αλλαγή ταυτότητας
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aggelikiglafki
- Κορυφαίος Αποστολέας

αλλαγή ταυτότητας
Θα ήθελα τη γνώμη σας και τη συμβουλή σας :Εχω διαβατήριο από το 1998 το οποιο έχει λήξει.Θέλω λοιπόν να βγάλω καινούργιο,μπορώ να ανανεώσω το ήδη υπάρχον ή πρέπει ναπάω για νέο.Αν πάω για καινουργιο πρέπει να βγάλω και νέα ταυτότητα Πάνω σε αυτό θέλω τη γνώμη σας.
-
giorgospet
- Έμπειρος Αποστολέας

Re: αλλαγή ταυτότητας
Πρέπει να βγάλεις καινούργιο, χωρίς να βγάλεις καινούργια ταυτότητα. Αν θέλεις να ταξιδέψεις σε χώρες της ΕΕ τότε αρκεί να βγάλεις μόνο καινούργια ταυτότητα (η οποία θα περιέχει και λατινικούς χαρακτήρες).
-Για να έρθεις στην κατάσταση που να μην μπορείς να χωρέσεις την χαρά, ούτε να την εκφράσεις, χρειάζεται να προσέξεις τρία πράγματα :
• να κινείσαι απλά,
• να μην ασχολείσαι με τους άλλους,
• να λες την ευχή.
• να κινείσαι απλά,
• να μην ασχολείσαι με τους άλλους,
• να λες την ευχή.
-
aggelikiglafki
- Κορυφαίος Αποστολέας

στους Αγίους Τόπους θέλω να πάω γίνεται με την παλιά ταυτότητα;
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

δυστηχως μονο με διαβατηριο εκτος ευρωπης
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
-
aggelikiglafki
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δηλαδή πρέπει να αλλάξω ταυτότητα,αυτό μου λέτε;Εσείς έχετε αλλάξει;
-
angieholi
- Συντονιστής

Εγώ που χρειάστηκε να πάω στους Αγίους Τόπους το Σεπτέμβρη, έπρεπε να βγάλω την καινούργια ταυτότητα για να μπορέσουν να μου βγάλουν διαβατήριο.
Τώρα δεν ξέρω αν αυτό ισχυεί για ΄σενα, επειδή εσύ έχεις ήδη διαβατήριο που απλώς έχει λήξει.
Πιο καλά κάνε ένα τηλεφώνημα στην Αστυνομία, στο τμήμα Διαβατηρίων και πιστεύω ότι θα σου πουν.
Τώρα δεν ξέρω αν αυτό ισχυεί για ΄σενα, επειδή εσύ έχεις ήδη διαβατήριο που απλώς έχει λήξει.
Πιο καλά κάνε ένα τηλεφώνημα στην Αστυνομία, στο τμήμα Διαβατηρίων και πιστεύω ότι θα σου πουν.
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
Eίναι κακό να βγάλει κάποιος καινούρια ταυτότητα;
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Έχουμε συζητήσει πολλές φορές αυτό το θέμα κι έχουν ακουστεί πολλές απόψεις. Ο καθένας μπορεί να ρωτήσει τον Πνευματικό του. Εγώ τον ρώτησα και μου απάντησε ότι δεν υπάρχει πνευματικό πρόβλημα στην αλλαγή ταυτότητας και την έκδοση νέου διαβατηρίου.
Προσωπικά ακόμη δεν έχω αλλάξει ταυτότητα, ούτε έβγαλα καινούργιο διαβατήριο, αλλά το έκανα επειδή ακόμη δεν χρειάστηκε, όχι επειδή πιστεύω ότι είναι αμαρτία.
Προσωπικά ακόμη δεν έχω αλλάξει ταυτότητα, ούτε έβγαλα καινούργιο διαβατήριο, αλλά το έκανα επειδή ακόμη δεν χρειάστηκε, όχι επειδή πιστεύω ότι είναι αμαρτία.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Κι'εγώ διατηρώ ακόμα την παλαιά μου ταυτότητα, όπου αναγράφεται το θρήσκευμα.
Βέβαια τότε που ανεγράφη το θρήσκευμα στην ταυτότητά μου, η δηλωτική αυτή περιγραφή της, ήταν ψέματα. Γιατί ήμουν μακρυά από την πίστη.
Κανείς δεν με ρώτησε, τι θρήσκευμα έπρεπε να αναγραφεί.
Με δική του πρωτοβουλία, ο εντετελμένος για την έκδοση της ταυτότητας, έγραψε ό,τι είχε συνηθίσει σε όλους να γράφει, πιστεύανε - δεν πιστεύανε.
Αν χρειαστεί για κάποιο λόγο, να αντικαταστήσω την ταυτότητά μου, εννοείται πως θα το κάνω.
Μου αρέσει που η ταυτότητά μου γράφει Χριστιανός Ορθόδοξος.
Αυτό που δεν μ'αρέσει, είναι που αυτόν τον τίτλο, δυστυχώς τον προδίδω συχνά.
Χίλιες φορές καλύτερα να τον τιμούσα, έστω και αν η ταυτότητα δεν τον έγραφε.
Βέβαια τότε που ανεγράφη το θρήσκευμα στην ταυτότητά μου, η δηλωτική αυτή περιγραφή της, ήταν ψέματα. Γιατί ήμουν μακρυά από την πίστη.
Κανείς δεν με ρώτησε, τι θρήσκευμα έπρεπε να αναγραφεί.
Με δική του πρωτοβουλία, ο εντετελμένος για την έκδοση της ταυτότητας, έγραψε ό,τι είχε συνηθίσει σε όλους να γράφει, πιστεύανε - δεν πιστεύανε.
Αν χρειαστεί για κάποιο λόγο, να αντικαταστήσω την ταυτότητά μου, εννοείται πως θα το κάνω.
Μου αρέσει που η ταυτότητά μου γράφει Χριστιανός Ορθόδοξος.
Αυτό που δεν μ'αρέσει, είναι που αυτόν τον τίτλο, δυστυχώς τον προδίδω συχνά.
Χίλιες φορές καλύτερα να τον τιμούσα, έστω και αν η ταυτότητα δεν τον έγραφε.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δηλαδή το τέλειο ,Παναγιώτη, είναι το Χριστιανός Ορθόδοξος θα πρέπει να είναι να είναι γραμμένο με ανεξίτηλη γραφή στην καρδιά,στην ψυχή, στο νου και σε όλο μας το είναι.
Κι αυτό να αποδεικνύεται με τις ανάλογες πράξεις μας .
Να `σαι καλά αδελφέ μου
Κι αυτό να αποδεικνύεται με τις ανάλογες πράξεις μας .
Να `σαι καλά αδελφέ μου
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς