Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προσκυνηματική εκδρομή στο Άγιο Όρος μέσα στο 2010

Δημοσίευση από Dimitris39 »

panagiotisspy έγραψε:Να κάνουμε μιά ανακεφαλαίωση.

Κατ' αρχήν, μείνανε 22 και σήμερα! :smile:

Ταξίδι:

Το Σάββατο 15/05, θα αναχωρήσουν τα εξής αυτοκίνητα, (πρώτα ο Θεός):
Αυτοκίνητο 1:
Από Κιάτο Κορινθίας, με επιβαίνοντες τον andreasmas και τον Δημήτρη.
Αυτοκίνητο 2:
Από Νεμέα, με επιβαίνοντα τον dimitrisgr, ο οποίος θα πάρει από τον ισθμό τον panagiotisspy και στη συνέχεια από την Χαλκίδα τον agiooros.
Αυτοκίνητο 3:
Από κάποιο σημείο της Αθήνας, με επιβαίνοντες του ulysses και τον Γιώργο, παίρνοντας από κάποιο σημείο και τον captain-yiannis.
Αυτοκίνητο 4:
Από Αθήνα, με επιβαίνοντες τον aposal, τον Διονύση και τον Στέφανο.
Αυτοκίνητο 5:
Από Αθήνα με επιβαίνοντα τον dionysisgr.

Γνώμη μου είναι, τα 3 Αθηναϊκά αυτοκίνητα, που έχουν σύνολο επιβαινόντων 7 άτομα, να συμπτυχθούν σε 2 αυτοκίνητα. Αν ο dionysisgr επιθυμεί να πάρει το δικό του, ας συνεννοηθείτε οι Αθηναίοι, να πάτε κάποιοι με αυτόν.

ΟΛΑ τα αυτοκίνητα (και τα 5), πρέπει να βρίσκονται στις 10.00 το πρωί, στο σημείο συνάντησης Α (Olympus Plazza, στο 65ο χλμ. της εθνικής οδού).
Καλό θα ήταν να μην αργήσει κανένας, καλύτερα να πάει κάποιος νωρίτερα, παρά αργότερα.
Και δεδομένου, ότι θα σας παρακαλούσα πάρα πολύ να πηγαίνουμε αργά στο δρόμο, ας φροντίσουν οι οδηγοί την ώρα αναχώρησης, (ας φύγουν και νωρίτερα) έτσι ώστε στις 10.00 ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ, να συναντηθούμε όλοι.

Στις 11.00 ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ, ΟΛΑ τα αυτοκίνητα θα αναχωρήσουν από το σημείο Α και θα ξανασυναντηθούν στο σημείο Β (Νέος Παντελεήμονας), στις 14.00 ΠΕΡΙΠΟΥ. Λέω περίπου, διότι η απόσταση είναι μεγάλη, αλλά και η συνάντηση μετά των υπολοίπων για φαγητό, είναι κάπως χαλαρή ως προς την ώρα αναχώρησης από το σημείο Β, προς το σημείο Γ (Ουρανούπολη).
Σε κάθε περίπτωση προτείνω, η αναχώρηση από το σημείο Β, προς το σημείο Γ, να ΜΗΝ καθυστερήσει πέραν της 17.00 ώρας. Καλό θα είναι να φτάσουμε Ουρανούπολη περίπου στις 20.00, για να καταλύσουμε στο ξενοδοχείο με κάποια άνεση χρόνου και καλό θα ήταν αυτό να γίνει πριν πέσει η νύχτα.

Από το σημείο αυτό και μετά, θα συνεννοηθούμε όλοι μαζί, για τις επόμενες κινήσεις μας.

Βορειοελλαδίτες:
Στο σημείο Β, πέραν των αδελφών που δεν συμμετέχουν στην εκδρομή, θα συναντηθούμε και με το
Αυτοκίνητο 6:
Θα αναχωρήσει από Λάρισα, τέτοια ώρα, ώστε να βρίσκεται στο σημείο συνάντησης Β, στις 14.00. Επιβαίνοντες, θα είναι ο nikiforos και ο Χρήστος.
Θα ακολουθήσει και αυτό το αυτοκίνητο, το πρόγραμμα προς Ουρανούπολη, όπως αναφέρθηκε νωρίτερα.

Ολοι οι υπόλοιποι αδελφοί, θα συναντηθούν μαζί μας το επόμενο πρωινό (Κυριακή 16/05).
Από Κοζάνη με ένα αυτοκίνητο θα έρθουν οι filotas, Γιώργος και Αχιλλέας.
Από Θεσσαλονίκη θα έρθει ο eortologio_gr.
Από Δράμα θα έρθει ο keliotis.

