Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
- aggelosmin
- Βασικός Αποστολέας

Re: Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Αγαπητοι μου φιλοι γεια σας,
Ειμαι ο Αγγελος και ειμαι αξιωματικος στο Λιμενικο Σωμα. Δηλωνω ενθουσιασμενος που εγινα μελος αυτου του εκπληκτικου φορουμ και ελπιζω να μπορεσω να συμβαλλω και εγω στην διανομη σκεψεων και προσωπικων μου εμπειριων σχετικα με την συμβολη του Παναγαθου Θεού μας και της Παναγίας μας στην καθημερινη μας ζωη.
Απο μικρο παιδακι ειχα ψηγματα πιστεως και καθε ημερα δοξαζω την Παναγία μας που με φέρνει ολο και πιο κοντα της με προσευχή και αγάπη.Ειδικα απο την πρωτη ημερα που επισκεφθηκα το περιβολι Της εφερε το θαυμα στη ζωη μου..
Ανυπομονω να βοηθησω και να με βοηθησετε με τις πολυτιμες γνωσεις και εμπειριες σας ουτως ωστε να γινουμε καλυτεροι και πιο ταπεινοι ανθρωποι κερδιζοντας μια θεση στην Βασιλεια του Θεού μας..
Ο Θεός μαζί μας...
Ειμαι ο Αγγελος και ειμαι αξιωματικος στο Λιμενικο Σωμα. Δηλωνω ενθουσιασμενος που εγινα μελος αυτου του εκπληκτικου φορουμ και ελπιζω να μπορεσω να συμβαλλω και εγω στην διανομη σκεψεων και προσωπικων μου εμπειριων σχετικα με την συμβολη του Παναγαθου Θεού μας και της Παναγίας μας στην καθημερινη μας ζωη.
Απο μικρο παιδακι ειχα ψηγματα πιστεως και καθε ημερα δοξαζω την Παναγία μας που με φέρνει ολο και πιο κοντα της με προσευχή και αγάπη.Ειδικα απο την πρωτη ημερα που επισκεφθηκα το περιβολι Της εφερε το θαυμα στη ζωη μου..
Ανυπομονω να βοηθησω και να με βοηθησετε με τις πολυτιμες γνωσεις και εμπειριες σας ουτως ωστε να γινουμε καλυτεροι και πιο ταπεινοι ανθρωποι κερδιζοντας μια θεση στην Βασιλεια του Θεού μας..
Ο Θεός μαζί μας...
Αν προσθεσεις την αγαπη ολα ωφελουν,αν την αφαιρεσεις τιποτα δεν ωφελει.Η αγαπη ειναι πληρωμα νομου.(Ιερος Αυγουστινος)
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σε καλωσορίζω αδελφέ Αγγελε, προσυπογράφοντας τα όμορφα λόγια σου.aggelosmin έγραψε:Ανυπομονω να βοηθησω και να με βοηθησετε με τις πολυτιμες γνωσεις και εμπειριες σας ουτως ωστε να γινουμε καλυτεροι και πιο ταπεινοι ανθρωποι κερδιζοντας μια θεση στην Βασιλεια του Θεού μας..
Ο Θεός μαζί μας...
Σου εύχομαι να βρεις ωφέλεια σε αυτόν τον ιστοχώρο.
Καλή διαμονή και καλές συζητήσεις να έχουμε!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σε καλωσορίζω και εγώ με τη σειρά μου Άγγελε, και σου εύχομαι να βρεις αυτό που πραγματικά αγαπάς .
Όλοι μας επιζητούμε αυτό που πολύ σωστά επισημαίνεις ,τη Βασιλεία των Ουρανών.
Όσο για τον Παναγιώτη που προηγουμένως σου απάντησε ,δύσκολα θ`απαλλαγείς.Μαγνήτης είναι η αγάπη του και μας τραβά κοντά του.
Αφού να φανταστείς Άγγελε βάζω μέσον για να γίνω υποτακτικός του

Όλοι μας επιζητούμε αυτό που πολύ σωστά επισημαίνεις ,τη Βασιλεία των Ουρανών.
Όσο για τον Παναγιώτη που προηγουμένως σου απάντησε ,δύσκολα θ`απαλλαγείς.Μαγνήτης είναι η αγάπη του και μας τραβά κοντά του.
Αφού να φανταστείς Άγγελε βάζω μέσον για να γίνω υποτακτικός του
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς ήρθες Άγγελε στην παρέα μας! Με την βοήθεια όλων των μελών, προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε, ακόμη περισσότερο, τον παρόντα ιστοχώρο.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
angieholi
- Συντονιστής

Γι αυτο εχουμε προτεινει ομαδικα τη διαγραφη του μελους Aposal, μπας και βαλουμε ποτε αρχη!!! (για την αναβαθμιση)aposal έγραψε:Με την βοήθεια όλων των μελών, προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε, ακόμη περισσότερο, τον παρόντα ιστοχώρο.
Προφανώς όμως κρυβονται άλλα συμφέροντα και ο Agionoros μας αγνοει.......
(ποιος ξερει ποσα παιρνει.......
Να καλοσωρίσω και εγω με τη σειρα μου, όλους όσους έχουν έρθει τους τελευταιους μήνες, για να ειμαι μέσα!!!!
Μπορεί το πνευματικό μας επίπεδο να μην υψηλο (μιλαω μονο για μενα!
Να'στε όλοι καλα...
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εγώ αντλώ τη δύναμή μου απο το λαό, δεν έχω κάνω με τζάκια και λοιπές κλίκες...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Να κατέβεις υποψήφιος
Αγγελική τα χρονια που λειτουργεί το site έχω γίνει πολυ πλούσιος
-
angieholi
- Συντονιστής

agiooros έγραψε:Να κατέβεις υποψήφιος![]()
Ναι... ναι... καταλαβαινω τωρα πως συντηρειται αυτος ο ιστοχωρος......
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 62 ΕΤΩΝ ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ 26 ΚΑΙ 23 ΕΤΩΝ ΒΡΗΚΑ ΤΟ SITE ΤΥΧΑΙΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΕΝΕΡΓΑ ΣΝΑ ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΡΘΡΑ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΟΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Γεια σου αδελφέ Απόστολε.ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 62 ΕΤΩΝ ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ 26 ΚΑΙ 23 ΕΤΩΝ ΒΡΗΚΑ ΤΟ SITE ΤΥΧΑΙΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΕΝΕΡΓΑ ΣΝΑ ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΡΘΡΑ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΟΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ
Το ό,τι δεν γράφεις συχνά, δεν έχει σημασία.
Συμμετοχή είναι και η απλή παρουσία, ακόμα και η ανάγνωση και μόνο.
Ολοι μας είμαστε ισότιμοι, σε αυτόν τον όμορφο δικτυακό χώρο, ο καθένας με τον μικρό ή λίγο μεγαλύτερο ρόλο του.
Αν θυμάμαι καλά, καπου τώρα κοντά πηγαίνεις στο Ορος, καλό προσκύνημα να έχεις.
Να είσαι πάντα καλά.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.