ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
Οι γονεις ξεχωριστα και ελευθεροι πηγαν απο την Ελλαδα στις Ηνωμενες Πολιτειες Αμερικης πριν 30 χρονια περιπου για μια καλυτερη ζωη.
Ηταν φτωχοι και αγραμματοι και οι δυο τους.
Εκει παντρευτηκαν μεσω ...
προξενιου,απεκτησαν 6 παιδια,1 αγορι και 5 κοριτσια.
Η Εκκλησια ηταν το δευτερο σπιτι τους,παντοτε τους εβλεπες στην Εκκλησια οικογενειακως.
Τα χρονια περνουσαν και τα παιδια μεγαλωναν.
Οι γονεις παλι τα παιδια τα πιεζαν να πανε στην Εκκλησια,μαλιστα η μητερα και μερικα κοριτσια ηταν και μεσα στην χορωδια της Εκκλησιας(στο εξωτερικο οι περισσοτερες Ελληνορθοδοξες Εκκλησιες εχουν τα ξενωφερτα δυτικα οργανα,κατι σαν αρμονια,και χορωδιες που αποτελουνται απο αντρες και γυναικες)
Οταν εκλεισε τα 18 της χρονια η μια κορη,ηταν συνοδηγος στο αυτοκινητο μιας φιλης της,και μετα το τελος της ακολουθιας της Μεγαλης Τριτης,ηθελαν να πανε να φανε σε ενα μαγαζι παρεα.
Το κακο δεν αργησε να γινει,ενα αυτοκινητο περασε τον κοκκινο σηματοδοτη και χτυπησε την πλευρα της συνοδηγου,και με το τρανταγμα εσπασε ο λαιμος της και η κοπελα εφυγε ακαριαια στους ουρανους,αντιθετα η οδηγος δεν επαθε τιποτε.
Πονος και οδυνη για ολη την οικογενεια αλλα και για ολη την ενορια που τους γνωριζαν.
Επειτα η δευτερη κορη τους ανακοινωσε οτι θα παντρευτει,μερικους μηνες μετα τον θανατο της αδερφης της.
Ο γαμος εγινε,παντρευτηκε εναν ξενο,που δεν ηταν Ορθοδοξος Χριστιανος.
Αρχισαν τους τσακωμους,αυτος μπλεγμενος με ναρκωτικα,η συζυγια τους πηγαινε προς διαλυση.
Αποφασισανε να χωρισουνε,αλλα μετα αρχισαν να ηρεμει το κλιμα και ετσι δεν εφτασαν στο διαζυγιο.
Η αλλη τους κορη γεννησε ενα παιδι χωρις να εχει παντρευτει.
Το αγορι της πριν ακομη γεννησει τον βαλανε φυλακη γιατι ηταν μπλεγμενος με διακινηση ναρκωτικων.
Τωρα η κοπελα επεστρεψε και μενει με τους γονεις της.
Ο πρωτος γιος,η μεσαια,και η μικροτερη κορη ειναι ελευθεροι.
Ο γιος δεν εργαζεται,ειναι πολυ νευρικος,και δεν ακουει πλεον.
Η μικρη που ειναι στα 13 της χρονια,ηδη εχει σχεσεις με ξενους,μαυρους κτλ
Και το ερωτημα ειναι,τι δεν πηγε καλα?
Γιατι ολα τους τα παιδια πηραν τον κατηφορο και ζουνε με πονο και στεναχωριες στην ζωη τους?
Κανενα παιδι δεν ακολουθησε δρομο Χριστιανικο.
Μηπως οι γονεις τα πιεζαν πολυ και ξεσπασαν με αυτον τον τροπο?
Μηπως δεν ειχαν καλη επικοινωνια σαν οικογενεια?
Τι εφταιξε?
ΠΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
ΠΟΣΟΣ ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΝ!!!
http://dieyxontonagion.blogspot.com/201 ... .html#more
Και όμως είναι αληθινά ....
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Και όμως είναι αληθινά ....
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Και όμως είναι αληθινά ....
