Βρέθηκε το φάρμακο που θεραπεύει τον καρκίνο;
Συντονιστής: Συντονιστές
- babisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Βρέθηκε το φάρμακο που θεραπεύει τον καρκίνο;
Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται ένας γιατρός που λέει πως ανακαλύφθηκε το φάρμακο του καρκίνου και είναι η μαγειρική σόδα!
Είναι δεν είναι αλήθεια αξίζει να υπενθυμίσουμε τα λόγια του γέροντος Πορφυρίου:
<< Το φάρμακο με το οποίο καταπολεμείται ο καρκίνος είναι πολύ εύκολο και ο γιατροί το "συναναστρέφονται" καθημερινά και το έχουν μπροστά στα μάτια τους, όπως με την Χάρη του Θεού κι εγώ το γνωρίζω.
Ο Θεός όμως δεν τους το αποκαλύπτει, γιατί τα τελευταία χρόνια εξ αιτίας αυτής της ασθένειας έχει γεμίσει ο παράδεισος>>
Είναι δεν είναι αλήθεια αξίζει να υπενθυμίσουμε τα λόγια του γέροντος Πορφυρίου:
<< Το φάρμακο με το οποίο καταπολεμείται ο καρκίνος είναι πολύ εύκολο και ο γιατροί το "συναναστρέφονται" καθημερινά και το έχουν μπροστά στα μάτια τους, όπως με την Χάρη του Θεού κι εγώ το γνωρίζω.
Ο Θεός όμως δεν τους το αποκαλύπτει, γιατί τα τελευταία χρόνια εξ αιτίας αυτής της ασθένειας έχει γεμίσει ο παράδεισος>>
Καθεῖλε δυνάστας ἀπό θρόνων καί ὕψωσε ταπεινούς...
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Βρέθηκε το φάρμακο που θεραπεύει τον καρκίνο;
Το απόσπασμα που παρέθεσες Μπάμπη προέρχεται από το βιβλίο «Σκεύος εκλογής» του ιερομονάχου Χριστόδουλου Αγιορείτου.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ακόμη κι αν βρεθεί το φάρμακο του καρκίνου, οι δοκιμασίες των ανθρώπων από αρρώστιες δεν πρόκειται να περιοριστούν. Οι σωματικές αρρώστιες είναι το "φάρμακο" για τις πνευματικές αρρώστιες κι όσο αυξάνεται η αμαρτία στον κόσμο, τόσο ο Θεός θα επιτρέπει περισσότερες δοκιμασίες, από απέραντη αγάπη προς τους ανθρώπους, επειδή: "πάντας ανθρώπους θέλει σωθήναι και εις επίγνωσιν αληθείας ελθείν" (Τιμ. Α 2, 4)
-
toula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Eπειδή εργάζομαι εδώ και 23 χρόνια στον Οργανισμό που είναι αρμόδιος στην Ελλάδα για την κατοχύρωση των Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας, έχω να σας πω πως έχουν κατατεθεί τέτοια ματζούνια (ζαχαρόνερα, σοδόνερα κλπ.) δήθεν για την θεραπεία διαφόρων ασθενειών με αστεία αποτελέσματα.
- babisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ναι, και νομίζω πως το έχει και το Βίος και Λόγοι του Γέροντος Πορφυρίουaposal έγραψε:Το απόσπασμα που παρέθεσες Μπάμπη προέρχεται από το βιβλίο «Σκεύος εκλογής» του ιερομονάχου Χριστόδουλου Αγιορείτου.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν το νομίζω. Εγώ πάντως το θυμάμαι στο βιβλίο του Αγορείτη ιερομόναχου, που εγράφη μεν για τον μακαριστό Γέροντα Παΐσιο (το δεύτερο), αλλα΄στο τέλος έχει ένα κεφάλαιο αφιερωμένο στον Πορφύριο.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
HXOS
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Γέρων Πορφύριος: Λόγω του καρκίνου, έχει γεμίσει ο Παράδεισος
«Το φάρμακο με το οποίο καταπολεμείται ο καρκίνος είναι πολύ εύκολο και ο γιατροί το "συναναστρέφονται" καθημερινά και το έχουν μπροστά στα μάτια τους, όπως με την Χάρη του Θεού κι εγώ το γνωρίζω. Ο Θεός όμως δεν τους το αποκαλύπτει, γιατί τα τελευταία χρόνια εξ αιτίας αυτής της ασθένειας έχει γεμίσει ο παράδεισος».
Από keliotis Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010 11:52
http://agioritikesmnimes.pblogs.gr/2010 ... eisos.html
«Το φάρμακο με το οποίο καταπολεμείται ο καρκίνος είναι πολύ εύκολο και ο γιατροί το "συναναστρέφονται" καθημερινά και το έχουν μπροστά στα μάτια τους, όπως με την Χάρη του Θεού κι εγώ το γνωρίζω. Ο Θεός όμως δεν τους το αποκαλύπτει, γιατί τα τελευταία χρόνια εξ αιτίας αυτής της ασθένειας έχει γεμίσει ο παράδεισος».
Από keliotis Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010 11:52
http://agioritikesmnimes.pblogs.gr/2010 ... eisos.html

ΣΥΝ ΘΕΩ ΠΑΝΤΑΧΟΥ,ΦΟΒΟΣ ΟΥΔΑΜΟΥ.
καλησπερα...ασχετο με το βιντεο που σιγουρα δεν ξερουμε αν ειναι οντως πραγματικο θα επιβεβαιωσω και εγω κατι που ειχε πει και ο Γεροντας Ιωσηφ ο Βατοπαιδινος οταν τον ειχα δει για περιπου 20 πριν χρονια....ειχε πει ακριβως αυτα τα λογια που αναφερατε πιο πριν...οτι το φαρμακο ειναι μπροστα στα ματια τον γιατρων αλλα δεν το επιτρεπει ο Θεος να το βρουνε γιατι εχει γεμισει ο παραδεισος ψυχες..καποια στιγμη ισω θα το επιτρεψει..
- babisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Το βρήκα!aposal έγραψε:Δεν το νομίζω. Εγώ πάντως το θυμάμαι στο βιβλίο του Αγορείτη ιερομόναχου, που εγράφη μεν για τον μακαριστό Γέροντα Παΐσιο (το δεύτερο), αλλα΄στο τέλος έχει ένα κεφάλαιο αφιερωμένο στον Πορφύριο.
Το είχα διαβάσει πρώτη φορά από το <<Ανθολόγιο Συμβουλών>> του Γέροντος Πορφυρίου του Ιερομονάχου σελ.106
Το Βίος και Λόγοι δεν το γράφει...