εκτρώσεις..
Συντονιστής: Συντονιστές
- nhfaliamethh
- Έμπειρος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
εκτρώσεις..
Χαίρετε!
μήπως γνωρίζει κάποιος τι ισχύει νομικά στην
Ελλάδα για τις εκτρώσεις?
μήπως γνωρίζει κάποιος τι ισχύει νομικά στην
Ελλάδα για τις εκτρώσεις?
Δεν ξέρω τι ισχύει με τους νόμους τών ανθρώπων.
Το αμάρτημα τών εκτρώσεων είναι φοβερό, και ο Αγιορείτης Γέροντας Παΐσιος είχε πεί ότι ο λαός θα βιώσει τις δυσάρεστες συνέπειες αυτού τού φοβερού αμαρτήματος.
Το αμάρτημα τών εκτρώσεων είναι φοβερό, και ο Αγιορείτης Γέροντας Παΐσιος είχε πεί ότι ο λαός θα βιώσει τις δυσάρεστες συνέπειες αυτού τού φοβερού αμαρτήματος.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
- nhfaliamethh
- Έμπειρος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
H σχετική νομοθεσία βρίσκεται εδώ http://www.unborn.gr/unborn1/unborn/ind ... 28,0,0,1,0
Γενικά θα βρείς πολύ υλικό σε αυτό το σιτε .
Γενικά θα βρείς πολύ υλικό σε αυτό το σιτε .
- nhfaliamethh
- Έμπειρος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Αν μια κοπέλα βιαστεί, μείνει έγκυος και δεν θέλει το παιδί, θα πρέπει να κρατήσει;Iosif έγραψε:Δεν ξέρω τι ισχύει με τους νόμους τών ανθρώπων.
ΜΕΓΑ ερώτημα που δεν έχει βρει, ακόμα απάντηση.
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το άγιον. Τριάς αγία, δόξα σοι.
Την πάσαν ελπίδα μου εις σε ανατίθημι, μήτηρ του Θεού, φύλαξον με
Υπάρχει κάποιος Αγιος (δεν θυμάμαι το όνομα του) ο οποίος ήταν τέκνο πορνείας . Οι άνθρωποι αμαρτάνουν αλλά εφόσον ο Θεός δώσει την ψυχήν για να γεννηθεί δεν πρέπει να προχωρούν σε έκτρωση, είναι απόφαση Θεού .ix8ys έγραψε: Αν μια κοπέλα βιαστεί, μείνει έγκυος και δεν θέλει το παιδί, θα πρέπει να κρατήσει;
ΜΕΓΑ ερώτημα που δεν έχει βρει, ακόμα απάντηση.
Φίλε vfilip, δεν μιλάω για πορνεία αλλά για βιασμό. Στην πορνεία ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του. Στον βιασμό όμως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.vfilip έγραψε:Υπάρχει κάποιος Αγιος (δεν θυμάμαι το όνομα του) ο οποίος ήταν τέκνο πορνείας
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το άγιον. Τριάς αγία, δόξα σοι.
χμμμ...δηλαδή το έμβρυο που είναι αποτέλεσμα βιασμού δεν είναι άνθρωπος ή εν δυνάμει άγιοςix8ys έγραψε:Φίλε vfilip, δεν μιλάω για πορνεία αλλά για βιασμό. Στην πορνεία ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του. Στον βιασμό όμως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.vfilip έγραψε:Υπάρχει κάποιος Αγιος (δεν θυμάμαι το όνομα του) ο οποίος ήταν τέκνο πορνείας
-
DOMINIQUE
- Έμπειρος Αποστολέας

[quote="nhfaliamethh"]σίγουρα φίλε iosif είναι μια αμαρτία μεγάλη..
δεν διαφωνώ!
το τραγικό είναι οταν καποιους δεν τους σταματάει η αγαπη
του Θεου η ο φόβος του Θεού
και πρεπει να παρουσιασουμε τους ανθρώπινους νόμους![/quo
Καλημέρα σε όλους.Το τραγικότερο είναι τα θρύψαλα ψυχής που μένουν στα χέρια σου από αυτήν την ιστορία και η αίσθηση της ολοένας μεγαλύτερης απομάκρυνσης σου από το Θεό.Κανένας νόμος δεν είναι ικανός να σου περιγράψει τον πόνο ψυχής και την απέχθεια που νιώθεις για τον ίδιο σου τον εαυτό.[/b]
δεν διαφωνώ!
το τραγικό είναι οταν καποιους δεν τους σταματάει η αγαπη
του Θεου η ο φόβος του Θεού
και πρεπει να παρουσιασουμε τους ανθρώπινους νόμους![/quo
Καλημέρα σε όλους.Το τραγικότερο είναι τα θρύψαλα ψυχής που μένουν στα χέρια σου από αυτήν την ιστορία και η αίσθηση της ολοένας μεγαλύτερης απομάκρυνσης σου από το Θεό.Κανένας νόμος δεν είναι ικανός να σου περιγράψει τον πόνο ψυχής και την απέχθεια που νιώθεις για τον ίδιο σου τον εαυτό.[/b]
Ολους τους θησαυρούς της γης εάν έχεις και δεν έχεις Θεό στην καρδιά σου,δεν έχεις τίποτα...