Θα την πω την αμαρτια μου Δομνα με το συγκεκριμενο Μπλοκ δεν εχω τιποτα εναντιον τους
αλλα μερικες Ιστοριες που παραθετουνε διχως καν να εχουνε μια πηγη
εινε τελειως φευγατα τα κειμενα τους
τα αλλαζουνε και τα μετατρεπουνε ετσι και μας εναντιωνουνε πολλες φορες
διαβασα πολλες δικες τους Ιστοριες και εινε να φρικαρης καμια φορα απο της ανοησιες που παραθετουνε
αλλα μερικες Ιστοριες που παραθετουνε διχως καν να εχουνε μια πηγη
εινε τελειως φευγατα τα κειμενα τους
τα αλλαζουνε και τα μετατρεπουνε ετσι και μας εναντιωνουνε πολλες φορες
διαβασα πολλες δικες τους Ιστοριες και εινε να φρικαρης καμια φορα απο της ανοησιες που παραθετουνε
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Χμμμμ..... λες Δημήτρη να είναι υπερβαίνουν με αυτά που γράφουν ;
Γιατί τόσο απίστευτες είναι οι ιστορίες ; Νομίζω ότι πολλά υπάρχουν που ούτε το φανταζόμαστε .
Γιατί τόσο απίστευτες είναι οι ιστορίες ; Νομίζω ότι πολλά υπάρχουν που ούτε το φανταζόμαστε .
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

ξερης Δομνα το λεω με καθε επιφυλαξη
και εινε η πρωτη φωρα που γραφω κατι εναντιον καπιου μπλοκ
πριν λιγο καιρο ειχε μια Ιστορια
τελος παντων ελεγε οτι ειχε δεσμο σχεσεις που λενε μια μητερα με τον Γιο της ........
τι διδαχτικη ιστορια ειτανε αυτη τετοια δεν παραθετουνε δεν μας λενε καν την πηγη απο που τα εχουνε
τι να μαθουμε και εμεις και τα παιδια μας απο τετοιου ειδους διδαχες που μας παραθετουνε
εχω καταλαβει αλλαζουνε τα κειμενα ισως οχι κακοπροαιρετα και τα κανουνε εως και αισχρα
Συγνωμη ειναι και μονο η δικη μου γνωμη
τιποτα παραπανω
και εινε η πρωτη φωρα που γραφω κατι εναντιον καπιου μπλοκ
πριν λιγο καιρο ειχε μια Ιστορια
τελος παντων ελεγε οτι ειχε δεσμο σχεσεις που λενε μια μητερα με τον Γιο της ........
τι διδαχτικη ιστορια ειτανε αυτη τετοια δεν παραθετουνε δεν μας λενε καν την πηγη απο που τα εχουνε
τι να μαθουμε και εμεις και τα παιδια μας απο τετοιου ειδους διδαχες που μας παραθετουνε
εχω καταλαβει αλλαζουνε τα κειμενα ισως οχι κακοπροαιρετα και τα κανουνε εως και αισχρα
Συγνωμη ειναι και μονο η δικη μου γνωμη
τιποτα παραπανω
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Δεν πειράζει , λεβέντη μου , μην λες συγγνώμη . Απλά την προσωπική σου γνώμη γράφεις .
Να σου πω , δεν το σκέφτηκα και εγώ ποτέ έτσι . Εσύ είσαι όμως ο πρώτος που γράφει κάτι για αυτό το μπλογκ .
Θα ενδιαφερόμουν όμως να μάθω και τι λένε και τα άλλα μέλοι του φόρουμ για αυτό το μπλογκ .
Να σου πω , δεν το σκέφτηκα και εγώ ποτέ έτσι . Εσύ είσαι όμως ο πρώτος που γράφει κάτι για αυτό το μπλογκ .
Θα ενδιαφερόμουν όμως να μάθω και τι λένε και τα άλλα μέλοι του φόρουμ για αυτό το μπλογκ .
ε, καλα δε λεει τιποτα οτι ηταν ορθοδοξοι και μεγαλωσαν μεσα στην Εκκλησια.... το ποσο σωστοι ηταν οι γονεις απεναντι στα παιδια, αν ηταν υπερ του δεοντος αυστηροι κτλ μονο τα παιδια το ξερουν.
οταν βλεπεις παιδια που θελουν απο τα 13 να εχουν σχεσεις ή γάμο κτλ ειναι ενα ξεκαθαρο μηνυμα που φωναζει στη διαπασων ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΝ. Συνηθως οταν τα παιδια δε βρισκουν την αγαπη στο σπιτι την ψαχνουν εκτος κι εκει αρχιζουν ολα.
