Απόστολε, ο Φώτης ο οποίος έχει πάει πολλές φορές στα Καυσοκαλύβια, είπε πως δεν υπάρχει ούτε τάφος, ούτε τα λείψανα του γέροντα, διότι 3 χρόνια μετά τον θάνατό του έγινε ανακομιδή των λειψάνων. Το περίεργο είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκονται.aposal έγραψε:Τελικά, αφού δεν υπάρχει ο τάφος του μακαριστού Γέροντα Πορφυρίου, δεν θα προσκυνήσουμε κάποια λείψανά του;
Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010
Συντονιστής: Συντονιστές
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αν αδελφέ μας Φώτη "Καυσοκαλυβίτη" πας στα Καυσοκαλύβια, μπορείς σε παρακαλώ πολύ, να ρωτήσεις πού βρίσκονται τα λείψανα του μακαριστού Γέροντα και αν θα μπορέσουμε να τα προσκυνήσουμε;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- kausokalivia
- Συστηματικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Απόστολε εγώ στο λέω αδελφέ αν κάνει πρόγραμμα ο Δημήτρης εγώ θα ακολουθήσω αυτό το πρόγραμμα και δεν με νοιάζει αν θα το ακολουθήσω μόνο εγώ και ο Δημήτρης. Το σίγουρο είναι ότι θα με πάει στους γνωστούς του στην φιλοθέου και στα καυσοκαλίβια. Ε Δημήτρη;;; Συγνώμη Παναγιώτη που πρόδωσα το πρόγραμμα σου.
Απόστολε το μόνο που θυμίζει γέροντα Πορφύριο στα καυσοκαλίβια είναι το κελλί που κατοικούσε ο γέροντας με το κρεβατάκι του. Το δωμάτιο του το έχουν αφήσει όπως ήταν πριν κοιμηθεί ο γέροντας και το ρολόι στον τοίχο είναι σταματημένο στην ώρα που κοιμήθηκε ο γέροντας. Έκανα την αγρυπνία του Αγίου Γεωργίου εκεί το 2006 και αυτά που σας λέω είναι σίγουρα
Άσε τώρα που θα πάω να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι νεότερο. Πάντως μέχρι τώρα αυτό σύμβαινε. Κάποια Πνευματικά του τέκνα έκαναν την ανακομιδή και έκρυψαν τα λείψανα καθώς ήταν επυθημία του γέροντα. Τώρα τη να σας πω και εγώ αυτά άκουσα. Ίσως κάποτε εμφανιστούν τα λείψανα. ΕΛΠΙΖΩ
Απόστολε το μόνο που θυμίζει γέροντα Πορφύριο στα καυσοκαλίβια είναι το κελλί που κατοικούσε ο γέροντας με το κρεβατάκι του. Το δωμάτιο του το έχουν αφήσει όπως ήταν πριν κοιμηθεί ο γέροντας και το ρολόι στον τοίχο είναι σταματημένο στην ώρα που κοιμήθηκε ο γέροντας. Έκανα την αγρυπνία του Αγίου Γεωργίου εκεί το 2006 και αυτά που σας λέω είναι σίγουρα
Άσε τώρα που θα πάω να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι νεότερο. Πάντως μέχρι τώρα αυτό σύμβαινε. Κάποια Πνευματικά του τέκνα έκαναν την ανακομιδή και έκρυψαν τα λείψανα καθώς ήταν επυθημία του γέροντα. Τώρα τη να σας πω και εγώ αυτά άκουσα. Ίσως κάποτε εμφανιστούν τα λείψανα. ΕΛΠΙΖΩ
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μια μερα με την θεληση του θεου θα γινει και αυτο
εφοσον οι Χριστιανοι το επηθυμουνε να ειστε σιγουροι...
Τωρα για το αλλο το θεμα σκεφτομαι ειλικρινα να κανω δικο μου προγραμα να εχει ο Παναγιωτης ανταγωνισμο
Φιλοθεου
Καυσοκαλυβια
Αγιου Παυλου
Νεα Σκητη
Αναλαμβανω εγω
Τωρα για το αλλο το θεμα σκεφτομαι ειλικρινα να κανω δικο μου προγραμα να εχει ο Παναγιωτης ανταγωνισμο
Φιλοθεου
Καυσοκαλυβια
Αγιου Παυλου
Νεα Σκητη
Αναλαμβανω εγω
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Κατ'αρχήν το πρόγραμμα ΔΕΝ το έφτιαξα εγώ.Dimitris39 έγραψε:Μια μερα με την θεληση του θεου θα γινει και αυτο
Τωρα για το αλλο το θεμα σκεφτομαι ειλικρινα να κανω δικο μου προγραμα να εχει ο Παναγιωτης ανταγωνισμο![]()
Φιλοθεου
Καυσοκαλυβια
Αγιου Παυλου
Νεα Σκητη
Αναλαμβανω εγω
Ο βασικός κορμός του σχεδιάστηκε από τον Πέτρο, και στη συνέχεια ολοκληρώθηκε, βάσει των προτιμήσεων που κατατέθηκαν, από όσους αδελφούς είχαν ιδέες.
Αν πραγματικά θέλετε να ακολουθήσετε άλλο πρόγραμμα (γιατί είσαστε και χιουμορίστες και δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος αν το εννοείτε
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- kausokalivia

