Teri έγραψε:Να προσφέρουμε καφεδάκι;;aposal έγραψε: Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα είμαι στη Θεσσαλονίκη.
μονο καφεδακι η και εκμεκ καταιφι στο Χατζη?
Αποστολε στην POLIS θα εισαι?θα ειμαι κι εγω
Συντονιστής: Συντονιστές

Teri έγραψε:Να προσφέρουμε καφεδάκι;;aposal έγραψε: Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα είμαι στη Θεσσαλονίκη.

Ήμαρτον!panagiotisspy έγραψε:Επ, τι έχουμε εδώ?![]()
Μαζική παραβίαση του αβάτου, από γυναίκες!!!!!![]()
![]()
O tempora o mores!!!!!![]()

Ναι ρε παλίκαρε! Θα επικοινωνήσουμε μέσω κινητών! Έχουμε περίπτερο στην POLIS.iliasgr έγραψε:Teri έγραψε:Να προσφέρουμε καφεδάκι;;aposal έγραψε: Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα είμαι στη Θεσσαλονίκη.
μονο καφεδακι η και εκμεκ καταιφι στο Χατζη?
Αποστολε στην POLIS θα εισαι?θα ειμαι κι εγω

ΩΧ ΘΑ ΣΚΑΨΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ;;;;;;;;;;;;;panagiotisspy έγραψε:
Αυτό το χώμα στη φωτογραφία, το είχα σκάψει μια φορά παλιότερα. Κοντά στο τείχος.
Και αυτές οι κομψές και ανακαινισμένες σήμερα προεξοχές από πάνω, οι πρόβολοι, ήταν κάτι σχεδόν σαπισμένες τάβλες, έτοιμες να πέσουν στο κεφάλι μου.
Και μέσα στο μοναστήρι, καλοκαίρι καιρό, δεν υπήρχαν επισκέπτες καθόλου, παρά μόνο δύο άτομα.
Πολλά επομένως άλλαξαν από τότε.
Στην ουσία όμως δεν άλλαξε τίποτα.
Το μόνο που άλλαξε είναι η ποσότητα της εισαγόμενης αμαρτίας στο Ορος, από εμάς τους απ'έξω.
Αλλά το Περιβόλι της Παναγίας μας, αντέχει και θα αντέχει εις τους αιώνες.

Αγαπημένε μου Πέτρο, μαζί σου και όπου να είναι!!!!!!!petrosathonas έγραψε:Βασίλη δεν το γλυτώνουμε.
Εκτός κι αν προτιμάς μαγειρίο![]()
![]()

Έλεγα του Παναγιώτη πως τα λόγια σου Πέτρο είναι πάντα το απόλυτο ψυχογράφημά σου.petrosathonas έγραψε:Οικονόμος στα μοναστήρια του Άθωνα είναι η Παναγία.
Επομένως όταν βοηθάμε κι εμείς μία φορά σε κάποιο διακόνημα είναι σαν να ανταποκρινόμαστε στο θέλημά της.
Γι' αυτό είναι πολύ μεγάλη ευλογία η συμμετοχή μας σ' αυτό.