ειναι πολλοι ανθρωποι που φαινονται να εχουν εκκλησιαστικη ζωη, μετεχουν στα μυστηρια, τηρουν ολες τις εντολες αλλα ειναι δυστυχως κυμβαλα αλαλαζοντα γιατι χωρις αγαπη ολος ο αγωνας παει χαμενος!!!
βλεπεις πολλους που λενε μα συνεχεια ειμαι στην εκκλησια, εξομολογουμαι, κοινωνω, τηρω τις εντολες αλλα δε νιωθω καμια χαρα ολα μου φαινονται μαυρα.
η σχεση με το Θεο δεν ειναι επιφανειακη, σα να εισαι στρατιωτης και Εκεινος ο Στρατηγος και κανεις απλως υπακοη. Αν δεν εχεις καρδια ο, τι κι αν κανεις ειναι σα να χτιζεις παλατι στην αμμο. Το κτισμα της πιστης πρεπει να εχει σα θεμελιο την αγαπη.
οσο για τις ιστοριες του blog ειναι οντως πολυ πιθανον να ειναι κατασκευασμενες απλως για να περασουν καποια μηνυματα.
παντως αυτη η ιστορια με τη μητερα και το γιο καπου με ενοχλησε.
δηλαδη αν τη διαβαζαν γονεις τυφλων παιδιων πως θα ενιωθαν;;;; οτι το παιδι εχει μια αναπηρια δε σημαινει σωνει και καλα οτι ο γονιος φταιει για καποια φοβερη αμαρτια, γινεται κι αυτο αλλα καλο ειναι να μπαινουμε και στη θεση οσων διαβαζουν. Μπορει μια αναπηρια απλως να ειναι ο σταυρος που δοθηκε σε καποιον να κουβαλα και οχι διαπαιδαγωγηση του Θεου στους γονεις του. Εμεις δε μπορουμε να ξερουμε ουτε μας πεφτει λογος!
οταν βλεπεις παιδια που θελουν απο τα 13 να εχουν σχεσεις ή γάμο κτλ ειναι ενα ξεκαθαρο μηνυμα που φωναζει στη διαπασων ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΝ. Συνηθως οταν τα παιδια δε βρισκουν την αγαπη στο σπιτι την ψαχνουν εκτος κι εκει αρχιζουν ολα.
ειναι πολλοι ανθρωποι που φαινονται να εχουν εκκλησιαστικη ζωη, μετεχουν στα μυστηρια, τηρουν ολες τις εντολες αλλα ειναι δυστυχως κυμβαλα αλαλαζοντα γιατι χωρις αγαπη ολος ο αγωνας παει χαμενος!!!
βλεπεις πολλους που λενε μα συνεχεια ειμαι στην εκκλησια, εξομολογουμαι, κοινωνω, τηρω τις εντολες αλλα δε νιωθω καμια χαρα ολα μου φαινονται μαυρα.
η σχεση με το Θεο δεν ειναι επιφανειακη, σα να εισαι στρατιωτης και Εκεινος ο Στρατηγος και κανεις απλως υπακοη. Αν δεν εχεις καρδια ο, τι κι αν κανεις ειναι σα να χτιζεις παλατι στην αμμο. Το κτισμα της πιστης πρεπει να εχει σα θεμελιο την αγαπη.
οσο για τις ιστοριες του blog ειναι οντως πολυ πιθανον να ειναι κατασκευασμενες απλως για να περασουν καποια μηνυματα.
παντως αυτη η ιστορια με τη μητερα και το γιο καπου με ενοχλησε.
δηλαδη αν τη διαβαζαν γονεις τυφλων παιδιων πως θα ενιωθαν;;;; οτι το παιδι εχει μια αναπηρια δε σημαινει σωνει και καλα οτι ο γονιος φταιει για καποια φοβερη αμαρτια, γινεται κι αυτο αλλα καλο ειναι να μπαινουμε και στη θεση οσων διαβαζουν. Μπορει μια αναπηρια απλως να ειναι ο σταυρος που δοθηκε σε καποιον να κουβαλα και οχι διαπαιδαγωγηση του Θεου στους γονεις του. Εμεις δε μπορουμε να ξερουμε ουτε μας πεφτει λογος!
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».