Ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον
Συντονιστής: Συντονιστές
ΣΤΕΡΝΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΗ.....
«Θα με σκοτώσει ο καρκίνος. Με τιμωρεί ο Θεός» φέρεται να υποστήριζε, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει για ποιό λόγο θεωρεί ότι τιμωρείται. http://www.madata.gr/index.php/epikairo ... 38301.html
Re: Ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον
Εχω αποχωρήσει από το φόρουμ ή αν μη τι άλλο δεν θέλω να γράφω πια
Απλά σήμερα διάβασα κάτι και θεώρησα καλό να το γράψω εδώ για να ταρακουνηθούμε όλοι διότι θυμήθηκα τις παλιές συζητήσεις σχετίκα με τον Michael Jackson
Σας παραθέτω ακριβώς αυτό που διάβασα ώστε να να μάθουμε άλλη φορά να μην βιαζόμαστε να κατακρίνουμε έναν άνθρωπο μόνο και μόνο από της όποιες δημόσιες φήμες
"ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΠ
Ο Evan Chandler ειναι ο άνθρωπος εκείνος που πριν 15 περίπου χρόνια είχε, με τη βοήθεια του πατέρα του, κατηγορήσει τον Michael Jakcson για κακοποίηση. Μια υπόθεση που κυριολεκτικά κατέστρεψε τον μεγάλο τραγουδιστή. Η υπόθεση τότε "έκλεισε" με τον Jackson να πληρώνει 22 εκατομμύριο δολάρια στην οικογένεια του. Ο πατέρας πριν λίγες μέρες αυτοκτόνησε και όπως λέει ο Jermaine Jackson το έκανε απο τις τύψεις του. Ο Evan που τώρα ειναι 29 ετών πάντως επικοινώνησε με την οικογένεια του τραγουδιστή και τους διαβεβαίωσε πως ποτέ δεν είχε πέσει θύμα κακοποίησης"
http://troktiko.blogspot.com/2009/11/michael.html
Απλά σήμερα διάβασα κάτι και θεώρησα καλό να το γράψω εδώ για να ταρακουνηθούμε όλοι διότι θυμήθηκα τις παλιές συζητήσεις σχετίκα με τον Michael Jackson
Σας παραθέτω ακριβώς αυτό που διάβασα ώστε να να μάθουμε άλλη φορά να μην βιαζόμαστε να κατακρίνουμε έναν άνθρωπο μόνο και μόνο από της όποιες δημόσιες φήμες
Ο Evan Chandler ειναι ο άνθρωπος εκείνος που πριν 15 περίπου χρόνια είχε, με τη βοήθεια του πατέρα του, κατηγορήσει τον Michael Jakcson για κακοποίηση. Μια υπόθεση που κυριολεκτικά κατέστρεψε τον μεγάλο τραγουδιστή. Η υπόθεση τότε "έκλεισε" με τον Jackson να πληρώνει 22 εκατομμύριο δολάρια στην οικογένεια του. Ο πατέρας πριν λίγες μέρες αυτοκτόνησε και όπως λέει ο Jermaine Jackson το έκανε απο τις τύψεις του. Ο Evan που τώρα ειναι 29 ετών πάντως επικοινώνησε με την οικογένεια του τραγουδιστή και τους διαβεβαίωσε πως ποτέ δεν είχε πέσει θύμα κακοποίησης"
Καλή Σαρακοστή
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

γεια σου lovethink....νασε καλα σε οτι και αν κανεις.
αυριο ευχομε μαι καλη μερα ναχεις.
αυριο ευχομε μαι καλη μερα ναχεις.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αδερφέ lovethink νομίζω ήρθε η ώρα της απόλυτης επιστροφής. Μας έχει λείψει ο λόγος σου και γενικότερα η παρουσία σου στο φόρουμlovethink έγραψε:Εχω αποχωρήσει από το φόρουμ ή αν μη τι άλλο δεν θέλω να γράφω πια
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Να κάνεις ό,τι σου λέει η καρδιά σου αδελφέ Μάνο.
