Απαίτησε την αναδάσωση

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Σα δε ντρεπομαστε λογακι...

Εικόνα

http://indy.gr/newswire/ta-mat-3c7typan ... i-patision

Ευγε κυριε Κακλαμανη... :roll:
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ!...

http://trifylianews.blogspot.com/2009/0 ... _6873.html
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Εικόνα

Δεντροφύτευση στον Ταΰγετο ... μία ακόμη την ερχόμενη Κυριακή

Ακόμη χίλια δέντρα φυτεύτηκαν την Κυριακή στις καμένες πλαγιές του Ταΰγετου , από τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο "Οι Φίλοι του Ταΰγετου" και λίγους εθελοντές καθώς οι καιρικές συνθήκες ήταν αρκετά άσχημες.
Παρόλα αυτά οι τολμηροί που αψήφισαν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες πρόσθεσαν 1000 ακόμη δέντρα στον Ταΰγετο στην τρίτη αυτή εξόρμηση που κάνει ο Σύλλογος. Τα δενδρύλλια που φυτεύτηκαν είναι πεύκης, καρυδιάς, φλαμουριάς και καστανιάς. Ενώ μπήκαν στις περιοχές της Πλατάνας - βρύση Αλάμαρα, Σκουρόλακα ,Αγιώργης, Πηγών.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι από τις μέχρι τώρα εξορμήσεις αναδάσωσης έχουν φυτευτεί.....
περίπου 5.200 διαφόρων ειδών.

Μια ακόμη μεγάλη εξόρμηση ετοιμάζεται για την ερχόμενη Κυριακή 15 Φεβρουαρίου όπου θα φυτευθούν φυτά μαύρης πεύκης, για να φυτέψουν όσο το δυνατό περισσότερα ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα σε όλους να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια και την Κυριακή να ανέβουν στο βουνό ώστε όλοι μαζί να ξανακάνουν τον Ταύγετο να πρασινίσει

http://kosmosnews.blogspot.com/2009/02/ ... st_10.html
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

Εικόνα

Ξύλο τη νύχτα στην Κυψέλη

Επίθεση αγνώστων στην ομάδα περιφρούρησης στο πάρκο Κύπρου και Πατησίων είχαμε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Αποτέλεσμα, τρεις τραυματίες ο ένας εκ των οποίων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και του έγιναν ράμματα στο κεφάλι.

Σε ανακοίνωσή της η Ανοιχτή Πόλη κάνει λόγο για "παρακρατικά κακοποιά στοιχεία" και για "φαινόμενα φασιστικού χαρακτήρα επιθέσεων εναντίων δημοκρατικών χώρων και συλλογικοτήτων που προσλαμβάνουν ανησυχητικές διαστάσεις με την κυβέρνηση και την Αστυνομία να μένουν απαθείς αν δεν ενθαρρύνουν και με την πολιτική τους τέτοιου τύπου ενέργειες".

http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=2001
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Απαίτησε την αναδάσωση

Δημοσίευση από NIKOSZ »

τι να πεις παλι ; Ο Θεος ας βαλει το χερι του...

Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

Οι άνθρωποι θα μείνουν πτωχοί, γιατί δεν θα έχουν αγάπη στα δέντρα.

Αυτά τα λόγια του αγίου Κοσμά του Αιτωλού (1714 - 1779) βρίσκουν εκπλήρωση στα χρόνια μας και σήμερα είναι πιο επίκαιρα από ποτέ.
Στο οπισθόφυλλο του σημερινού φύλλου της "ΦΩΝΗΣ ΚΥΡΙΟΥ" ο πατρο-Κοσμάς για μια ακόμα φορά μας μιλά με γλώσσα σύγχρονη. Ακούμε;

http://www.apostoliki-diakonia.gr/gr_ma ... 4_2009.PDF
Gewrgiosgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Gewrgiosgr »

Με την βοήθεια του Κυρίου να κανουμε αναδασωση στην ψυχη μας και τα δεντρα ας ειναι αρετες.την κτιση αδελφοι θα την ξανακτήσει ο Πλάστης πολυ ποιο ωραία απο οτι είναι τώρα στην ενδοξη ημέρα του Κυρίου Ιήσου.δεν σας ξεχασα αδελφια μου και θυμαμε την συναντηση που είχαμε στον Άγιο Διονύσιο...απλώς τα έχω παρατήσει όλα και είμαι ενας τεμπέλης αλκοολικός που μίαζει οπώς λέει στην Σοφία Σειράχ για τους τεμπέληδες με μια μπάλα απο κοπριά που όποιος την πίανει την πετάει μακρία.πήγα για μια βδομάδα με την βοήθεια του Θεού στο Άγιον ορος (καρούλια γρηγορίου)και αρχές Σεπτεμβρίου φεύγω για 4 μήνες αν θέλει και η Παναγία μας.σας περιμένω στην πανύγηρη της Αγίας Αναστασίας ειναι πολύ ωραια.Χαιρετισματα Κτιστος Απόστολος Σμαραγδή και στου λοιπούς αδελφούς και αδελφές.Χαίρετε εν Κυρίω παντοτε :)
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Gewrgiosgr έγραψε:Με την βοήθεια του Κυρίου να κανουμε αναδασωση στην ψυχη μας και τα δεντρα ας ειναι αρετες.την κτιση αδελφοι θα την ξανακτήσει ο Πλάστης πολυ ποιο ωραία απο οτι είναι τώρα στην ενδοξη ημέρα του Κυρίου Ιήσου.δεν σας ξεχασα αδελφια μου και θυμαμε την συναντηση που είχαμε στον Άγιο Διονύσιο...απλώς τα έχω παρατήσει όλα και είμαι ενας τεμπέλης αλκοολικός που μίαζει οπώς λέει στην Σοφία Σειράχ για τους τεμπέληδες με μια μπάλα απο κοπριά που όποιος την πίανει την πετάει μακρία.πήγα για μια βδομάδα με την βοήθεια του Θεού στο Άγιον ορος (καρούλια γρηγορίου)και αρχές Σεπτεμβρίου φεύγω για 4 μήνες αν θέλει και η Παναγία μας.σας περιμένω στην πανύγηρη της Αγίας Αναστασίας ειναι πολύ ωραια.Χαιρετισματα Κτιστος Απόστολος Σμαραγδή και στου λοιπούς αδελφούς και αδελφές.Χαίρετε εν Κυρίω παντοτε :)
Γεια σου Γιώργο :smile: :smile: σε ευχαριστούμε για τα χαιρετίσματα..και εύχομαι να είσαι καλά εκεί που βρίσκεσαι... :smile: :smile: :smile: που αν είσαι εκεί που γράφεις θα είσαι σίγουρα καλά!! :25 :25
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”