Εκοψαν με το έτσι θέλω την προβολη του καναλιού 4ε

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Εκοψαν με το έτσι θέλω την προβολη του καναλιού 4ε

Δημοσίευση από theodosis79 »

Με μια απαράδεκτη απόφαση του ΕΣΡ απαγορεύτικε η αναλογική προβολή του εκκλησιαστικού καναλιού 4ε στις περιοχές Δράμας, Κσβάλας και Σερρών μετά απο καταγγελία των τοπικών καναλιών γιατί δήθεν η 4ε ευθυνόταν την μειωμένη θεαματικότητα τους.
Άβαταρ μέλους
XRHSTOS
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: Εκοψαν με το έτσι θέλω την προβολη του καναλιού 4ε

Δημοσίευση από XRHSTOS »

πηγαινουμε κατα ... διαβόλου.... αν είναι δυνατον ενας σοβαρος σταθμος υπαρχει και τον κοβουν.....
pr28
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από pr28 »

ενοχλεί οτιδήποτε ορθόδοξο.
Αρα ειμαστε στο σωστο δρομο , το δρομο της αλήθειας
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

theodosis79 έγραψε:Με μια απαράδεκτη απόφαση του ΕΣΡ απαγορεύτικε η αναλογική προβολή του εκκλησιαστικού καναλιού 4ε στις περιοχές Δράμας, Κσβάλας και Σερρών μετά απο καταγγελία των τοπικών καναλιών γιατί δήθεν η 4ε ευθυνόταν την μειωμένη θεαματικότητα τους.
Μου αρέσει πολύ η δικαιολογία: γιατί η 4ε ευθυνόταν για τη μειωμένη θεαματικότητα των τοπικών καναλιών. (η οποία δικαιολογία μπορεί και να μην απέχει από την πραγματικότητα...)
Θεοτόκε, ἡ ἐλπὶς πάντων τῶν Χριστιανῶν, σκέπε, φρούρει, φύλαττε τοὺς ἐλπίζοντας εἰς Σέ.
theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Μπορείς να το πιάσεις αλλα μόνον ψηφιακά. Αντέ πείσε εσύ τώρα τη γιαγιούλα 70 και 80 χρονών να βάλει ψηφιακό δέκτη ή να πάρει καινούργια τηλεόραση με ψηφιακό αποκοδηκοποιητή και να κάθεται μάλιστα να ψάχνει συχνότητες.
theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Teri έγραψε:
theodosis79 έγραψε:Με μια απαράδεκτη απόφαση του ΕΣΡ απαγορεύτικε η αναλογική προβολή του εκκλησιαστικού καναλιού 4ε στις περιοχές Δράμας, Κσβάλας και Σερρών μετά απο καταγγελία των τοπικών καναλιών γιατί δήθεν η 4ε ευθυνόταν την μειωμένη θεαματικότητα τους.
Μου αρέσει πολύ η δικαιολογία: γιατί η 4ε ευθυνόταν για τη μειωμένη θεαματικότητα των τοπικών καναλιών. (η οποία δικαιολογία μπορεί και να μην απέχει από την πραγματικότητα...)
Κάτι άλλο βρωμάει. Τα τοπικά κανάλια ανέκαθεν παρακολουθούνταν μεταξύ συγγενών και φιλων και ουδέποτε φημίζονταν για την ποιότητα του προγράμματος τους. Και όταν επίσης προβάλουν ταινίες απο βιντεοκασέτες χωρίς πνευματικά δικαιώματα τότε βέβαια κανένας δεν ενοχλείται και δεν καταγγέλει.
Τι τώρα? Δεν είναι πιο ωφέλιμο να κοιτάς σε ένα τοπικό κανάλι τους διάφορους δημοτικούς και νομαρχιακούς συμβούλους να τσακώνονται και να δίνουν ρεσιταλ μικροπρέπειας και μικροπολιτικής παρά να κοιτάς τον γερωντα Μωυσή και τον π. Βενέδικτο με τις υπέροχες ομιλίες τους?
theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Και για να μην πως τοπικά κανάλια προβάλουν ακόμα και μέρα μεσημέρι ...ροζ αγγελίες με άκρως αισχρό και διαστροφικό περιεχόμενο. Αλλά εκεί , ας τολμίσει κανείς να αντιδράσει...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”