Προσωπικά πιστεύω, πως θάρθει καιρός να γυρίσεις.
Ευχαριστούμε για την επισήμανση για τον Μάικλ Τζάκσον.
Να σου πω επίσης (και αυτό θεώρησέ το - γιατί όχι - μια μικρή καταξίωση της ως τώρα παρουσίας σου στο φόρουμ), ότι από ένα παλιό θέμα που είχες βάλει, για τον Πατέρα Αντώνιο και τα παιδάκια τα οποία βοηθά, ξεκίνησε μια προσπάθεια (αφού το θέμα σου "ξεθάφτηκε από το μπαούλο του παρελθόντος"), έμπρακτης οικονομικής στήριξης προς τον πατέρα Αντώνη, για τις μέρες των Χριστουγέννων.
Με όλα αυτά αποδεικνύεται ότι κανένας αδελφός δεν μας "περισσεύει".
Να είσαι πάντα καλά καλέ μου αδελφέ.
ΥΓ
Αυτό που έχεις γράψει, "Εχω αποχωρήσει από την παρέα του φόρουμ εφόσον είμαι άνθρωπος που δεν θα εμπιστευόσασταν" δεν ισχύει για πολλούς από εμάς. Εγώ σε εμπιστεύομαι, όπως και πολλοί άλλοι. Επομένως διόρθωσέ το, λέγοντας πχ " εφόσον είμαι κάποιος που μερικοί από εσάς δεν εμπιστεύονται"
Προσωπικά πιστεύω, πως θάρθει καιρός να γυρίσεις.
Ευχαριστούμε για την επισήμανση για τον Μάικλ Τζάκσον.
Να σου πω επίσης (και αυτό θεώρησέ το - γιατί όχι - μια μικρή καταξίωση της ως τώρα παρουσίας σου στο φόρουμ), ότι από ένα παλιό θέμα που είχες βάλει, για τον Πατέρα Αντώνιο και τα παιδάκια τα οποία βοηθά, ξεκίνησε μια προσπάθεια (αφού το θέμα σου "ξεθάφτηκε από το μπαούλο του παρελθόντος"), έμπρακτης οικονομικής στήριξης προς τον πατέρα Αντώνη, για τις μέρες των Χριστουγέννων.
Με όλα αυτά αποδεικνύεται ότι κανένας αδελφός δεν μας "περισσεύει".
Να είσαι πάντα καλά καλέ μου αδελφέ.
ΥΓ
Αυτό που έχεις γράψει, "Εχω αποχωρήσει από την παρέα του φόρουμ εφόσον είμαι άνθρωπος που δεν θα εμπιστευόσασταν" δεν ισχύει για πολλούς από εμάς. Εγώ σε εμπιστεύομαι, όπως και πολλοί άλλοι. Επομένως διόρθωσέ το, λέγοντας πχ " εφόσον είμαι κάποιος που μερικοί από εσάς δεν εμπιστεύονται"
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

Να ομολογίσο και εγώ ένα δραμα μου αδερφε που αγαπας την σκεψην...δεν ειμαι αξιος αλλα δεχον ενα δωρο
((ουτε εγώ εμιστευωμαί τον εαυτό μου αλλα δεν μπορώ να τον αποχωριστώ.))
να κανεις αδερφε μου οτι θελείς εισαι ελευθερος......πολυ ελευθερός.
εγω παραμένω ανοητος που δεν σε καταλαβα.....απλα δωσε μου χρονο...
νασε ευλογημένος.
((ουτε εγώ εμιστευωμαί τον εαυτό μου αλλα δεν μπορώ να τον αποχωριστώ.))
να κανεις αδερφε μου οτι θελείς εισαι ελευθερος......πολυ ελευθερός.
εγω παραμένω ανοητος που δεν σε καταλαβα.....απλα δωσε μου χρονο...
νασε ευλογημένος.
