Ζωή χωρίς TV

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
babisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ζωή χωρίς TV

Δημοσίευση από babisgr »

Ρε παιδιά, και το internet σαν την τηλεόραση δεν είναι?? Μάλιστα πιστεύω πως αν το πάρουμε στατιστικά το internet έχει μεγαλύτερο ποσοστό χαζομάρας να προβάλλει...Αλλά ας πούμε πως στο διαδίκτυο διαλέγεις τί θα πάρεις ποιο εύκολα..
Αυτό που λέω δεν σημαίνει πως συμμερίζομαι τα της τηλεοράσεως, αντιθέτως πιστεύω πως όντως είναι χάσιμο χρόνου, διότι σου αποσπά εύκολα την προσοχή..Είναι ελάχιστα τα ποιοτικά θέματα (εν ολίγοις 4ε, λύχνος TV :mrgreen: ) αν και τελευταία παρατηρώ πως και το 4ε ψιλοεμπορευματοποιείται και αυτό... Οι εσπερινοί και οι λειτουργίες που δείχνει πάντως καλά είναι :wink:

Κάπου μάλιστα είχα ακούσει πως με στατιστικά στοιχεία (αμερικανών νομίζω) οι παθητικοί τηλεθεατές ζούν λιγότερο(λόγω ακινησίας μάλλον). Και εγώ θα προσθέσω πως ζουν λιγότερο όχι μόνο ηλικιακά αλλά και πνευματικά..
Καθεῖλε δυνάστας ἀπό θρόνων καί ὕψωσε ταπεινούς...
andreastsa
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από andreastsa »

Παιδιά πρακτικά θέματα, θέλω την άποψή σας για τον Λαζόπουλο και θα γράψω κάποια στιγμή τη δική μου
Άβαταρ μέλους
babisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από babisgr »

Λίγο που τον είχα δει, και έχω ακούσει, λέει και ορθά πράγματα αλλά αρκετές φορές υπερβάλει.. Καλύτερα να μη συνεχίσω γιατί θα βρίσω και δεν κάνει :P
andreastsa
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

babisgr έγραψε:Λίγο που τον είχα δει, και έχω ακούσει, λέει και ορθά πράγματα αλλά αρκετές φορές υπερβάλει.. Καλύτερα να μη συνεχίσω γιατί θα βρίσω και δεν κάνει :P
Μπάμπη πιπέρι Εγώ με λίγα λόγια θα πω ότι είναι ο αρχιεκμαυλιστής της Ελληνικής κοινωνίας, το ΕΣΡ του έριξε πρόστιμο, τώρα είδα το trailer για την επόμενη τρίτη, ΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ από δω ρε ξεφτίλα!!
Και μια πληροφορία, πάνω από το 90% των Ελλήνων θρησκεύεται, ανάμεσά τους και το 65% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ
Άβαταρ μέλους
babisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από babisgr »

andreastsa έγραψε: Και μια πληροφορία, πάνω από το 90% των Ελλήνων θρησκεύεται, ανάμεσά τους και το 65% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ
Αυτό προφανώς θα σχετίζεται με το trailer για την επόμενη τρίτη??Δεν κατάλαβα που κoλλάει, γιαυτό το λέω(δεν έχω δει και το trailer)...
andreastsa
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

babisgr έγραψε:
andreastsa έγραψε: Και μια πληροφορία, πάνω από το 90% των Ελλήνων θρησκεύεται, ανάμεσά τους και το 65% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ
Αυτό προφανώς θα σχετίζεται με το trailer για την επόμενη τρίτη??Δεν κατάλαβα που κoλλάει, γιαυτό το λέω(δεν έχω δει και το trailer)...
Μπάμπη στο Μπάμπη πιπέρι ξέχασα να βάλω αυτό: :lol: :lol: , αυτό για τη δημοσκόπηση το είδα σε ένα βίντεο στο youtube
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Αναφέρει κάποια πολύ σωστά πράγματα και κάποια άλλα που είναι λιγότερο σωστά. Η προσέγγιση βέβαια όλων των θεμάτων είναι κοσμική, γήινη, ενίοτε και στα όρια της ευπρέπειας, αλλά δεν περιμένεις να δεις κάτι ανώτερο στην τηλεόραση. Αντίθετα, υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα. Στα θέματα της Εκκλησίας, όπως οι περισσότεροι, παρασύρεται εύκολα σε γενικεύσεις κι αυτό είναι λάθος.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
babisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από babisgr »

andreastsa έγραψε:
babisgr έγραψε:
Μπάμπη στο Μπάμπη πιπέρι ξέχασα να βάλω αυτό: :lol: :lol: , αυτό για τη δημοσκόπηση το είδα σε ένα βίντεο στο youtube
Εντάξη, δεν υπάρχει πρόβλημα, ούτε υπήρχε.. :wink:
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Domna »

Κοιτάξτε παιδιά , πως επιρεάζει η τηλεόραση τα παιδιά .
http://www.youtube.com/watch?v=vKH1NeQyspA
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Domna »

Παιδεία και τηλεόραση
http://www.youtube.com/watch?v=QVgD41XDQJ8
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”