το χαλασατε το Θεμα
Προσκυνηματική επίσκεψη στο Α.Ο. τον Φεβρουάριο του 2011
Συντονιστής: Συντονιστές
- Dimitris39
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προσκυνηματική επίσκεψη στο Α.Ο. τον Φεβρουάριο του 2011
Ολοι για το Αρχονταρικη εισαστε
το χαλασατε το Θεμα

το χαλασατε το Θεμα
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου
«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»
ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς
Θεέ μου σ'αγαπώ
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Το internet, ομως εχει και τον Αποστολο, γιαυτο, καλο ειναι να προσεχετε ολοι γενικα..
Αποστολε, δεν εχει ευλογια, να συννενοηθεις με τον Δημητρη, για να με δειρετε, μαζι,
γιατι ηδη τον εχω, τσιγκλισει σε αλλο θεμα, και θα τις αρπαξω σημερα για τα καλα. Ενας, ενας.
Αποστολε, δεν εχει ευλογια, να συννενοηθεις με τον Δημητρη, για να με δειρετε, μαζι,
γιατι ηδη τον εχω, τσιγκλισει σε αλλο θεμα, και θα τις αρπαξω σημερα για τα καλα. Ενας, ενας.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Δήλωση συμμετοχών μέχρι την 15η Οκτωβρίου.filotas έγραψε:Συμμετοχές μέχρι τώρα 10:filotas έγραψε:Η ομάδα της Κοζάνης επέστρεψε ενθουσιασμένη από την 3ήμερη επίσκεψη στο Άγιο Όρος (περισσότερα στο σχετικό θέμα) και ανανέωσε το ραντεβού της για το Φεβρουάριο του 2011 (προτελευταίο Σαββατοκύριακο των Απόκρεω, 25-27/2/2011).
Προς το παρόν το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Παρασκευή 25/2 : Αναχώρηση από Ουρανούπολη 9.45 Άφιξη Δάφνη 12.15 - Λεωφορείο - Καρυές 13.00 -
- Σκήτη Αγίου Ανδρέα ή Ι.Μ.Κουτλουμουσίου τακτοποίηση στα δωμάτια - Επίσκεψη σε Καψάλα Γέροντα Ευθύμιο -
Επιστροφή - Εσπερινός - Τράπεζα - Διανυκτέρευση
Σάββατο 26/2: Μετά την πρωινή Τράπεζα, πορεία προς Ι.Μ. Παντοκράτορος με επίσκεψη και στις Σκήτες Μπουραζέρι και
Προφήτη Ηλία - Επιστροφή το απόγευμα πριν τον Εσπερινό
Κυριακή 27/2: Αναχώρηση 9.30 από Καρυές με λεωφορείο για Δάφνη και 12.15 από Δάφνη με καράβι για Ουρανούπολη
Νίκος (filotas)
Αχιλλέας (Αχιλλέας_Παλαμάς)
Παναγιώτης
Στέλιος
Αλέξανδρος
Παναγιώτης
Βασίλης (vasilisalt)
Στάθης (stathisgrh)
Νικηφόρος (nikiforos)
Χρήστος (chrissirak)
- Loginos
- Κορυφαίος Αποστολέας

Για ενημερωσή σας, στη Σκήτη Αγίου Ανδρέα δεν χρειάζεται να κλείσετε θέσεις (αυτό το ξέρετε ήδη ), καλό θα ήταν όμως να τους ειδοποιήσετε ότι σίγουρα θα πάτε (όταν καταλήξετε) ώστε να κανονίσουν για το φαγητό.filotas έγραψε:Δήλωση συμμετοχών μέχρι την 15η Οκτωβρίου.filotas έγραψε:Συμμετοχές μέχρι τώρα 10:filotas έγραψε:Η ομάδα της Κοζάνης επέστρεψε ενθουσιασμένη από την 3ήμερη επίσκεψη στο Άγιο Όρος (περισσότερα στο σχετικό θέμα) και ανανέωσε το ραντεβού της για το Φεβρουάριο του 2011 (προτελευταίο Σαββατοκύριακο των Απόκρεω, 25-27/2/2011).