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

το καταλαβαίνο οτι δεν θελεις να γράφεις ...εμενα ποιος θα με ταρακουνάει;;;;
με ποιον θα διαφωνω;;;
πως θα διορθοθω;;;;
υπαρχη και το αλλό οτι με το που φευγης ...... εχεις την ευχη μου και έχει ο καλος Θεος.....
αν πραγματικα χρειαζετε και επιβαλετε να φυγης.....με οφελεισες με ταρακουνησες..
με προβληματισες.....και φευγης εχοντας ..την ευχη την ευλογια μας και την αδερφικη αγαπη μας...θα ειμαστε εδω...παντα εδω
για καθε συνανθρωπο μας.........και για ολους όσους διαφωνουν...ακόμα περισοτερο για οσους μας ευεγερτουν.....
αδερφε μου 5 λεπτα σιωπης και
εισαι δικαιωμενος απολυτα απο εμενα.
με ποιον θα διαφωνω;;;
πως θα διορθοθω;;;;
υπαρχη και το αλλό οτι με το που φευγης ...... εχεις την ευχη μου και έχει ο καλος Θεος.....
αν πραγματικα χρειαζετε και επιβαλετε να φυγης.....με οφελεισες με ταρακουνησες..
με προβληματισες.....και φευγης εχοντας ..την ευχη την ευλογια μας και την αδερφικη αγαπη μας...θα ειμαστε εδω...παντα εδω
για καθε συνανθρωπο μας.........και για ολους όσους διαφωνουν...ακόμα περισοτερο για οσους μας ευεγερτουν.....
αδερφε μου 5 λεπτα σιωπης και
εισαι δικαιωμενος απολυτα απο εμενα.
Αγαπητέ Μάνο, τέτοιες παρουσίες σαν τη δική σου είναι σημαντικές και μας έχουν λείψει οι οξυδερκείς παρατηρήσεις σου..Ελπίζω να ανακαλέσεις την απόφασή σου..lovethink έγραψε:Εχω αποχωρήσει από το φόρουμ ή αν μη τι άλλο δεν θέλω να γράφω πια
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ένα σκίτσο που προκαλεί σοκ περιλαμβάνεται στην έκθεση του ιατροδικαστή για τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον, καθώς φανερώνει το φοβερό τίμημα που είχε για το σώμα του η κατάχρηση φαρμάκων. Εις βάρος του γιατρού του δρος Κόνραντ Μάρεϊ απαγγέλθηκε επισήμως κατηγορία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας...
Σημάδια από ενέσεις στον λαιμό, στα μπράτσα και τα πόδια, αποδείξεις εθισμού του τραγουδιστή, περιγράφονται λεπτομερώς στην ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατό του. Αποκαλύπτεται ακόμη ότι τα «λιγοστά» μαλλιά του Τζάκσον «συνδέονταν με περούκα». Στο μπροστινό μέρος του κρανίου του, στο σημείο όπου φυτρώνουν τα μαλλιά, είχε γίνει τατουάζ με σκούρο μελάνι για να μη φαίνεται η φαλάκρα πάνω από το μέτωπό του.
Τατουάζ είχε κάνει επίσης στα φρύδια και στις άκρες των βλεφάρων. «Στην περιοχή των χειλιών υπάρχει ένα ροζ τατουάζ», αναφέρεται, ακόμη, στην έκθεση. Στο σώμα του Τζάκσον υπήρχαν 13 σημάδια από ενέσεις και 38 σημάδια συνολικά.
Η 51σελίδων έκθεση δόθηκε στη δημοσιότητα μετά την εμφάνιση, τη Δευτέρα, ενώπιον δικαστηρίου του Λος Άντζελες του προσωπικού γιατρού του Τζάκσον, δρος Κόνραντ Μάρεϊ, εις βάρος του οποίου απαγγέλθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Οι ιατροδικαστές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ιατρική φροντίδα που είχε ο τραγουδιστής στις τελευταίες ώρες της ζωής του δεν ανταποκρινόταν στις αποδεκτές ιατρικές προδιαγραφές.
tanea
Πηγη
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