Νικη απο την προηγουμενη κυρια κρατα μια αποσταση καλου κακου.angieholi έγραψε:Καλώς ήρθες Νίκη, στην οικογένειά μας!!!!!
Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλοσωρίζω τη Νικολέτα από την Καλαμάτα! Σου εύχομαι καλή διαμονή και ό,τι το καλύτερο σχετικά με την οικογένειά σου, αλλά και με όλα τα πρόσωπα που αγαπάς.
Είμαι ο αυστηρός Αποστόλης! Φλύαρος, επικριτικός (στους άλλους) και αμαρτωλός (το κατά δύναμιν).
Είμαι ο αυστηρός Αποστόλης! Φλύαρος, επικριτικός (στους άλλους) και αμαρτωλός (το κατά δύναμιν).
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
efthumhs
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλωσήρθες Νικολέττα στο φόρουμ. Εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου και όλους όσους αγαπάς. Ελπίζω να ωφελείσαι με τις δημοσιευσεις του φορουμ αλλά και να ωφελούμαστε και εμεις με τις δικες σου!
-
nikoletap
- Συστηματικός Αποστολέας

Καλώς σας βρήκα!Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.Να σας έχει ο Θεός όλους καλά!
Τί ανταποδώσω τω Κυρίω περί πάντων, ών ανταπέδωκέ μοι;
-
nikoletap
- Συστηματικός Αποστολέας

Κανένας Καλαματιανός;Ισως δουλεύουν πολύ και δεν έχουν χρόνο! χαχαχα. Τώρα είναι και η εποχή που μαζεύουν τις ελιές!tkots έγραψε:Kαλώς όρισες Νίκη εδώ στην ωραία παρέα μας !
Χαίρομαι ιδιαίτερα που εκπροσωπείται και η Μεσσηνία - αν δεν κάνω λάθος δεν έχουμε κανέναν Καλαματιανό στο φόρουμ μας - με ένα καινούργιο μέλος και έτσι αυξανόμαστε και εμείς οι Πελοποννήσιοι γιατί οι Βορειοελλαδίτες κοντεύουν να μας περάσουν σε αριθμό !
Τί ανταποδώσω τω Κυρίω περί πάντων, ών ανταπέδωκέ μοι;
-
nikiforos
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς ήρθες Νικολέτα στην παρέα μας!!!
Συλλογάται Καλά!!!, όποιος Συλλογάται Ελεύθερα , Χριστιανικά και Ορθόδοξα......
Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι ο Νίκος, κάτοικος Βόλου, νυμφευμένος, και πατέρας δύο μικρών αγοριών. Είναι μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι ανάμεσά σας, σε ανθρώπους που έχουμε κοινό παρονομαστή την Ορθόδοξη πίστη μας. Η ψυχική ωφέλεια που αντλείται από το χώρο αυτό, είναι ένα επιπλέον λιμάνι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε... Ας είμαστε ενωμένοι όλοι κάτω απ' τη σκέπη του Χριστού μας, κι η Μεγαλόχαρη ας πρεσβεύει υπέρ ημών των αμαρτωλών.
Καλώς σας βρήκα!
Είμαι ο Νίκος, κάτοικος Βόλου, νυμφευμένος, και πατέρας δύο μικρών αγοριών. Είναι μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι ανάμεσά σας, σε ανθρώπους που έχουμε κοινό παρονομαστή την Ορθόδοξη πίστη μας. Η ψυχική ωφέλεια που αντλείται από το χώρο αυτό, είναι ένα επιπλέον λιμάνι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε... Ας είμαστε ενωμένοι όλοι κάτω απ' τη σκέπη του Χριστού μας, κι η Μεγαλόχαρη ας πρεσβεύει υπέρ ημών των αμαρτωλών.
Καλώς σας βρήκα!
Καλώς ήρθες Νίκο!
«Πάροικος εγώ εἰμι ἐν τῇ γῇ. Μὴ ἀποκρύψῃς ἀπ᾿ ἐμοῦ τὰς ἐντολάς Σου»
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πω, πω πολλά καινούρια μέλη βλέπω!
Βρε καλώς τα τα παιδιά, τα αδέρφια μας!
Καλή διαμονή παιδιά, καλή υπομονή νάχετε και πάνω απ' όλα αγάπη!
Βρε καλώς τα τα παιδιά, τα αδέρφια μας!
Καλή διαμονή παιδιά, καλή υπομονή νάχετε και πάνω απ' όλα αγάπη!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- Captain Yiannis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς τους , ο Θεός να μας φωτίζει όλους
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.