Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010
Συντονιστής: Συντονιστές
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010
Καλώς όρισες Νίκο στην παρέα της προσκυνηματικής εκδρομής μας.
Σου παραθέτω το ακριβές πρόγραμμα που έχει ως τώρα διαμορφωθεί από τις ως τώρα εισηγήσεις αρκετών αδελφών. Δεν έχει ιδιαίτερες πεζοπορικές διαδρομές, παρά μόνο από Καρυές για Ιβήρων και την τελευταία ημέρα για όποιον πάει από Χιλιανδάρι για Κωνσταμονίτου.
15/5: Συνάντηση στην Ουρανούπολη και διανυκτέρευση.
16/5: Είσοδος στο Ορος. Διανυκτέρευση είτε Δοχειαρίου, είτε Ξενοφώντος, είτε και στις δύο. (Καραβάκι)
17/5: Προσκύνημα στην Αγίου Παντελεήμονος και διανυκτέρευση Διονυσίου. (Καραβάκι)
18/5: Καρυές - Πρωτάτο. Διανυκτέρευση είτε Σκήτη Αγίου Ανδρέου, είτε Κουτλουμουσίου, είτε και στα δύο. (Καραβάκι και λεωφορείο).
19/5 Ανανέωση διαμονητηρίων για όσους συνεχίσουν.:Επίσκεψη στην Παναγούδα και διανυκτέρευση Ιβήρων. (Πεζοπορία).
20/5: Διανυκτέρευση Μ. Λαύρας. (Ταξί).
21/5: Διανυκτέρευση στο Βατοπαίδι. (Ταχύπλοο).
22/5: Επίσκεψη Εσφιγμένου και διανυκτέρευση είτε στο Χιλιανδάρι, είτε στην Κωνσταμονίτου, είτε και στις δύο. (Ταχύπλοο για Εσφιγμένου, πεζοπορία εύκολη ως Χιλιανδάρι ή για όσους θέλουν,κουραστική ως Κωνσταμονίτου)
29/5: Αναχώρηση.
Εχω ήδη στείλει κάποια φαξ, βάσει του αρχικού προσχεδίου του προγράμματος.
Να δούμε τις απαντήσεις πρώτα και μετά συζητάμε, για τα πάντα και για τις προτάσεις του Νίκου επί στερεάς βάσεως.
Οπου γίνουμε δεκτοί ως πολυμελές φόρουμ, να πάμε.
Και εν συνεχεία προσαρμόζουμε το πρόγραμμα αναλόγως.
Εχουμε πολύ καιρό μπροστά μας.
Σου παραθέτω το ακριβές πρόγραμμα που έχει ως τώρα διαμορφωθεί από τις ως τώρα εισηγήσεις αρκετών αδελφών. Δεν έχει ιδιαίτερες πεζοπορικές διαδρομές, παρά μόνο από Καρυές για Ιβήρων και την τελευταία ημέρα για όποιον πάει από Χιλιανδάρι για Κωνσταμονίτου.
15/5: Συνάντηση στην Ουρανούπολη και διανυκτέρευση.
16/5: Είσοδος στο Ορος. Διανυκτέρευση είτε Δοχειαρίου, είτε Ξενοφώντος, είτε και στις δύο. (Καραβάκι)
17/5: Προσκύνημα στην Αγίου Παντελεήμονος και διανυκτέρευση Διονυσίου. (Καραβάκι)
18/5: Καρυές - Πρωτάτο. Διανυκτέρευση είτε Σκήτη Αγίου Ανδρέου, είτε Κουτλουμουσίου, είτε και στα δύο. (Καραβάκι και λεωφορείο).
19/5 Ανανέωση διαμονητηρίων για όσους συνεχίσουν.:Επίσκεψη στην Παναγούδα και διανυκτέρευση Ιβήρων. (Πεζοπορία).
20/5: Διανυκτέρευση Μ. Λαύρας. (Ταξί).
21/5: Διανυκτέρευση στο Βατοπαίδι. (Ταχύπλοο).
22/5: Επίσκεψη Εσφιγμένου και διανυκτέρευση είτε στο Χιλιανδάρι, είτε στην Κωνσταμονίτου, είτε και στις δύο. (Ταχύπλοο για Εσφιγμένου, πεζοπορία εύκολη ως Χιλιανδάρι ή για όσους θέλουν,κουραστική ως Κωνσταμονίτου)
29/5: Αναχώρηση.
Εχω ήδη στείλει κάποια φαξ, βάσει του αρχικού προσχεδίου του προγράμματος.
Να δούμε τις απαντήσεις πρώτα και μετά συζητάμε, για τα πάντα και για τις προτάσεις του Νίκου επί στερεάς βάσεως.
Οπου γίνουμε δεκτοί ως πολυμελές φόρουμ, να πάμε.
Και εν συνεχεία προσαρμόζουμε το πρόγραμμα αναλόγως.
Εχουμε πολύ καιρό μπροστά μας.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Νίκο κάνω χιούμορ. Ας πατήσουμε τον ευλογημένο τόπο και ας έχουμε ταπεινή διάθεση, ώστε να ωφεληθούμε. Τα άλλα είναι λεπτομέρειες.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Το εγχείρημα γίνεται δυσκολότερο αλλά θα είναι και μοναδικό.filotas έγραψε:....
Επίσης προτείνω για διάστημα 7 ημερών το πολύ 3 μετακινήσεις, προκειμένου να υπάρχει χρόνος για την συμμετοχή στις Ακολουθίες και για τη γνωριμία με τους Γέροντες (Η επίσκεψη στο Άγιο Όρος είναι προσκύνημα κι όχι τουρισμός)........
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Γεια σας .
Η ημερομηνια ειναι 22-5-2010,ή εχει τροποποιηθει;
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ανδρέα, προτιμήθηκε από τους περισσότερους αδελφούς, να πάμε μια βδομάδα νωρίτερα, για να μην πέσουμε πάνω στην πολυκοσμία του 3ημέρου της Πεντηκοστής.Andreasmas έγραψε:Γεια σας .
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αχ βρε Παναγιωτη,
Λογω δουλειας μου ειναι πολυ πολυ δυσκολο.Ποσο το θελω ομως......
Θα κανω ομως τα αδυνατα δυνατα να ερθω.Ελπιζω να παρω αδεια,δυσκολο βεβαια αλλα...
Ποσο χρονο στο ελαχιστο πρεπει να σας απαντησω και για να κλεισω για διαμονητηριο;
Λογω δουλειας μου ειναι πολυ πολυ δυσκολο.Ποσο το θελω ομως......
Θα κανω ομως τα αδυνατα δυνατα να ερθω.Ελπιζω να παρω αδεια,δυσκολο βεβαια αλλα...
Ποσο χρονο στο ελαχιστο πρεπει να σας απαντησω και για να κλεισω για διαμονητηριο;
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Andreasmas έγραψε:Αχ βρε Παναγιωτη,
Λογω δουλειας μου ειναι πολυ πολυ δυσκολο.Ποσο το θελω ομως......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα κανω ομως τα αδυνατα δυνατα να ερθω.Ελπιζω να παρω αδεια,δυσκολο βεβαια αλλα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλέ μου αδελφέ Ανδρέα, σε συμπεριλαμβάνω στην παρέα μας και μακάρι με την βοήθεια του Θεού να τα καταφέρεις.
Τα στοιχεία σου στείλε τα σε μένα όποτε θες, με π.μ. Θα κάνω εγώ τις κρατήσεις, έτσι κι'αλλιώς για όλους τους αδελφούς.
1.Νίκος agiooros 43
7 ημέρες
2.Απόστολος aposal 47
7 ημέρες
3.Πέτρος petrosathonas 40
7 ημέρες
4.Ζαφείρης zafeiris 31
5 ημέρες
5.Παναγιώτης panagiotisspy 43
7 ημέρες
6.Δημήτρης Dimitris39 40
7 ημέρες
7.Μιχάλης ravniotis 29
2 ημέρες
8.Φώτης kausokalivia 24
7 ημέρες
9.Γιάννης keliotis 59
7 ημέρες
10.Νικηφόρος Nikiforos 60
7 ημέρες
11.Βασίλης vasilisalt 38
7 ημέρες
12.Κωνσταντίνος AngelsGR 33
7 ημέρες
13.Χρήστος eortologio_gr 51
3 ημέρες
14.Στέφανος (φίλος Απόστολου) 35
7 ημέρες
15.Οδυσσέας ULYSSES 59
7 ημέρες
16. Χρήστος (φίλος Νικηφόρου) 50
7 ημέρες
17.Νίκος filotas
7 ημέρες
18.Ανδρέας Andreasmas
Με πράσινο χρώμα τα ονόματα όσων έχουν δηλώσει στοιχεία ταυτότητας κλπ.
