Μια απλή ταυτότητα ?

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

123 έγραψε:Εκτός από παιδί (επιμένω!) είσαι και μαέστρος στην κουβέντα! Τάφερες από δω, τάφερες από κει έβγαλες πάλι τον ευαίσθητο εαυτό σου και με αφόπλισες!!!!!

Παρόλο που δεν μου αρέσει να ξεφεύγω από το θέμα (πράγμα που το κάναμε προ πολλού) θα σου πω κάτι και για τα όνειρα....

Πρέπει να μάθεις ότι τα όνειρά μας δεν πραγματοποιούνται γιατί δεν θα ήταν όνειρα αλλά στόχοι. Όμως χωρίς όνειρα σκέφτεσαι πόσο πεζή θα ήταν η πορεία μας σ' αυτόν τον κόσμο?
Εγώ άργησα αλλά το κατάλαβα. Πως τα όνειρα είναι για να μην πραγματοποιούνται αλλά για να ομορφαίνουν τις άχαρες ώρες μας! Όνειρα και ελπίδα πάνε πακέτο...Μέχρι τις τελευταίες μας στιγμές θα ελπίζουμε και θα ονειρευόμαστε!!!!Υπάρχει κάτι πιο υπέροχο?
Που το είδες το υπέροχο ? στο ότι άλλα ονειρευτήκαμε άλλα σπουδάσαμε και άλλα κάνουμε ? στο ότι καταλήγουμε να κάνουμε και να ζούμε ότι φοβόμαστε ?
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

lovethink έγραψε: Που το είδες το υπέροχο ? στο ότι άλλα ονειρευτήκαμε άλλα σπουδάσαμε και άλλα κάνουμε ? στο ότι καταλήγουμε να κάνουμε και να ζούμε ότι φοβόμαστε ?
Φαίνεται τα όνειρά σου είναι φτωχά... :wink:

Τα δικά μου είναι μεγάλα κι άπιαστα.... :roll: Να σου πω, αφού δεν μπορώ να επιτύχω και πολλά πράγματα στη ζωή μου..ε...τουλάχιστον να μην κάνω και μίζερα όνειρα...
Έτσι ξέρω εκ των προτέρων ότι δεν θα πραγματοποιηθούν αλλά όμως ομορφαίνουν τη ζωή μου!!! Κι αν κολλήσω και την ελπίδα από δίπλα....τότε έχουμε μια υπέροχη κατάσταση!!!
Να σου εξηγήσω, όταν στο άπιαστο όνειρο προσθέσεις την ελπίδα της πραγματοποίησης τότε η καρδιά σου γεμίζει χαρά και ομορφιά...αλλά με ημερομηνία λήξης...ώσπου δηλ. να ξεκινήσεις το επόμενο όνειρο...

Όσον αφορά το "ζούμε και κάνουμε ότι φοβόμαστε" δεν έχω να πω κάτι γιατί δεν αναφέρεσαι κάπου, πολύ γενική έννοια.
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

Και μια συζήτηση περί ταυτότητας που είχαμε;

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

nkope έγραψε:Και μια συζήτηση περί ταυτότητας που είχαμε;

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Μμμμμμ....απ 'οτι φαίνεται δεν έχει ενδιαφέρον. Μάλλον όλοι συμφωνούν με τις πρώτες απόψεις!!!!

Βλέπεις πως θάβεται ένα θέμα αν δεν υπάρχει αντίλογος????

Αυτό να το δουν μερικοί που διαμαρτύρονται για τις αντιγνωμίες....
vasilis_m21
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilis_m21 »

Το ξέρετε ότι τα καινούρια διαβατήρια έχουν μικροτσιπ; Απο 1/1/2007 δεν μπορεί να ταξιδέψει κανείς χωρίς αυτά. Πλήρες φακέλωμα!
pilios
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από pilios »

vasilis_m21 έγραψε:Το ξέρετε ότι τα καινούρια διαβατήρια έχουν μικροτσιπ; Απο 1/1/2007 δεν μπορεί να ταξιδέψει κανείς χωρίς αυτά. Πλήρες φακέλωμα!

