δανισει. μετα λεω ποπο γιφτισα 8α με περασει ο ανθρωπος τι τροπη δε θα πω τιποτα προτειμο να παω με τα ποδια παρα να ζητιανεπσω ειχα μια στεναχορια.
μολισ εφτασα που λετε μου λει.. καλω;ς την.ειχε ενα βλεμα εγγελικο.ελα λεει χαμογελουσε το προσοπο του ηταν σαν αγιου. μου λει ακου παιδι μου η κατασταση σου ειναι σοβαρη και τα προβληματα σου λινονται μονο απ εναν διορατικο(οποσ ειχα σκεφτει) αλλα εγω λει ειμαι ενασ σκουπιντενεκεσ(ταπεινωση) και μετα αφου μιλησαμε στο τελος δε τουπα τιποτα ουτε οτι δεν ειχα λεφτα ακουστε τι μουπε. λει επετρεψε μου να σου κανω τα εισιτιρια να γιρισισ σε παρακαλω. λεω πατερ εχω λεφτα ευχαριστω αλλα δε χρειαζομαι(οντοσ ειχα τα εισιτιρια μονον) και μετα με κοιταξε συμπονετικα και λει παιδι μου τι θα φασ στο δρομο (προειδε οτι δεν ειχα λεφτα για φαγητο!)) μετα παιδια λεω ψεματα .γεροντα εχω λεφτα. ντραπηκα να παρω απ αυτον τον φτωχουλη και γερο ντραπηκα πολυ. αλλα μετα παιδια ειχε ενα κουτι φρυγανιεσ ανοιγμενεσ και μουπε σε παρακαλω παρε αυτεσ για το δρομο(προειδε οτι δεν ειχα λεφτα να φαω στο δρομο και δε μουδεινε τυχαια τα λεφτα ταδε ολα!.μουπε κιαλα πραγματα και με συγκλονησε) μετα λει που εμαθεσ για μενα λεω στο ιντερνετ και μουταψαλε ενα χερι λει εγο ειμαι σκουπιδοντενεκεσ.
αυτα παιδια ελπιζω να βοηθισω καποιους ανθρωπους και δε τα λεω αυτα για να κλεγομαι εχω λεφτα φυσικα απλα ετυχε στο ταξιδι να μη παρω πολλα μαζι μου ηρ8αν ετσι τα πραγματα για να φανει το χαρισμα του αγιου αυτου ανθροπου και να βοηθηθω.αξιζει να τον επισκεφτητε μην αναφερετε ομως τι ειπα και μου τα ψαλει παλι!.
:-)
balloo
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

κιαφτο

Δημοσίευση από balloo »

και παρελειψα και κατι που πρεπει να το πω για μη νομιζετε οτι τυχαια μουδεινε λεφτα αυτοσ ο ανθρωπος .εγω στο δρομο σκεφτηκα ποπο γυφτισα καταντησα να του ζητησω λεφτα τι ντροπη.και πολισ πηγα ειπε κιαυτο που το παρελειψα. λει: μερικοι εχουν αναγκη να ζητησουν λεφτα αλλα νομιζουν οτι θα γινουν ζητιανοι και γυφτοι!
εμεινα κοκκαλο παιδια αυτος ο γεροντας ειναι αγιος.και οχι μονο αυτα μουπε κιαλα που δε μπορω να τα πω γιατι με αφορουν προσωπικα τεσπα.
:-)
Άβαταρ μέλους
onoufrios
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από onoufrios »

αγαπητη εν χριστω αδερφη.ειμαι απο σερρες και γνωριζω για τον γεροντα ευσεβιο.οντος βεβαιωνω και εγω αυτα που λες.ειναι απο τους πιο πνευματικους ανθρωπους που εχω γνωρισει.δοξα τω Θεω.

ειναι εν διαμαντι που μας χαρισε ο θεος.
Gafaranga
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από Gafaranga »

Μηπως γνωρίζετε εαν θα μπορούσε να επικοινωνήσει κανείς δια αλληλογραφίας με τον γέροντα και πως? στειλτε μου αν θέλετε και προσωπικό μήνυμα με πληροφορίες, είναι μεγάλη ανάγκη.

σας ευχαριστώ παρα πολύ
Ο Θεός μαζί σας
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Domna »

Κι εγώ ενδιαφέρομαι για επικοινωνία με τον γέροντα
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Άβαταρ μέλους
yiorgos31
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yiorgos31 »

Νομίζω ότι όλους μας ενδιαφέρει. Υπάρχει τρόπος επικοινωνίας εκτός από το να μεταβούμε στις Σέρρες?
filtor
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filtor »

Δοκιμάστε 23230-22987
PerlMaster
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από PerlMaster »

Είναι πλάνη στο χώρο της Ορθοδοξίας να ψάχνουμε για γέροντες που έχουν "χαρίσματα" . Ας αρκούμαστε σε ένα πνευματικό που έχει απλά αγάπη και όλα είναι εντάξει .
Όταν ψάχνουμε το χαρισματούχο κάνουμε το Χριστό πέρα , ψάχνοντας για τη γρήγορη και "μαγική λύση" παίρνουμε εκβιαστικά αυτό που ζητάμε και αυτό είναι όλο , γιατί τα χαρίσματα δεν είναι δικά μας , και δεν έχουμε "αγοράσει" τη λύση στο πρόβλημα μας .
Όταν υπομένουμε με ελπίδα όμως συμμετέχουμε και εμείς , και στο τέλος παίρνουμε περισσότερα από αυτά που θέλαμε .
Άβαταρ μέλους
ANTREAS
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ANTREAS »

δεν ειναι και κακο ομως να γνωριζουμε εναν τετοιο χαρισματικο ανθρωπο...το θεμα ειναι να εχουμε ταπεινωτητα κατα την επισκεψη μας και να μην περιμενουμε ντε και καλα να μας φανερωση το χαρισμα του..γιατι ουτως η αλλος θα το καταλαβει.
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re:

Δημοσίευση από Dimitris39 »

filtor έγραψε:Δοκιμάστε 23230-22987
Μπορει να περασε ενας χρονος αλλα εγω τωρα τα διαβασα :lol: Το τηλεφωνο αυτο εινε απο την Ιερα μονη της Αγιας Βαρβαρας στην θερμοπηγη Σιδηροκαστρου,αν οντως καπιος ενδιαφερετε για τον γερωντα μπορω να τον ενημερωσο σε λιγες ημερες ,εμαθα ειτανε βαρια αρρωστος,..και αν καπιος χρειαστη την βοηθεια μου για την μεταβαση του στον γεροντα ευχαριστως να κανω οτι μπορω Υ.Π.μενω Σιδηροκαστρο
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγιορείται Πατέρες”