AngelsGR έγραψε:
Dimitris39 έγραψε: Δεν το ειξερα Κωστα οτι εισε απο Θεσσαλονικη
ειληκρινα νομισα απο Λαρισα δηλαδη στα Μετεωρα απο Θεσσαλονικη ειχες ερθει?

αγαπητε φιλε μου Δημητρη, ουτε απο Θεσσαλονικη ειμαι, ουτε απο Λαρισα αλλα απο τα υπεροχα Γιαννιτσα.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ τον angelsgr, από Θεσσαλονίκη, να επιβεβαιώσει, την προ μηνών διατυπωμένη πρόθεσή του, να έρθει το πρωί της 16/05 στην Ουρανούπολη.
[/color]
Ο kausokalivia είτε θα βρίσκεται τελικά πριν από μας στο Ορος και θα τον συναντήσουμε στην Κωνσταμονίτου, είτε θα έρθει το βράδυ του Σαββάτου στην Ουρανούπολη να μας βρει. Αυτό θα ρυθμιστεί κάπως αργότερα.
Σε περίπτωση κατά την οποία ισχύσει το δεύτερο, Φώτη αν ήθελες, θα μπορούσαμε (ανάλογα και με την ώρα) να σε πάρουμε από Θεσσαλονίκη.

Τέλος, ο vasilisalt, θα έρθει μόνος του μιά μέρα αργότερα και θα μας συναντήσει στην Διονυσίου την Δευτέρα 17/05.

Πρώτα ο Θεός, μακάρι όλα να πάνε καλά και καλή αντάμωση να έχουμε όλοι μας! :smile:
Και γιατι Κωστα ο Παναγιωτης μας μπερδευη??
ειδε απο εμενα σιγουρα :39
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

Θα επιθυμούσα , και προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα, να μετακινηθώ μόνος , ή να σας πάρω όλους στο δικό μου αυτοκίνητο :65
προκειμένου να βρεθούμε και στα μεσόστρατα με τους άλλους.
Τελευταία την έχω καταβρεί με το τραίνο, όπου κοιμάμαι και στην συνέχεια με το λεωφορείο φτάνω στην Ουρανούπολι σχετικά ακμαίος.
Ίδωμεν.
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Άβαταρ μέλους
aggelosmin
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από aggelosmin »

Παιδια σας ευχομαι να περασετε πανεμορφα αν και εγω μολις γυρισα απο το ΑΟ με γεματες μπαταριες...)))Επισης αποτι υπολογισα με 4 ατομα σε αυτοκιινητο ειναι ο πιο οικονομικος τροπος για να μεταβεις στο Α.Ο.Παντως ο γεροντας Εφραιμ στο Βατοπαιδι μας παρακινησε παροτι τα εξοδα ειναι πολλα να συνεχισουμε να πηγαινουμε στο ΑΟ και να μην ξεχναμε την Παναγια μας ποτε...
Αν προσθεσεις την αγαπη ολα ωφελουν,αν την αφαιρεσεις τιποτα δεν ωφελει.Η αγαπη ειναι πληρωμα νομου.(Ιερος Αυγουστινος)
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Εφτασε ο καιρός!
Πλησιάζει η Ευλογημένη ώρα, 18 μέρες μείνανε!
Σας καλώ σε οργάνωση της συνεννόησης μεταξύ σας, ανά ομάδα αυτοκινήτου, καθώς και ανά γεωγραφική κατανομή του καθενός! Διαγιγνώσκω μίαν ραθυμία αδικαιολόγητη! :smile:
Γρηγορείτε αδέρφια!
Δόξα Σοι ο Θεός! :smile:
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Για όλα φταίει ο Διονύσης που ανακοίνωσε ότι αυτός θα πάρει το δικό του ΙΧ και "ας παν στην ευχή τα παλιά"! Οπότε ενδέχεται να είμαστε 5 ΙΧ, αντί για 4!
Σε μια τέτοια περίπτωση, και εφόσον ΔΕΝ ακολουθήσει ο Καπετάνιος (και έρθει σόλος) θα πρέπει να αποφασίσω "με ποιούς θα πάω και ποιούς θα αφήσω"!
Εντός της εβδομάδας θα έχουν λυθεί ο απορίες μας (ευελπιστώ...)
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
nikiforos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από nikiforos »

