Βιντεο αφιερωμενο στον π.Παισιο
Συντονιστής: Συντονιστές
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας
Βιντεο αφιερωμενο στον π.Παισιο
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
Re: Βιντεο αφιερωμενο στον π.Παισιο
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
- akylina
- Βασικός Αποστολέας
Σας ευχαριστούμε .. Ήταν πολύ ωραία τα βιντεάκια που μας παραθέσατε για τον αγαπημένο μας γέροντα Παίσιο.. Ιδιαίτερα το τελευταίο, με την συγκλονιστική φωνή της μάλλον μοναχής, που ψάλλει τόσο γλυκά, σαν άγγελος.. Μας συγκίνησε πολύ..
Επίσης θα ήθελα να μεταφέρω μια παράκλησή μου (είναι βέβαια σε άλλο πρόσφατο θέμα &ζητώ συγνώμη για το ότι το γράφω εδώ), δεν θυμάμαι τον αδελφό μας που κάνει τις αναρτήσεις, ίσως ο panosgreece, να μην σταματήσει ο κύκλος για τον γέροντα.. Άς το συνεχίσει ο αδελφός & θα βοηθήσουμε όλοι μαζί για τη θεματολογία, για τις φωτογραφίες & για ότι άλλο σκεφτεί ή διαθέτει ο καθένας μας..
Επίσης θα ήθελα να μεταφέρω μια παράκλησή μου (είναι βέβαια σε άλλο πρόσφατο θέμα &ζητώ συγνώμη για το ότι το γράφω εδώ), δεν θυμάμαι τον αδελφό μας που κάνει τις αναρτήσεις, ίσως ο panosgreece, να μην σταματήσει ο κύκλος για τον γέροντα.. Άς το συνεχίσει ο αδελφός & θα βοηθήσουμε όλοι μαζί για τη θεματολογία, για τις φωτογραφίες & για ότι άλλο σκεφτεί ή διαθέτει ο καθένας μας..
-Αινείτε τον Κύριον εκ των ουρανών,αινείτε αυτών εν τοις υψίστοις..
-Ευφράνθην επι τοις ειρηκόσι μοι εις οίκον Κυρίου πορευσόμεθα. Εστώτες ήσαν οι πόδες ημών εν ταις αυλαίς σου, Ιερουσαλήμ..
-Ευφράνθην επι τοις ειρηκόσι μοι εις οίκον Κυρίου πορευσόμεθα. Εστώτες ήσαν οι πόδες ημών εν ταις αυλαίς σου, Ιερουσαλήμ..