Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010

Δημοσίευση από Dimitris39 »

AngelsGR έγραψε:
panagiotisspy έγραψε: 10.Κωνσταντίνος AngelsGR 33. 7 ημέρες. Κωνσταντίνε θα είσαι από 15/05 Ουρανούπολη?
αν και δεν το εχω αποφασισει ακομα, θεωρω πως θα ερθω το πρωι στις 16/05 να σας βρω.
Κωστα τι ενοεις το πρωι?
δεν θα μπεις μεσα?
ελα στις 15 να τα πουμε λιγο
στα μετεωρα δεν μιλησαμε και πολλυ
ολο ο Νικολαος 9
και η Σμαρω μιλουσανε.............
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
AngelsGR
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από AngelsGR »

νομιζω πως 10 το πρωι φευγει το καραβι απο Ουρανουπολη. Μεχρι τοτε μπορω ανετα να ερθω. Εξαλλου 7 μερες θα με βαρεθειτε να με ακουτε..... :wink:
και αν τα ματια σου δεν κλαινε, εχουν τροπο και το λενε...
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

AngelsGR έγραψε:νομιζω πως 10 το πρωι φευγει το καραβι απο Ουρανουπολη. Μεχρι τοτε μπορω ανετα να ερθω. Εξαλλου 7 μερες θα με βαρεθειτε να με ακουτε..... :wink:

9:45 αναχωρεί το καράβι, νάχεις έρθει ως τις 9 το αργότερο, για να πάρεις το διαμονητήριο. :8
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Γειά σου ρε Ηλία (iliasgr)
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Επαναφέρω το θέμα για να μην ξεχνιόμαστε:

1η ημέρα: Δοχειαρίου ή Κωνσταμονίτου ή Ξενοφώντος (Βλέποντας και κάνοντας, ίσως κατακερματιστούμε και σε πεντάδες)
2η ημέρα: Διονυσίου (εξασφαλίσθηκε διανυκτέρευση του forum για Δευτέρα 17/05/2010)
3η ημέρα: Σκήτη Αγίου Ανδρέου ή Κουτλουμουσίου (εξασφαλίσθηκε διανυκτέρευση του forum για Τρίτη 18/05/2010)
4η ημέρα: Καρακάλλου (εξασφαλίσθηκε διανυκτέρευση του forum για Τετάρτη 19/05/2010)
5η ημέρα: Μεγίστης Λαύρας (εξασφαλίσθηκε διανυκτέρευση του forum για Πέμπτη 20/05/2010)
6η ημέρα: Βατοπαιδίου (εξασφαλίσθηκε διανυκτέρευση του forum για Παρασκευή 21/05/2010)
7η ημέρα: Βατοπαιδίου και 2η ημέρα (εξασφαλίσθηκε διανυκτέρευση του forum για Σάββατο 22/05/2010)

Σας ενημερώνω ότι η Ι.Μ. Δοχειαρίου, ΔΕΝ φιλοξενεί καθόλου.

Κατόπιν τούτου, είναι δεδομένος ο κατακερματισμός μας σε πεντάδες, σε Ξενοφώντος, Κωνσταμονίτου, ή και Αγίου Παντελεήμονος.
Ας είναι ευλογημένο.

Θα σας ενημερώσω σύντομα για ό,τι νεώτερο.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δυστυχώς, όσες δυσκολίες δεν απαντήθηκαν, στην εξασφάλιση φιλοξενίας για τις 17,18,19,20,21 και 22 Μαΐου, τόσες εμφανίζονται για την 1η μέρα του προσκυνήματός μας, δηλαδή την Κυριακή 16 Μαΐου.

Σας ενημερώνω πως:
Η Ι.Μ. Δοχειαρίου δεν φιλοξενεί καθόλου.
Η Ι.Μ. Ξενοφώντος φιλοξενεί το πολύ 3 άτομα. (έκανα την σχετική κράτηση).

Μετά από αυτά, προχωρώ πλέον κατά βούληση, σε τηλεφωνικές επικοινωνίες με διάφορες Μονές (Αγίου Παντελεήμονος, Ξηροποτάμου, ίσως και Σιμωνόπετρα), για κατ'ανάγκην προσπάθεια εξασφάλισης φιλοξενίας πεντάδων ή και τριάδων και βλέπουμε.
Οι εναπομείναντες θα πάμε στην Κωνσταμονίτου.

Επίσης θεωρώ αυτονόητο, ότι αφού ήρθαν τελικά έτσι τα πράγματα, και εφόσον ενδέχεται κάποιοι να πάνε στη Σιμωνόπετρα (αν το δεχτεί η Μονή), σε αυτούς τους κάποιους θα συμπεριλαμβάνεται και ο Απόστολος μαζί με τους δύο φίλους του, διότι έχει εκφράσει προ πολλού την σχετική επιθυμία, η οποία απεκλείσθη μεν, αλλά να που τελικά ξαναεμφανίζεται. Αυτό προς αποφυγή παρεξήγησης.

Εγώ θα πάω στην Κωνσταμονίτου, μαζί με όποιους "περισσέψουν" από τις κρατήσεις, οι οποίες θα καταστούν εφικτές.
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Νομίζω ότι πρέπει να πάμε όλοι στην Κωνσταμονίτου. Δεν είναι σωστό να σκορπιστούμε. Στην ανάγκη θ' αναβάλουμε την αναχώρηση για μια μέρα αργότερα.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

filotas έγραψε:Νομίζω ότι πρέπει να πάμε όλοι στην Κωνσταμονίτου. Δεν είναι σωστό να σκορπιστούμε. Στην ανάγκη θ' αναβάλουμε την αναχώρηση για μια μέρα αργότερα.
Νίκο, 20 άτομα στην Κωνσταμονίτου?

Δεν έχω πάντως αντίρρηση.
Εχω κάνει μιά κράτηση 3 ατόμων στην Ξενοφώντος.

Αδελφοί, να προσπαθήσουμε για Κωνσταμονίτου όλοι μαζί?
4 χιλιόμετρα ανηφόρα, μια ωρίτσα! :smile:

Αν μας δεχτούν βέβαια!

τι λέτε?
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Ο Απόστολος δεν έχει δύο φίλους. Έχει τρεις...
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

panagiotisspy έγραψε:
filotas έγραψε:Νομίζω ότι πρέπει να πάμε όλοι στην Κωνσταμονίτου. Δεν είναι σωστό να σκορπιστούμε. Στην ανάγκη θ' αναβάλουμε την αναχώρηση για μια μέρα αργότερα.
Νίκο, 20 άτομα στην Κωνσταμονίτου?

Δεν έχω πάντως αντίρρηση.
Εχω κάνει μιά κράτηση 3 ατόμων στην Ξενοφώντος.

Αδελφοί, να προσπαθήσουμε για Κωνσταμονίτου όλοι μαζί?
4 χιλιόμετρα ανηφόρα, μια ωρίτσα! :smile:

Αν μας δεχτούν βέβαια!

τι λέτε?
Απ' όσο ξέρω η Κωνσταμονίτου δε διώχνει ποτέ κανένα, εκτός αν άλλαξε τόσο πολύ από τότε (1,5 χρόνο) που έχω να πάω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”