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σε ευχαριστω, αδελφε μου Παναγιωτη.
Σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ

Τα λεμε σε λιγο.
Σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ
Τα λεμε σε λιγο.
- AngelsGR
- Έμπειρος Αποστολέας

δεν ξερω τι λετε και οι υπολοιποι αλλα αυτο που λεει ο φιλτατος Filotas εμενα μου φαινεται σωστο. Επισης, μιας και ημαστε μεγαλη παρεα ισως να ειναι ευκολοτερο να βολευτουμε ολοι μαζι σε 3 μεγαλα μοναστηρια.filotas έγραψε: Επίσης προτείνω για διάστημα 7 ημερών το πολύ 3 μετακινήσεις, προκειμένου να υπάρχει χρόνος για την συμμετοχή στις Ακολουθίες και για τη γνωριμία με τους Γέροντες.
και αν τα ματια σου δεν κλαινε, εχουν τροπο και το λενε...
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

1.Νίκος agiooros 43
7 ημέρες
2.Απόστολος aposal 47
7 ημέρες
7 ημέρες
4.Ζαφείρης zafeiris 31
5 ημέρες
7 ημέρες
6.Δημήτρης Dimitris39 40
7 ημέρες
7.Μιχάλης ravniotis 29
2 ημέρες
8.Φώτης kausokalivia 24
7 ημέρες
9.Γιάννης keliotis 59
7 ημέρες
7 ημέρες
11.Βασίλης vasilisalt 38
7 ημέρες
7 ημέρες
3 ημέρες
7 ημέρες
15.Οδυσσέας ULYSSES 59
7 ημέρες
7 ημέρες
17.Νίκος filotas
7 ημέρες
18.Ανδρέας Andreasmas
? ημέρες
19.Δημήτρης dimitrisgr 39
? ημέρες
Καλημέρα σε όλους!
Φτάσαμε αισίως τους 19!
Κωνσταντίνε επειδή έχω ήδη στείλει κάποια φαξ, βάσει του παλαιότερου σχεδιασμού, πρέπει να δούμε τι θα μας απαντήσουν.
Εάν κάποια μονή μας κάνει την τιμή να μας δεχτεί ως φόρουμ, θα ήταν αγενές να το παραβλέψουμε.
Προς το παρόν, δεν θα στείλω άλλα φαξ, αλλά να δούμε τις απαντήσεις στα ως τώρα σταλθέντα και αναλόγως συζητάμε τις ενδεχόμενες αλλαγές του σχεδιασμού.
Δόξα Τω Θεώ!!!
7 ημέρες
2.Απόστολος aposal 47
7 ημέρες
7 ημέρες
4.Ζαφείρης zafeiris 31
5 ημέρες
7 ημέρες
6.Δημήτρης Dimitris39 40
7 ημέρες
7.Μιχάλης ravniotis 29
2 ημέρες
8.Φώτης kausokalivia 24
7 ημέρες
9.Γιάννης keliotis 59
7 ημέρες
7 ημέρες
11.Βασίλης vasilisalt 38
7 ημέρες
7 ημέρες
3 ημέρες
7 ημέρες
15.Οδυσσέας ULYSSES 59
7 ημέρες
7 ημέρες
17.Νίκος filotas
7 ημέρες
18.Ανδρέας Andreasmas
? ημέρες
19.Δημήτρης dimitrisgr 39
? ημέρες
Καλημέρα σε όλους!
Φτάσαμε αισίως τους 19!
Κωνσταντίνε επειδή έχω ήδη στείλει κάποια φαξ, βάσει του παλαιότερου σχεδιασμού, πρέπει να δούμε τι θα μας απαντήσουν.
Εάν κάποια μονή μας κάνει την τιμή να μας δεχτεί ως φόρουμ, θα ήταν αγενές να το παραβλέψουμε.
Προς το παρόν, δεν θα στείλω άλλα φαξ, αλλά να δούμε τις απαντήσεις στα ως τώρα σταλθέντα και αναλόγως συζητάμε τις ενδεχόμενες αλλαγές του σχεδιασμού.
Δόξα Τω Θεώ!!!