ψαλμος
Συντονιστής: Συντονιστές
Ιδού ο Νυμφίος έρχεται εν τω μέσω της νυκτός και μακάριος ο δούλος ον ευρήσει γρηγορούντα ανάξιος δε πάλιν ον ευρήσει ραθημούντα. Βλέπε ουν ψυχή μου μή τω ύπνω κατενεχθής ινα μή τω θανάτω παραδοθής και της βασιλείας έξω κλισθείς. και το:
Διά ξύλου ο Αδάμ Παραδείσου γέγονεν άποικος. Δια ξύλου δε Σταυρού ο ληστής Παράδεισον ώκησεν. Ο μεν γαρ γευσάμενος, εντολήν ηθέτησε του ποιήσαντος ο δε συσταυρούμενος Θεόν ομολόγησε τον κρυπτόμενο. Μνήσθητι μου βοών εν τη Βασιλεία Σου.
Διά ξύλου ο Αδάμ Παραδείσου γέγονεν άποικος. Δια ξύλου δε Σταυρού ο ληστής Παράδεισον ώκησεν. Ο μεν γαρ γευσάμενος, εντολήν ηθέτησε του ποιήσαντος ο δε συσταυρούμενος Θεόν ομολόγησε τον κρυπτόμενο. Μνήσθητι μου βοών εν τη Βασιλεία Σου.
Από ορθόδοξους ύμνους μου αρέσει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ το:
Εξομολογείσθε τω Κυρίω ότι αγαθός εστι αλληλούια
ότι εις τον αιώνα το έλεος Αυτού αλληλούια
Και καθότι δεδηλωμένη δυτικόφιλη :D η άρια Bereite dich Zion του J.S.Bach (χαίρου Σιών) από το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ Ορατόριο των Χριστουγέννων
ΥΓ Μήπως έχει κανείς/καμία κανένα link να το ακούω στο διαδίκτυο;έχω φάει τον κόσμο!Prenzaeleni, εσύ μήπως;
Και καθότι δεδηλωμένη δυτικόφιλη :D η άρια Bereite dich Zion του J.S.Bach (χαίρου Σιών) από το ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ Ορατόριο των Χριστουγέννων
ΥΓ Μήπως έχει κανείς/καμία κανένα link να το ακούω στο διαδίκτυο;έχω φάει τον κόσμο!Prenzaeleni, εσύ μήπως;
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΘΕ ΤΩ ΚΥΡΙΩtigris έγραψε:Από ορθόδοξους ύμνους μου αρέσει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ το:
http://www.athos.edo.gr/modules.php?nam ... ls&lid=143&
Και εμένα μου αρέσει το «Υπερμάχω». Σου προτείνω να ακούσεις την ορχηστρική εκτέλεση του ύμνου από τον Σπανουδάκη. Κάθε φορά που το ακούω μου σηκώνετε η τρίχα!max1 έγραψε:Εμένα μου αρέσει να ψάλλω σιγά σιγά το "Τη Υπερμάχω"
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το άγιον. Τριάς αγία, δόξα σοι.
Την πάσαν ελπίδα μου εις σε ανατίθημι, μήτηρ του Θεού, φύλαξον με
Την πάσαν ελπίδα μου εις σε ανατίθημι, μήτηρ του Θεού, φύλαξον με
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
max1 έγραψε:Εμένα μου αρέσει να ψάλλω σιγά σιγά το "Τη Υπερμάχω"
Τήν Υπερμάχω.
http://athos.edo.gr/modules.php?name=Do ... tit&lid=11