Φίλε βασίλη απο 1 1 2007 μπορείς να ταξιδεύεις με το καινούριο διαβατήριο σ΄ολες της χώρες του κόσμου. Αλλα στης χώρες που έχουν υπογράψη την συνθηκη του Σενγκεν μπορείς να πας μονο με την επείδηξη της νέας αστυνομικης σου ταυτοτητας αλλα και σ΄αυτα τα κράτη μάλλον φακελομενοι είμαστε.
creative256
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από creative256 »

μακάρι να είχαν τσιπ τα διαβατήρια πριν το 90 .
θα είχαν λυθεί πολλά προβλήματα
DOMINIQUE
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από DOMINIQUE »

Το θρήσκευμα πιστεύω ότι είναι απαραίτητο στοιχείο στην ταυτότητα.Και όχι γιατί αυτό θα δείξει αν αγαπάμε το ΘΕΟ ή όχι, απλά μας προφυλλάσει λίγο από παγίδες.Η νηπιαγωγός ή ο δάσκαλος που εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας μπορεί να είναι Βουδιστής και να είμαστε ήσυχοι ότι τα παιδιά είναι σχολείο.Εντάξει μπορεί στην ταυτότητα να μην έκαναν lovethink τις αλλαγές που περιμέναμε αλλά θα τις κάνουν με το δικό τους τρόπο.Έκαναν το α' βήμα δεν αναφέρουν το θρήσκευμα.Τα υπόλοιπα θα έρθουν αργά και μεθοδικά,ξέρουν αυτοί. :wink:
Ολους τους θησαυρούς της γης εάν έχεις και δεν έχεις Θεό στην καρδιά σου,δεν έχεις τίποτα...
max1
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από max1 »

DOMINIQUE έγραψε:Το θρήσκευμα πιστεύω ότι είναι απαραίτητο στοιχείο στην ταυτότητα.Και όχι γιατί αυτό θα δείξει αν αγαπάμε το ΘΕΟ ή όχι, απλά μας προφυλλάσει λίγο από παγίδες.
'Οπως το είπες είναι "μας προφυλλάσει ΛΙΓΟ από παγίδες" γιατί το να γράφει ότι είσαι Χριστιανός δε σημαίνει κιόλας πως είσαι. Ολοι Χριστιανοί έγραφαν ως τώρα.
Ομως αυτό δε σημαίνει ότι συμφωνώ με τη διαγραφή του Θρησκεύματος για τον απλούστατο λόγο ότι δεν είχαν λόγο να το κάνουν. Είναι ολοφάνερο ότι από "αλλού" ήρθε αυτή η απόφαση (όπως και όλες οι αντίθετες προς την Ορθοδοξία) γι' αυτό και βλέπεις ομοφωνία από όλα τα μεγάλα κόμματα επί τούτου.
vasilis_m21
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilis_m21 »

γι' αυτό και βλέπεις ομοφωνία από όλα τα μεγάλα κόμματα επί τούτου.
Σωστό. Εγώ ήθελα να ξερα, από που κι ως που έχει βγει η άποψη ότι οι πιστοί χριστιανοί ορθόδοξοι στην Ελλάδα πρέπει να ψηφίζουν ένα συγκεκριμένο κόμμα, και να μην ψηφίζουν κάποια άλλα κόμματα (δεν τ'αναφέρω για να μην γίνει κομματική/πολιτική η συζήτηση).
Αφού και τά κόμματα που υποτίθεται πρέπει να προτιμούν οι εκκλησιαστικοί ψηφοφόροι ακολουθούν πολιτική καθόλου χριστιανική, όπως αντιλαϊκά μέτρα, τρομερή ακρίβεια κλπ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προφητείες-Σημεία των Καιρών”