Ο Τίμιος Σταυρός από τα Ιεροσόλυμα στη Θεσσαλονίκη, 9ος 2010

Εδώ τοποθετήστε τις Ανακοινώσεις των Ιερών Μητροπόλεων σας

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 2330
Εγγραφή: Δευ Απρ 07, 2008 5:00 am
Τοποθεσία: Αικατερίνα@Θεσσαλονίκη

Ο Τίμιος Σταυρός από τα Ιεροσόλυμα στη Θεσσαλονίκη, 9ος 2010

Δημοσίευση από Teri »

Από την Ι.Μ. Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι ο Τίμιος Σταυρός θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στον Ι.Ν.Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, από τις 12 μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου, επί τη ευκαιρία της εορτής της παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού (14/9).
Ο Τίμιος Σταυρός έφτασε δια θαλάσσης από τα Ιεροσόλυμα, έγινε η υποδοχή Του στη νέα παραλία και μετά με λιτανευτική πομπή κατέληξε στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως (Μιαούλη με Δελφών)

Όπως μπορείτε να δείτε και στην παραπάνω αφίσα (κάντε κλικ επάνω της για μεγέθυνση) καθημερινά θα τελούνται Θεία Λειτουργία, Αγιασμός, Ευχέλαιο, Παράκληση, Χαιρετισμοί και Αγρυπνία έως την ερχόμενη Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, οπότε και μετά τη θεία λειτουργία ο Τίμιος Σταυρός θα επιστρέψει στα Ιεροσόλυμα όπου φυλάσσεται.

Περισσότερα στην Ιστοσελίδα της Ι.Μ.Θ.
Θεοτόκε, ἡ ἐλπὶς πάντων τῶν Χριστιανῶν, σκέπε, φρούρει, φύλαττε τοὺς ἐλπίζοντας εἰς Σέ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις Ιερών Μητροπόλεων”