Παρασκευή 25/2 : Αναχώρηση από Ουρανούπολη 9.45 Άφιξη Δάφνη 12.15 - Λεωφορείο - Καρυές 13.00 -
- Σκήτη Αγίου Ανδρέα ή Ι.Μ.Κουτλουμουσίου τακτοποίηση στα δωμάτια - Επίσκεψη σε Καψάλα Γέροντα Ευθύμιο -
Σάββατο 26/2: Μετά την πρωινή Τράπεζα, πορεία προς Ι.Μ. Παντοκράτορος με επίσκεψη και στις Σκήτες Μπουραζέρι και
Κυριακή 27/2: Αναχώρηση 9.30 από Καρυές με λεωφορείο για Δάφνη και 12.15 από Δάφνη με καράβι για Ουρανούπολη
Νίκος (filotas)
Παναγιώτης
Στέλιος
Αλέξανδρος
Παναγιώτης
Βασίλης (vasilisalt)
Στάθης (stathisgrh)
Νικηφόρος (nikiforos)
Χρήστος (chrissirak)
Αββά Ισαάκ του Σύρου
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Χρειαζόμαστε όμως διαμονητήρια και πρέπει να το ξέρουν για να στείλουν κατάσταση στο Γραφείο προσκυνητών. Σε κάθε περίπτωση εγώ θα προτιμούσα την Ι.Μ. Κουτλουμουσίου, επειδή έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι αυτήν. Λέω να προσπαθήσω μήπως εκείνο τον καιρό δεν έχει πολλούς προσκυνητές.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πίστεψέ με, θα χαρώ πολύ να σε δείρουμε!dionysisgr έγραψε:Το internet, ομως εχει και τον Αποστολο, γιαυτο, καλο ειναι να προσεχετε ολοι γενικα..![]()
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Να μην ξεχνιόμαστε. Οι δηλώσεις συμμετοχών συνεχίζονται. Μην ξεχνάτε η επίσκεψη στο Άγιο Όρος λίγο πριν τη Σαρακοστή θα μας δώσει την απαραίτητη πνευματική ώθηση, για να την αξιοποιήσουμε καλύτερα.
filotas έγραψε:Η ομάδα της Κοζάνης επέστρεψε ενθουσιασμένη από την 3ήμερη επίσκεψη στο Άγιο Όρος (περισσότερα στο σχετικό θέμα) και ανανέωσε το ραντεβού της για το Φεβρουάριο του 2011 (προτελευταίο Σαββατοκύριακο των Απόκρεω, 25-27/2/2011).
Συμμετοχές μέχρι τώρα 10:
Νίκος (filotas)
Παναγιώτης
Στέλιος
Αλέξανδρος
Παναγιώτης
Βασίλης (vasilisalt)
Στάθης (stathisgrh)
Νικηφόρος (nikiforos)
Χρήστος (chrissirak)
Δήλωση συμμετοχών μέχρι την 15η Οκτωβρίου.
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
ΟΙ μέρες περνάνε. Είναι κανένας άλλος, που θέλει να έρθει μαζί μας;filotas έγραψε:Η ομάδα της Κοζάνης επέστρεψε ενθουσιασμένη από την 3ήμερη επίσκεψη στο Άγιο Όρος (περισσότερα στο σχετικό θέμα) και ανανέωσε το ραντεβού της για το Φεβρουάριο του 2011 (προτελευταίο Σαββατοκύριακο των Απόκρεω, 25-27/2/2011).
Συμμετοχές μέχρι τώρα 10:
Νίκος (filotas)
Παναγιώτης
Στέλιος
Αλέξανδρος
Παναγιώτης
Βασίλης (vasilisalt)
Στάθης (stathisgrh)
Νικηφόρος (nikiforos)
Χρήστος (chrissirak)
Δήλωση συμμετοχών μέχρι την 15η Οκτωβρίου.
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Παναγιώτη (panagiotispy) ποιος είναι Αρχοντάρης στην Ι.Μ. Κουτλουμουσίου;
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Νίκο μου, το πρόσωπό του είναι σαν να το βλέπω μπροστά μου, αλλά δεν θυμάμαι το όνομά του.filotas έγραψε:Παναγιώτη (panagiotispy) ποιος είναι Αρχοντάρης στην Ι.Μ. Κουτλουμουσίου;
Πιστεύω πως κάποιος από τους αδελφούς που πήγαν φέτος στο Κουτλουμούσι (Νικηφόρος, Δημήτρης και λοιποί αδελφοί) σίγουρα θα τον γνωρίζει.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.