- Επικοινωνία:
Εγώ είμαι μέσα το πρόβλημα είναι ότι με την σειρά που τα έγραψες δεν βγένει πρόγραμμαDimitris39 έγραψε:Μια μερα με την θεληση του θεου θα γινει και αυτο
Τωρα για το αλλο το θεμα σκεφτομαι ειλικρινα να κανω δικο μου προγραμα να εχει ο Παναγιωτης ανταγωνισμο![]()
Φιλοθεου
Καυσοκαλυβια
Αγιου Παυλου
Νεα Σκητη
Αναλαμβανω εγω
Αδέλφια ο καιρός την Κυριακή που ανεβαίνω δεν μου φαίνεται καλός. Λέει για 6:00 μποφόρ νοτιοδυτικούς η ώρα 8 το πρωί και για 5 μποφόρ νοτιοδυτικούς η ώρα 14:00 το μεσημέρι. Τη λέτε θα υπάρχει καράβι;;;
- kausokalivia

- Επικοινωνία:
Εγώ είμαι μέσα το πρόβλημα είναι ότι με την σειρά που τα έγραψες δεν βγένει πρόγραμμαDimitris39 έγραψε:Μια μερα με την θεληση του θεου θα γινει και αυτο
Φιλοθεου
Καυσοκαλυβια
Αγιου Παυλου
Νεα Σκητη
Αναλαμβανω εγω
Αδέλφια ο καιρός την Κυριακή που ανεβαίνω δεν μου φαίνεται καλός. Λέει για 6:00 μποφόρ νοτιοδυτικούς η ώρα 8 το πρωί και για 5 μποφόρ νοτιοδυτικούς η ώρα 14:00 το μεσημέρι. Τη λέτε θα υπάρχει καράβι;;;
- kausokalivia

- Επικοινωνία:
Παναγιώτη πλάκα κάνουμε αδελφέ γιατί ο αδελφός Δημήτριος Άγιος μπορεί να είναι αλλά κατατοπιστικός ………………………..

- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ο ΝΔ άνεμος είναι άσχημος για την περιοχή. Νομίζω όμως ότι με 5-6 μπωφόρ δεν θα έχεις πρόβλημα.
Θα σε κατατοπίσω κι'εγώ Φώτη μην ανησυχείς!
Ο Δημήτρης εξάλλου μόνο στη Νέα Σκήτη έχει πάει!!

Θα σε κατατοπίσω κι'εγώ Φώτη μην ανησυχείς!
Ο Δημήτρης εξάλλου μόνο στη Νέα Σκήτη έχει πάει!!
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Και Αγιου Παυλουpanagiotisspy έγραψε:Ο ΝΔ άνεμος είναι άσχημος για την περιοχή. Νομίζω όμως ότι με 5-6 μπωφόρ δεν θα έχεις πρόβλημα.
Θα σε κατατοπίσω κι'εγώ Φώτη μην ανησυχείς!![]()
Ο Δημήτρης εξάλλου μόνο στη Νέα Σκήτη έχει πάει!!![]()
![]()
χαιρετισματα στον π.Νικοδημο
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