Captain Yiannis έγραψε:Θα επιθυμούσα , και προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα, να μετακινηθώ μόνος , ή να σας πάρω όλους στο δικό μου αυτοκίνητο :65
προκειμένου να βρεθούμε και στα μεσόστρατα με τους άλλους.
Τελευταία την έχω καταβρεί με το τραίνο, όπου κοιμάμαι και στην συνέχεια με το λεωφορείο φτάνω στην Ουρανούπολι σχετικά ακμαίος.
Ίδωμεν.
Καπετάνιε, αν τελικά επιλέξεις να μετακινηθείς με Τραίνο... θα πρότεινα αυτό να γίνει μέχρι τη Λάρισα κ στη συνέχεια να συνταξιδεύσουμε οι τρείς μας, Καπετάνιος - Χρήστος κ Νικηφόρος... θα είναι μεγάλη χαρά μας να βρεθούμε κ να συνταξιδεύσουμε!!!
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

panagiotisspy έγραψε:Εφτασε ο καιρός!
Πλησιάζει η Ευλογημένη ώρα, 18 μέρες μείνανε!
Σας καλώ σε οργάνωση της συνεννόησης μεταξύ σας, ανά ομάδα αυτοκινήτου, καθώς και ανά γεωγραφική κατανομή του καθενός! Διαγιγνώσκω μίαν ραθυμία αδικαιολόγητη! :smile:
Γρηγορείτε αδέρφια!
Δόξα Σοι ο Θεός! :smile:
Παναγιώτη μην σε πιάνει άγχος.
Όλα θα γίνουν.
Έμενα θα με πάρετε απο το Σχηματαρι.
Αλλα ακόμα είναι νωρίς.
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

aposal έγραψε:Για όλα φταίει ο Διονύσης που ανακοίνωσε ότι αυτός θα πάρει το δικό του ΙΧ και "ας παν στην ευχή τα παλιά"! Οπότε ενδέχεται να είμαστε 5 ΙΧ, αντί για 4!
Σε μια τέτοια περίπτωση, και εφόσον ΔΕΝ ακολουθήσει ο Καπετάνιος (και έρθει σόλος) θα πρέπει να αποφασίσω "με ποιούς θα πάω και ποιούς θα αφήσω"!
Εντός της εβδομάδας θα έχουν λυθεί ο απορίες μας (ευελπιστώ...)
Απόστολε , εξηγούμαι γιά να μην παρεξηγούμαι.
1)Επιθυμώ να πάω με την ομάδα που θα μου καθορίσετε , δηλαδή με οποιοδήποτε αυτοκίνητο.
2) Σε περίπτωση που κάποιο αυτοκίνητο θεωρήθεί μικρό , παίρνω το δικό μου που είναι μεγάλο και πάνε άνετα 5 άτομα .
3) Σε περίπτωση που δεν επαρκούν τα αυτοκίνητα και κάποιος περισσεύει , πάω εγώ με το τραίνο.
4) Η συμμετοχή μου θεωρήται κατά 99 % σίγουρη. Υπάρχει μία πιθανότητα και μόνο , αρνητική.

Νάναι ευλογημένο

Υ.Γ. Νικηφόρε πολύ καλό το ακούω. Το γράφω :smile:

Υ.Γ. Παναγιώτη ότι πείτε. :smile:
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Ποιός θα σε πάρει Νίκο;
Εγώ αποκλείεται, ο Διονύσης το ίδιο, οι Πελοποννήσιοι επίσης, ενώ ο Οδυσσέας, εξό σων γνωρίζω, δεν συμφώνησε κάτι τέτοιο! Μάλλον θα έρθεις παρέα με τον Καπετάνιο (με τρένο)!!! :mrgreen:
Μην ξεχάσετε να κατέβετε στον Πλαταμώνα για φαΐ! :mrgreen:
Χα! Χα! Γέλια που θα κάνουμε, τελικά!!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

aposal έγραψε:Ποιός θα σε πάρει Νίκο;
Εγώ αποκλείεται, ο Διονύσης το ίδιο, οι Πελοποννήσιοι επίσης, ενώ ο Οδυσσέας, εξό σων γνωρίζω, δεν συμφώνησε κάτι τέτοιο! Μάλλον θα έρθεις παρέα με τον Καπετάνιο (με τρένο)!!! :mrgreen:
Μην ξεχάσετε να κατέβετε στον Πλαταμώνα για φαΐ! :mrgreen:
Χα! Χα! Γέλια που θα κάνουμε, τελικά!!
Να είναι ευλογημένο που λέει και ο καπετάνιος :smile:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”