Συνάντηση στον Πλαταμώνα Πιερίας στις 15/05/2010

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Συνάντηση στον Πλαταμώνα Πιερίας στις 15/05/2010

Δημοσίευση από eleimon »

smarti έγραψε:Απόστολε, Ελπίδα και Παναγιώτη σας παρακολουθώ...... :45 :45 :45 :45 :45 :45 :45 :45 :45 :45 :P :P
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :8 :8 :8
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

smarti έγραψε:15.smarti
Σμαρώ δε φαντάζομαι να είσαι μόνη!
Υποθέτω θάχεις μαζί σου, άλλον έναν ή 2 ή 3 ή 4 ή 5! :smile:
Ετσι δεν είναι?
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Και θα έρθουν με το νέο 6θέσιο μοντέλο της Μερκελικής αυτοκινητοβιομηχανίας (Mercedes, BMW, Audi, ή έστω VW).
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Απόστολε μέσα έπεσες..με ένα απο αυτά τα αυτοκίνητα θα είμαι...όλα τα ξέρεις...τίποτα δεν σου ξεφεύγει... :P :P
Λοιπόν..τα κορίτσια που είναι βρε???????? :45 :45 :45 :45
Ελπίδα, Αγγελική, Τούλα, Irida , akylina, eirinaki, Theodora, dimitra79, NIKI....αυτές οι κοπέλες μου έρχονται τώρα στο μυαλό..συχωρέστε με αν ξέχασα κάποιες κοπέλες...Που είστε βρε?????? Για τη διαμονή μην στεναχωριέστε....έχω μεγάλο σπίτι κάπως θα βολευτούμε....και την Κυριακή θα πάμε στον Ολυμπο στον Αγιο Διονύσιο για να εκκλησιαστούμε τι λέτε????
Κορίτσια ακούτε ......όποια θέλει να έρθει και μένει μακριά .... το ξαναλέω να μην διστάσει....!! Ευκαιρία να γνωριστούμε κιόλας!!!!! :8 :8 :8 :8
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Σωστή η πρόταση Σμαρώ! Εύγε! :smile:
Θα είναι και κάτι σαν μιά "αντίπραξη" των γυναικών, σε αντιδιαστολλή με το αμιγώς ανδρικό Αγιορείτικο προσκύνημα! :smile:
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

smarti έγραψε:Απόστολε μέσα έπεσες..με ένα απο αυτά τα αυτοκίνητα θα είμαι...όλα τα ξέρεις...τίποτα δεν σου ξεφεύγει... :P :P
Ελπίδα, Αγγελική, Τούλα, Irida , akylina, eirinaki, Theodora, dimitra79, NIKI,grigoria-ka( συγγνώμη που το ξέχασα πριν ) :( ....αυτές οι κοπέλες μου έρχονται τώρα στο μυαλό..συχωρέστε με αν ξέχασα κάποιες κοπέλες...Που είστε βρε?????? Για τη διαμονή μην στεναχωριέστε....έχω μεγάλο σπίτι κάπως θα βολευτούμε....και την Κυριακή θα πάμε στον Ολυμπο στον Αγιο Διονύσιο για να εκκλησιαστούμε τι λέτε????
Κορίτσια ακούτε ......όποια θέλει να έρθει και μένει μακριά .... το ξαναλέω να μην διστάσει....!! Ευκαιρία να γνωριστούμε κιόλας!!!!! :8 :8 :8 :8
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

Εμεις το χουμε πει κ το χουμε ξαναπει Σμαρουλα λες να κατσει αυτη τη φορα και να τα καταφερω ν ανεβω?.... :105 :105 :105 :105 :105
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
toula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από toula »

Kαλημέρα σου Σμαρούλα.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση. Εκείνο το Σαββατοκύριακο έχω να παρευρεθώ σε έναν γάμο ενός αγαπητού συναδέλφου και όπως καταλαβαίνεις δεν είναι εύκολο για μένα να ανέβω. Επιφυλάσσομαι όμως σε προσεχή συνάντηση των μελών γιατί θέλω πάρα πολύ κι εγώ να σε γνωρίσω !

Σου στέλνω την αγάπη μου.
relis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από relis »

Kαλημέρα παίδες
Σας προτείνω την απέναντι ψησταριά στην ίδια Πλατεία λόγω του ότι :
1. Εχει πολύ καλύτερη θέα όπως θα διαπιστώσετε με το που θα πατήσετε
το πόδι σας στην Πλατεία.
2. Εχει νοστιμότατα σουβλάκια, μπιφτέκια (specialite), λουκάνικα,
και δεν χρειάζεται να καταφύγετε στη αυστηρότητα των "μερίδων"
3. Ο χώρος τραπεζικώς τε και καρεκλικώς μοντουλάρεται κατά το δοκούν,
ενώ στο άλλο οι θέσεις είναι "ηριθμημένες"
4. Αυτό που έχετε υπόψη σας, αριθμεί πλέον δεκαετίες, έχει παρακμάσει
και δεν είναι αυτό που ήτανε.

ΟΨΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΟΝ ΕΞΕΚΕΝΤΗΣΑΝ !
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

smarti έγραψε:
smarti έγραψε:Απόστολε μέσα έπεσες..με ένα απο αυτά τα αυτοκίνητα θα είμαι...όλα τα ξέρεις...τίποτα δεν σου ξεφεύγει... :P :P
Ελπίδα, Αγγελική, Τούλα, Irida , akylina, eirinaki, Theodora, dimitra79, NIKI,grigoria-ka( συγγνώμη που το ξέχασα πριν ) :( ....αυτές οι κοπέλες μου έρχονται τώρα στο μυαλό..συχωρέστε με αν ξέχασα κάποιες κοπέλες...Που είστε βρε?????? Για τη διαμονή μην στεναχωριέστε....έχω μεγάλο σπίτι κάπως θα βολευτούμε....και την Κυριακή θα πάμε στον Ολυμπο στον Αγιο Διονύσιο για να εκκλησιαστούμε τι λέτε????
Το σκέφτομαι....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”