Για τα παιδάκια του πατέρα Αντώνη!!!!!!!!!
Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Για τα παιδάκια του πατέρα Αντώνη!!!!!!!!!
Ασε το ποσον εσυ Φωτη
και πανε στο topic μολις γυρισα απο το Αγιον Ορος
και διηγησου μας πως περασες
και πανε στο topic μολις γυρισα απο το Αγιον Ορος
και διηγησου μας πως περασες
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- kausokalivia
- Συστηματικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Η επιθυμία σου ακούστηκε σαν εντολή στα αυτιά μου αδελφέ

- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αγαπητοί αδελφοί, η συμμετοχή στην προσπάθεια για τα παιδάκια του πατρός Αντωνίου, έκλεισε.
Παρακαλούμε όσοι διαβάζουν να ενημερώσουν να μην, τοποθετηθούν άλλα χρήματα, από εδώ και στο εξής, γιατί θα έχουμε πρόβλημα στο κλείσιμο του λογαριασμού.
Όσοι δεν πρόλαβαν να μην στεναχωριούνται, αρκεί η διάθεση, και σε μια επόμενη εξόρμηση (οι ανάγκες των συνανθρώπων μας, είναι ατελείωτες), θα συμμετέχουν.
Λοιπόν,
Υπήρξαν 48 συμμετοχές και το ποσό είναι πολύ αξιόλογο! Λεπτομέρειες από αύριο..
Ευχαριστούμε πολύ, όλους σας, ο Χριστός και η Παναγιά μας, να σας ανταμείψει για την αγάπη σας. Αμήν!
Παρακαλούμε όσοι διαβάζουν να ενημερώσουν να μην, τοποθετηθούν άλλα χρήματα, από εδώ και στο εξής, γιατί θα έχουμε πρόβλημα στο κλείσιμο του λογαριασμού.
Όσοι δεν πρόλαβαν να μην στεναχωριούνται, αρκεί η διάθεση, και σε μια επόμενη εξόρμηση (οι ανάγκες των συνανθρώπων μας, είναι ατελείωτες), θα συμμετέχουν.
Λοιπόν,
Υπήρξαν 48 συμμετοχές και το ποσό είναι πολύ αξιόλογο! Λεπτομέρειες από αύριο..
Ευχαριστούμε πολύ, όλους σας, ο Χριστός και η Παναγιά μας, να σας ανταμείψει για την αγάπη σας. Αμήν!
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Κατερίνα γίνεται να αλλάξει καπως το κείμενο και να συμπληρωθεί , οτι και άλλα μέλη εκτός φορουμ συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια? Εχουμε 8 συμμετοχες εκτός φόρουμ. Η προαπάθεια είναι από όλους μέλη του φόρουμ και μη συμμετέχοντες στο φόρουμ.. !! Μπορείς να το κοιτάξεις λίγο?Teri έγραψε:aposal έγραψε:Την θεωρώ σαν μια καλή ευχή για όλους και νομίζω ότι τη χρειάζονται περισσότερο οι κληρικοί, γιατί δίνουν μεγαλύτερο αγώνα απ' ότι εμείς.
Θα κάνω υπακοή, όμως.
Πατέρα Αντώνιε σας χαιρετούμε εν Κυρίω.
Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που προσπαθεί να ζήσει Χριστιανικά και συχνάζει σ’ έναν ιστοχώρο που ονομάζεται «ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ» και είναι ερασιτεχνικό αφιέρωμα στο Περιβόλι της Παναγίας.(http://www.agiooros.net)
Μάθαμε για το δύσκολο αλλά τόσο θεάρεστο έργο που υλοποιείτε και προθυμοποιηθήκαμε να σας βοηθήσουμε, έστω και σε ελάχιστο βαθμό.
Η βοήθειά μας είναι τόσο υλική όσο και πνευματική. Την πρώτη ήρθαμε να σας την καταθέσουμε, με μορφή επιταγής. Την δεύτερη, με τη μορφή προσευχής, την καταθέτουμε απ’ ευθείας στον Κύριο (το κατά δύναμιν).
Ευχόμαστε:
ο Θεός να σας χαρίζει πάντοτε υπομονή και δύναμη,
χρόνια πολλά και αρεστά στον Κύριό μας για σας και τα παιδιά που φιλοξενείτε, και
καλά Χριστούγεννα για όλο τον κόσμο.
Δόξα σοι ο Θεός, ένεκεν πάντων!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πατέρα Αντώνιε σας χαιρετούμε εν Κυρίω.
Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που προσπαθεί να ζήσει Χριστιανικά και συχνάζει σ’ έναν ιστοχώρο που ονομάζεται «ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ» και είναι ερασιτεχνικό αφιέρωμα στο Περιβόλι της Παναγίας.(http://www.agiooros.net)
Μάθαμε για το δύσκολο αλλά τόσο θεάρεστο έργο που υλοποιείτε και προθυμοποιηθήκαμε να σας βοηθήσουμε, έστω και σε ελάχιστο βαθμό.
Η βοήθειά μας είναι τόσο υλική όσο και πνευματική. Την πρώτη ήρθαμε να σας την καταθέσουμε, με μορφή επιταγής. Την δεύτερη, με τη μορφή προσευχής, την καταθέτουμε απ’ ευθείας στον Κύριο (το κατά δύναμιν).
Στην προσφορά μας συνέβαλλαν και άλλοι συνάνθρωποί μας, εκτός του ιστοχώρου μας και τους ευχαριστούμε θερμά!
Ευχόμαστε:
χρόνια πολλά και αρεστά στον Κύριό μας για σας και τα παιδιά που φιλοξενείτε, και
Πώς είναι τώρα;
Στην προσφορά μας συνέβαλλαν και άλλοι συνάνθρωποί μας, εκτός του ιστοχώρου μας και τους ευχαριστούμε θερμά!
Ευχόμαστε:
Πώς είναι τώρα;
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Να είσαι πάντα καλά Κατερίνα
Ευχαριστούμε πάρα, πάρα πολύ!!!

- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αδελφοι, ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω, οτι το ποσο που μαζευτηκε απο την καταθεση της αγαπης σας, ειναι 2.830€ (και κατι ψιλα..)
Διολου ευκαταφρονητο για τους καιρους που ζουμε, και απο μια προσπαθεια που ξεκινησε απο το τιποτα, και μιλαμε για 48 συμμετοχες.
Ας ευχηθουμε και εις ανωτερα στο μελλον.
Την προσεχη Πεμπτη 17 Δεκ, εχουμε συναντηση με τον π.Αντωνιο, οσοι μπορειτε να ερθετε, ειναι στις 4.00μμ, για να παραδωσουμε την επιταγη, να παρουμε την ευχη του, και να τον συγχαρουμε απο κοντα για το θεαρεστο εργο του, και να δουμε και τα παιδακια, καθως και τις εγκαταστασεις τους.
Συγχαρητηρια σε ολους, προσφεροντες και εμπλεκομενους, και πανω απο ολα στον Lovethink, που ανεδειξε το θεμα, και οφειλει να παρουσιαστει, η ακομα καλυτερα να ερθει στην συναντηση, και στον Νικο τον Διαχειριστη μας, για το πρωτο και καλυτερο φορουμ σε ολο το ταλαιπωρο διαδικτυο, ο Θεος να ανταμειβει τον κοπο και την αγαπη τους, προς τον πλησιον.
Αυτα προς το παρον..
Καλες Εορτες σε ολους, στον καθενα προσωπικα και στις Οικογενειες σας!
Διολου ευκαταφρονητο για τους καιρους που ζουμε, και απο μια προσπαθεια που ξεκινησε απο το τιποτα, και μιλαμε για 48 συμμετοχες.
Ας ευχηθουμε και εις ανωτερα στο μελλον.
Την προσεχη Πεμπτη 17 Δεκ, εχουμε συναντηση με τον π.Αντωνιο, οσοι μπορειτε να ερθετε, ειναι στις 4.00μμ, για να παραδωσουμε την επιταγη, να παρουμε την ευχη του, και να τον συγχαρουμε απο κοντα για το θεαρεστο εργο του, και να δουμε και τα παιδακια, καθως και τις εγκαταστασεις τους.
Συγχαρητηρια σε ολους, προσφεροντες και εμπλεκομενους, και πανω απο ολα στον Lovethink, που ανεδειξε το θεμα, και οφειλει να παρουσιαστει, η ακομα καλυτερα να ερθει στην συναντηση, και στον Νικο τον Διαχειριστη μας, για το πρωτο και καλυτερο φορουμ σε ολο το ταλαιπωρο διαδικτυο, ο Θεος να ανταμειβει τον κοπο και την αγαπη τους, προς τον πλησιον.
Αυτα προς το παρον..
Καλες Εορτες σε ολους, στον καθενα προσωπικα και στις Οικογενειες σας!
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
-
angieholi
- Συντονιστής

Μπράβο!!! Μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν, ο καθένας με τον τρόπο του!!!
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Η οδός Ζηνοδώρου είναι κοντά (παράλληλη) στην Λένορμαν διακόπτεται και ξανασυνεχίζει λίγο πιο κάτω, σύμφωνα με τον χάρτη. Δίνοντας στον χάρτη του in.gr την οδό Ζηνοδώρου 3, μου βγάζει τη διασταύρωση Ζηνοδώρου και Σαρπηδώνος, που είναι πιο κοντά στην Εθνική οδό (Λ. Κηφισσού) και όχι αυτήν Ζηνοδώρου και Καλλικλέους. Τέλος πάντων. Εγώ εργάζομαι σχετικά κοντά: Μυλλέρου 73 στο Μεταξουργείο. Η Λένορμαν ξεκινάει 200 μέτρα από το χώρο εργασίας μου. Μέσες άκρες πρέπει να απέχω περί το 1,5 με 2 χλμ. Πού μπορούμε να δώσουμε ραντεβού και να πάμε όλοι μαζί; Να πούμε στο μετρό, στάση Μεταξουργείο (γραμμή Άγιος Δημήτριος - Άγιος Αντώνιος), στην έξοδο προς Πλατεία Καραϊσκάκη;
Κατά τις 15:30;
Αν κάποιος έχει ΙΧ μπορεί να μας πάρει από εκεί, ή μπορούμε να πάμε με την αστική συγκοινωνία, ή ταξί.
Κατά τις 15:30;
Αν κάποιος έχει ΙΧ μπορεί να μας πάρει από εκεί, ή μπορούμε να πάμε με την αστική συγκοινωνία, ή ταξί.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.