Έχε εμπιστοσύνη, θά 'ρθει..

Καθημερινά πνευματικά μηνύματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Έχε εμπιστοσύνη, θά 'ρθει..

Δημοσίευση από Domna »

Πόσες φορές μας κυριεύει φόβος, ανησυχία, αβεβαιότητα στη ζωή μας. θέλουμε από κάπου να πιαστούμε, να στηριχθούμε. Προσευχόμαστε στον Κύριο να επέμβει, να δώσει λύση στο πρόβλημα μας αλλά μερικές φορές αμφιβάλλουμε και διερωτώμεθα αν μας βλέπει, αν μας ακούει. Και ο Κύριος απαντά με τον Λόγο Του τον Άγιο: «Εγώ που φύτεψα το αυτί δεν θα ακούσω; Εγώ που έπλασα το μάτι δεν θα ιδώ;» Ακούει ο Κύριος και βλέπει. Η προσοχή Του και η αγάπη Του παρακολουθεί τα παιδιά Του, αλλά έχει το δικό Του χρόνο και τρόπο για να απαντήσει. Και είναι ο καλύτερος για μας. Το παιδάκι δεν εμπιστεύεται στη φροντίδα του πατέρα του χωρίς να του κάνει υποδείξεις; Αγαπητέ αδελφέ, ίσως ζεις δύσκολες ώρες και τέτοιες σκέψεις περνούν από το μυαλό σου. Ανάθεσε στον Κύριο το πρόβλημα σου και περίμενε με υπομονή και εμπιστοσύνη την απάντηση Του.( Μπορείς να λες από μέσα σου ,τι μας λέει πάλι αυτός..) αλλά σου λέω έχε εμπιστοσύνη και περίμενε θα έρθει στη κατάλληλη ώρα και θα είναι ευλογημένη για τη ζωή σου. Ο Θεός σε έχει πάντοτε μπροστά Του. Σε έχει ζωγραφίσει στις παλάμες Του, αυτές που τρυπήθηκαν για σένα και για μένα.Έρχου κύριε, σε περιμένουμε.
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
tanos
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Re: Έχε εμπιστοσύνη, θά 'ρθει..

Δημοσίευση από tanos »

Ετσι ακριβως είναι...
Άβαταρ μέλους
aggelosmin
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από aggelosmin »

Πιστευω οτι εχω δοκιμασθει πολυ στη ζωη μου βαση παντα των δικων μου δναμεων και αντοχων..Περαν αυτου νομιζω οτι ο Θεος μου εδωσε αυτα που ηθελα παντα στην σωστη χρονικη στιγμη για εμενα..Ο Θεος ξερει πολυ καλα τι πρεπει να κανει και πως να μας φερει στον σωστο δρομο..Ολα καλα θα πανε στην ζωη μας αν εμπιστευτουμε τα παντα σε Αυτον και προσεχομεθα και προσπαθουμε κανοντας καλες πραξεις..Μην κινειστε με δολο στην ζωη σας και θα ανταμειβεσθε παντα απο τον Θεο μας...
Αν προσθεσεις την αγαπη ολα ωφελουν,αν την αφαιρεσεις τιποτα δεν ωφελει.Η αγαπη ειναι πληρωμα νομου.(Ιερος Αυγουστινος)
irida
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από irida »

Πριν απο ενα χρονο, που ειχα παει για εξομολογηση, ο παπουλης μου ειπε αναμεσα σε αλλες συμβουλες που μου εδωσε: " να μην διεκδικεις το δικιο σου, θα ερθει μονη της η δικαιωση". Τον κοιταξα με απλανες βλεμα μη καταλαβαινοντας και πολυ αυτο που ειπε. Τις επομενες μερες το σκεφτομουνα συνεχεια προσπαθωντας να καταλαβω. Και αρχισα να καταλαβαινω οτι οσες φορες στο παρελθον δεν ειχα παρει στα χερια μου τις καταστασεις, ειτε απο αδυναμια ειτε απο πεποιθηση, ερχοταν παντα η στιγμη που θα δικαιονομουν. Αλλα και οταν ερχονταν δυσκολες στιγμες, που δεν τις ηθελα καθολου και υποφερα, μετα στο τελος ανακαλυπτα οτι ειχα παρει κατι πολυ καλο απ ολο αυτο το κακο. Ο Θεος ξερει πολυ καλα ποτε και τι θα μας δωσει, κι εμεις μονο ωφειλουμε να εχουμε εμπιστοσυνη και πιστη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Μηνύματα”